Prevod AVI v Cinema Craft Encoderu + titulky

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Yahoo
Začátečník
Začátečník

Prevod AVI v Cinema Craft Encoderu + titulky

Příspěvek od Yahoo »

Prevadim DivX soubory do Mpeg2 pomoci CCE v2.70. Pak udelam DVD authoring ( hodim tam zvuk, video a titulky ) a mam prevedeny film na DVD. Pokud v CCE nastavim konstatni datovy tok s 1. pruchodem ( 1 pass CBR ), tak je vsechno v poradku. Kdyz vsak pouziju nekolikapruchodovy VBR, tak mi nasledne titulky nesedi s filmem. Co s tim? Je to dano podstatou promenlivešho toku? Doufam, ze ne, ale nevim, co s tim. Chtel bych pouzivat VBR, protoze je kvalitnejsi.
P4 2.4@3.01, ASUS P4G8X Deluxe, RAM 2x512MB DDR 333 Kingston CL2.5, grafika ATI 9500 PRO 128MB, HDD Hitachi 7K250 160GB 8MB 7200rpm, WD 60GB 2MB, Windows XP Professional SP2
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Prevod AVI v Cinema Craft Encoderu + titulky

Příspěvek od Dzin »

Yahoo píše:Prevadim DivX soubory do Mpeg2 pomoci CCE v2.70. Pak udelam DVD authoring ( hodim tam zvuk, video a titulky ) a mam prevedeny film na DVD. Pokud v CCE nastavim konstatni datovy tok s 1. pruchodem ( 1 pass CBR ), tak je vsechno v poradku. Kdyz vsak pouziju nekolikapruchodovy VBR, tak mi nasledne titulky nesedi s filmem. Co s tim? Je to dano podstatou promenlivešho toku? Doufam, ze ne, ale nevim, co s tim. Chtel bych pouzivat VBR, protoze je kvalitnejsi.
Tím to nebude. Tok VBR nemá vliv na délku takže to bude jinde.Není tam nekde audio video sinchronizace?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Yahoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yahoo »

Synchronizace A-V neni nutna, protoze audio s videem sedi. Jak spravne pises, tak delka se nezmeni. To me na tom prave zarazilo - pri encodovani pomoci VBR delka zustava stejna, ale titulky jsou najednou rozjety. Proste to na mne pusobi tak, ze cast filmu "bezi rychleji" a cast "pomaleji", aby vysledna delka zustala stejna. Ale to by zase nemelo sedet ani audio, si ted uvedomuju, to vsak sedi. Fakt nechapu.
P4 2.4@3.01, ASUS P4G8X Deluxe, RAM 2x512MB DDR 333 Kingston CL2.5, grafika ATI 9500 PRO 128MB, HDD Hitachi 7K250 160GB 8MB 7200rpm, WD 60GB 2MB, Windows XP Professional SP2
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

To lze změřit pokud ti to sedí nebo ne.Jak rychle to běží, ono stačí že je tam malej bug a už se to celé posune.Zkusil bych jinej soft na authoring.
Každej lepší soft na přehrávání ti to změřínebo fraps jestli je to fakt rozhozené...... :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Yahoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yahoo »

Na authoring pouzivam DVDlab PRO. Jsem s nim docela spokojenej. Ten za to urcite nemuze, protoze kdyz si pustim pripravene mpeg2 video ( bez zvuku ) s titulkama, tak uz je to rozhozeny. Jeste jdu zkusit vse udelat znovu treba s 5minutovym kouskem filmu a dam vedet.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“