SEO na bloguje

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Athilles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SEO na bloguje

Příspěvek od Athilles »

Před pár dny jsem si založil blog na serveru bloguje.cz, dneska jsem se zaměřil na SEO, vím, že o tom bylo v poslední době na webech dost napsáno, ale přesto mám problém s vyhledávači. Ty mi totiž vůbec nenacházejí články, když třeba zadám nějakou frázi, nebo větu z příspěvku do vyhledávače (google, jyxo, seznam), tak mi vyhledávač vůbec stránky nenajde, najde pouze někdy a to slova, která jsou uvedená v perexu zprávy na přední stránce blogu, ale slova v pokračování příspěvku už ne. Když už najde aspoň nějakou zmínku o blogu, tak je to právě vždy jen na slova z přední stránky blogu, na kterou mě vždy odkáže, nikoli už na samotý článek. Teď jsem třeba napsal příspěvek na téma Myška Logitech MX 518, přesto vyhledávač nenajde vůbec žádnou zmínku, že by tenhle článek na blogu existoval.

Jsem poměrně nováček co se týče tvorby webu a SEO, takže je možné, že jsem otázku nepoložil srozumitelně, ale doufám že ano, protože bych tomu rád přišel na kloub. Předem dík zarady, nebo alespoň vysvětlení proč tomu tak je.
CPU: Intel Celeron 300A MHz | MB: ALi M1621 ALADDiN-Pro 2 | RAM: 192MB | VGA: MANLi GeForce 2 MX400 32MB | HDD1: Seagate ST34310A 4.3GB | HDD2: Seagate ST32122A 2.1GB | CD: NEC 3002A 52× | CASE: Homemade | CRT: Samtron SC-428PSL | NET: PODA 350/250 kbps | OS: Windows 98SE | WB: Opera 7.54u2 | IM: Trillian 0.74i | FW: ZoneAlarm 5.5.062 ... zmena nicku rufer => Athilles
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“