U integrovane zvukovky je spatny zvuk - pravy zadni kanal

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
pivin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

U integrovane zvukovky je spatny zvuk - pravy zadni kanal

Příspěvek od pivin »

Ahoj - mam Zakladni desku Shuttle AK38/N s v ni mam integrovanou zkukovou karu. K tomu mam 4-kanalove repraky se subwoofrem Creative inspire 4400 a na desce mam integrovanou zvukovou kartu 5+1 - mam jinastavenou na quadro. Zhruba pred mesicem mi prestal hrat pravy zadni satelit - pak jsem zjistil ze hraje, ale oproti ostatnim skoro neslysitelne. Chyba reproduktoru to neni, protoze pri prepojeni zase nehral jiny, ten ktery byl na tento kanal napojen. Nevite kde muze byt chyba? Nejspis na zakladni desce, ze? Myslite ze je to duvod k reklamaci?
AhlonXP 1700+
GeForce 4 Ti4200
256MB DDR, 333 MHz
WD 80 GB disk
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

vadne wjeci

Příspěvek od crashPC »

no mozna ze to jeste vadny je! totiz ze zvukovky to de do zesiku a pak teprve do repraku! takze si nekde puc maly stolni bednicky a postupne je pri naky pisnicce vyzkousej zerazet do vsech zdirek ze kterejch muze lizt zvuk...
pokud to na naky bude hrat spatne tak je asi neco se zvukovkou - to asi neopravis a pokud to vsude hraje ok tak je neco se soustavou...
Many
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Many »

Nebo radči....si kup něco jako Sound Blaster Live...5.1 a máš pokoj... :)
Miki Frosty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miki Frosty »

Many píše:Nebo radči....si kup něco jako Sound Blaster Live...5.1 a máš pokoj... :)
Tím ale asi nevyřeší problém s reprákama (pokud je to reprákama) :shock:

Osobně bych nejdřív otestoval jinde ty repráky... :wink:

EDIT:\\ Sakra - jsem si až teď všiml, že to už asi bude po problému... ...když tak mi to tu smažte (ten můj mrtvej post)

Kaju se .... :?
AMD Athlon64 3200+(Winchester) :: DFI LANParty NF3 Ultra-DAGF :: 1024 MB DDR400 CL3 A-Data :: Sapphire Ati Radeon 3850 512MB AGP :: Seagate 160GB EIDE + WD 500GB SATA :: DVD-RW LG GSA-4163B :: 22'' LCD BENQ G2220HD ::
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

muzes nam mene inteligentnim rict co to teda bylo? :?
..taky me napadlo jestli nemas ve woknes specialne ztlumenej jen ten jeden reprak.. (myslim ze to umej)
ASUS F3T
Jaitni
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaitni »

crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

SSSS

Příspěvek od crashPC »

uz sem to rykal! mozna bude neco se zesikem ty soustavy! tak si nekde puc maly shitovy chrchlatka - chrastitka - sumitka, a vyzkousej bej jakyhokoli nastavovani - jen tak jak to ma bejt pres spravnou 5.1 soustavu, na vsech zdirkach jestli ti to hraje nahlas vsude... a budes vedet jestli je to soustavou nebo zvukovkou. ach jo...
ASUS-RMA
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: U integrovane zvukovky je spatny zvuk - pravy zadni kana

Příspěvek od ASUS-RMA »

pivin píše:Ahoj - mam Zakladni desku Shuttle AK38/N s v ni mam integrovanou zkukovou karu. K tomu mam 4-kanalove repraky se subwoofrem Creative inspire 4400 a na desce mam integrovanou zvukovou kartu 5+1 - mam jinastavenou na quadro. Zhruba pred mesicem mi prestal hrat pravy zadni satelit - pak jsem zjistil ze hraje, ale oproti ostatnim skoro neslysitelne. Chyba reproduktoru to neni, protoze pri prepojeni zase nehral jiny, ten ktery byl na tento kanal napojen. Nevite kde muze byt chyba? Nejspis na zakladni desce, ze? Myslite ze je to duvod k reklamaci?
Nejspise ti odesel integrak pro AUDIO... pokud jsi si jisty ze to slo a ted to nejde tak to dej reklamovat, je to jednoduchy zakrok :wink: Popripade se podivej jestli jsi nahodou neuvalil kolem konektoru na desce nejakou civecku, jsou pekne v rade a jsou takove našedlé
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“