Akorat sem tu folii zlomil
Kdyz sme u toho - to LCD z toho je OPTREX DMF-50654NF.Jestli někdo najdete datasheet budu vdecnej.Nasel jsem pro radu DMF-5000 ale nevim jestli by to slo.

Ten co mam já má jen dva plochý kabely: jeden 4žilovej (asi 12V-GND-GND-5V) a druhej 14-ti žilovej, to budou data. To by se zkusilo:)€agle píše:Displej z notebooku uz se tu resil, dospelo se k tomu, ze nikde neni psano jak to pripojit k PCNesquik píše:tak mě napadlo, co si dát místo okna v bočnici displej ze starýho noteboku:) Teoreticky![]()

Tak to asi těžko...Nesquik píše:Ten co mam já má jen dva plochý kabely: jeden 4žilovej (asi 12V-GND-GND-5V) a druhej 14-ti žilovej, to budou data. To by se zkusilo:)![]()

Eště zkus nám lidem říct co je to invertor katod. Myslíš napájení tý zářivky co osvětluje displej?TomV píše:Tak to asi těžko...Nesquik píše:Ten co mam já má jen dva plochý kabely: jeden 4žilovej (asi 12V-GND-GND-5V) a druhej 14-ti žilovej, to budou data. To by se zkusilo:)![]()
Kde by se v notebooku vzalo 12V ? To bude spíš napájení invertoru katod. A to zbylý data.