Wanted LCD Display for PC

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dotykový display

Příspěvek od PachezZ »

Ja má starej PalmPilot - dotyková folie je tam analogová - funguje na podobnym principu jako poťák - sla by pak pripojit do gameportu primo.Nebo pres prevodnik napětí>frekvence treba do seriaku.Naprogramovat pak softik aby to fungovalo treba jako tablet uz neni problem.

Akorat sem tu folii zlomil :-)

Kdyz sme u toho - to LCD z toho je OPTREX DMF-50654NF.Jestli někdo najdete datasheet budu vdecnej.Nasel jsem pro radu DMF-5000 ale nevim jestli by to slo.
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
Nesquik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nesquik »

tak mě napadlo, co si dát místo okna v bočnici displej ze starýho noteboku:) Teoreticky :lol: :lol:
ASUS A7V600-X,AMD SEMPRON2500+@2.1GHz,256DDR400, GeForce MX4000 128M..... LEHOUČKEJ tuning
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Nesquik píše:tak mě napadlo, co si dát místo okna v bočnici displej ze starýho noteboku:) Teoreticky :lol: :lol:
Displej z notebooku uz se tu resil, dospelo se k tomu, ze nikde neni psano jak to pripojit k PC
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Breyn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breyn »

Ale co víto možná by to šlo :-D
Nesquik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nesquik »

€agle píše:
Nesquik píše:tak mě napadlo, co si dát místo okna v bočnici displej ze starýho noteboku:) Teoreticky :lol: :lol:
Displej z notebooku uz se tu resil, dospelo se k tomu, ze nikde neni psano jak to pripojit k PC
Ten co mam já má jen dva plochý kabely: jeden 4žilovej (asi 12V-GND-GND-5V) a druhej 14-ti žilovej, to budou data. To by se zkusilo:) :lol: :D
ASUS A7V600-X,AMD SEMPRON2500+@2.1GHz,256DDR400, GeForce MX4000 128M..... LEHOUČKEJ tuning
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Nesquik píše:Ten co mam já má jen dva plochý kabely: jeden 4žilovej (asi 12V-GND-GND-5V) a druhej 14-ti žilovej, to budou data. To by se zkusilo:) :lol: :D
Tak to asi těžko... :-) Kde by se v notebooku vzalo 12V ? To bude spíš napájení invertoru katod. A to zbylý data.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Nesquik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nesquik »

TomV píše:
Nesquik píše:Ten co mam já má jen dva plochý kabely: jeden 4žilovej (asi 12V-GND-GND-5V) a druhej 14-ti žilovej, to budou data. To by se zkusilo:) :lol: :D
Tak to asi těžko... :-) Kde by se v notebooku vzalo 12V ? To bude spíš napájení invertoru katod. A to zbylý data.
Eště zkus nám lidem říct co je to invertor katod. Myslíš napájení tý zářivky co osvětluje displej?

Orava----Ten čtyřžilovej je napájení.........
Mirecek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Displej z Mobilu

Příspěvek od Mirecek »

ja sem ze stránek modding-faq.de jednou dtal na stránku zabývající se připojením displejů k PC a myslím žetam byl i z 3310! Ale mně amotnému by to nevyhovolalo, je totž pomněrně malý. :wink:
rado.n
Nováček
Nováček

Příspěvek od rado.n »

pripojenie displeja zo stareho notebooku som uz kedysi riesil a dospel som k tomu, ze
a) potrebujes datasheet ku konkretnemu displeju
b) potrebujes vyriesit napajanie displeja\konvertora pre katodu
c) potrebujes specialny graficky radic, co je asi najvacsi problem, pretoze obycajne byva integrovany na zakladnej doske notebooku.
(niektore lcd mali vstup klasicky dvi (len iny rozmer konektora), ale je mala sanca ze taky lcd zozenies)
ked to zhrniem, tak tudy cesta nevede :)

este dodam, ze idealne riesenie je displej z ps/1, zozenies ho relativne lacno a vyzera ovela lepsie ako klasicke maticove displeje.
stanimir
Nováček
Nováček

Příspěvek od stanimir »

No a nebo koupit 15" LCD a použít ho celé i s elektronikou. :D
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“