Word

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Word

Příspěvek od Teuzz »

když kliknu na panelu nástrojů na tlačítko řádkování hodí to alert NEPLATNÁ MĚRNÁ JEDNOTKA. Co je ale horší, že se to stane, i když dám v outlooku napsat nový mail. (Není to vidět, musim na to přepnout ALT TAB, a vyskočí to 4x).. Co s tim? Reinstalace nepomohla...

Díiky
Burn in hell.
MrKiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrKiller »

Tipuju, že máš Office XP, je potřeba klikat na malou šipku vpravo od ikony. Nevím čím to je, ale dělá to na všech Office XP.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

MrKiller píše:Tipuju, že máš Office XP, je potřeba klikat na malou šipku vpravo od ikony. Nevím čím to je, ale dělá to na všech Office XP.
no prave ze to dela jen na ty spice

a navic ten outlook. Nejdriv to nedelalo a pak mi zmizel toolbar, tak jsem dal rozpoznat a opravit a misto toho se provedlo rozpoznat a doku*vit...

je to na pytel, kvuli tomu wokna reinstalovat nebudu... este projedu registry a budu hledat nejakou "NEPLATNOU MERNOU JEDNOTKU"... :roll:
Burn in hell.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

tak uz jsem nasel neco na netu, takze kdo ma tento problem, tak:

Microsoft se rozhodl, ze tuto chybu opravi v dalsi verzi Office, ale je i v 2003.

Souvisi to s jazykovym nastavenim v Ovladacich panelech, reseni:

Ovladaci panely: Mistni a jazykove nastaveni: Vlastni nastaveni: Desetinny oddelovac: ,

Asi se to nejak prekopalo na . nebo co, nevim, ale facha to! Tak zdar! 8)

//edit: ještě sem napíšu neplatná měrná jednotka s diakritikou, kdyby to někdo hledal ;)
Burn in hell.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“