když kliknu na panelu nástrojů na tlačítko řádkování hodí to alert NEPLATNÁ MĚRNÁ JEDNOTKA. Co je ale horší, že se to stane, i když dám v outlooku napsat nový mail. (Není to vidět, musim na to přepnout ALT TAB, a vyskočí to 4x).. Co s tim? Reinstalace nepomohla...
Díiky
Word
- MrKiller
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no prave ze to dela jen na ty spiceMrKiller píše:Tipuju, že máš Office XP, je potřeba klikat na malou šipku vpravo od ikony. Nevím čím to je, ale dělá to na všech Office XP.
a navic ten outlook. Nejdriv to nedelalo a pak mi zmizel toolbar, tak jsem dal rozpoznat a opravit a misto toho se provedlo rozpoznat a doku*vit...
je to na pytel, kvuli tomu wokna reinstalovat nebudu... este projedu registry a budu hledat nejakou "NEPLATNOU MERNOU JEDNOTKU"...
Burn in hell.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak uz jsem nasel neco na netu, takze kdo ma tento problem, tak:
Microsoft se rozhodl, ze tuto chybu opravi v dalsi verzi Office, ale je i v 2003.
Souvisi to s jazykovym nastavenim v Ovladacich panelech, reseni:
Ovladaci panely: Mistni a jazykove nastaveni: Vlastni nastaveni: Desetinny oddelovac: ,
Asi se to nejak prekopalo na . nebo co, nevim, ale facha to! Tak zdar!
//edit: ještě sem napíšu neplatná měrná jednotka s diakritikou, kdyby to někdo hledal
Microsoft se rozhodl, ze tuto chybu opravi v dalsi verzi Office, ale je i v 2003.
Souvisi to s jazykovym nastavenim v Ovladacich panelech, reseni:
Ovladaci panely: Mistni a jazykove nastaveni: Vlastni nastaveni: Desetinny oddelovac: ,
Asi se to nejak prekopalo na . nebo co, nevim, ale facha to! Tak zdar!
//edit: ještě sem napíšu neplatná měrná jednotka s diakritikou, kdyby to někdo hledal
Burn in hell.