Rozostřený obraz

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Rozostřený obraz

Příspěvek od EfineSS »

Dneska jsem prisel domu, zapl jsem pocitac a kokukam, obraz je nejaky rozostreny.. ovladacema tu urcite neni, obraz je rozostreny i v BIOSu. Napadlo me ze by to mohlo byt grafikou, a nebo snad monitorem?? Deje se to na sestave kterou mam v podpise.. Nevite nekdo co s tim??
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

zkus jinej monitor pokud to bude delat stale tak je spatne karta, nebo zkus prehodit kabel z konektoru VGA na DVI :wink:
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Pokud bys neměl jiný monitor, zkus jakoukoli jinou grafickou akrtu - když nebude výrazný rozdíl, je to monitorem/kabelem ;-)
Nejlepší moderátor ve výslužbě
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

ty konektory jsem zkousel prehodit a nic.. zitra dojede kamos tak zkusime jeste ty monitory nebo grafarnu..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Pokud byl i obraz na druhém výstupu stejně rozmazaný, tak je to na spíš monitor/kabel. Je nepravděpodobný, aby na kartě odešly zároveň výstupní filtry pro oba výstupy (nebo dokoknce oba RAMDACs najednou).
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

no ale kdyz tam mam ten kabel u toho monitoru napevno, tak jak ho vymenim??
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

EfineSS píše:no ale kdyz tam mam ten kabel u toho monitoru napevno, tak jak ho vymenim??
Tím jsem myslel monitor nebo kabel. Může být odešlá elektornika, ale to není můj obor. Počkej si na radu někoho jinýho. Moje zkušenost je taková, že pokud na monitoru něco odejde a nechává se opravit, tak do pár měsíců odeje něco dalšího :(
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

nic sam neopravuj pokud je tam ten kabel napevno, zkus jinej monitor pak uvidis :wink:
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

takze to je nejspis monitorem, zkusil jsem tam dat jinou nejakou PCI grafiku, a obraz je uplne stejne rozostrenej..
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“