Zhodnotte mi prosim nasledujici sestavu

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

kingie píše:Mimochodem, vyplatilo by se na casu usetrit par stovek na VGA chladic,napr. http://ceskepocitace.cz/inc/info.php?idzbozi=CHO03 (tenhle bych bral spis),nebo http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=43398
6600GT miva fakt nepekne teploty
na casu bych tolik nešetřil, chladič může dokoupit časem a do tý doby to ten standardní uchladí naprosto v pohodě :wink:
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Bart
Nováček
Nováček

Sestava

Příspěvek od Bart »

Chtěl bych se zeptat, jetli by mi někdo neporadil se sestavou určenou pro pro vývojářské programy jako je Autocad, Orcad atd. Mohl by mi někdo takovou sestavu navrhnout a uvést nějaké možnosti jak by se daly kombinovat jednotlivé součástky? jako např. grafika atd.

Existuje nějaká stránka kde by tyto sestavy byly již navrhnuty?
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Sestava

Příspěvek od JanHavlicek »

Bart píše:Chtěl bych se zeptat, jetli by mi někdo neporadil se sestavou určenou pro pro vývojářské programy jako je Autocad, Orcad atd. Mohl by mi někdo takovou sestavu navrhnout a uvést nějaké možnosti jak by se daly kombinovat jednotlivé součástky? jako např. grafika atd.

Existuje nějaká stránka kde by tyto sestavy byly již navrhnuty?
Jistě bych doporučil nějakou sestavu na Pentiu 4 a grafiku od ATi (mívá lepší obraz), paměť ideálně 1GB možná víc
některé sestavy najdeš na www.czhardware.com ale sestavu určenou přímo pro AutoCAD tam nenajdeš
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Bart
Nováček
Nováček

Grafika pro Autocad

Příspěvek od Bart »

A konkrétně nejlepší grafiku, která by nejlíp fungovala? Abych po příchodu další verze Cadu nemusel měnit grafiku, že?
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“