Jak je to s SHADERAMA??

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

pestra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jak je to s SHADERAMA??

Příspěvek od pestra »

Takova MSI NX 6200 tak nemam ani paru jak je to se SHADERAMa ??PLS pomoc a jaka je na hry!!Ma to cenu ji kupovat ?? Penezmi vis jit nemohu!
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

určitěš to má cenu,ale jestli chceš poradit,tak napiš zbytek sestavy
tahle karta už podporuje všechno potřebné,ale pozor na verzi s TC ta je ořezaná

edit:jinak mrkni okolo je tu toho hafo
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Přesně tak, napiš zbytek sestavy a kolik hodláš investovat ... na CC maj tuhle kartu za 3500 s DPH ... IMHO bych už si fakt připlatil za 6600.
Goldnoob team proud member!
pestra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pestra »

Tak CPU je Intel Celeron D 2.93GHz RAM2 x 512 Zakladka je MSI NEO2-PFS - teda jeste neni bude ma to cenu??? Vlastne ma ale ta grafika fakt nevim, myslel jsem jeste 9600PRO ale ta je o hodne slapsi !!!
pestra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pestra »

A penezmi uz vejs nemohu vice jak 3 500KC nejdu !!
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

tak z těch dvou jedině tu Geforcku,možná ji odemkneš pipky,pořádně nataktuješ a máš hodně velký výkon,radeon 9600PRo by se nechytal
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? GF6200 ma najnewsie shadery 3.0
vyuzit ich budu az buduce enginy ako unreal3 a vtedy ta karta uz nebude stihat...
cize ta to nemusi trapit, na co ti to vlastne je? shadery 3.0 dnes nepouzijes...
pestra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pestra »

Joži píše::? GF6200 ma najnewsie shadery 3.0
vyuzit ich budu az buduce enginy ako unreal3 a vtedy ta karta uz nebude stihat...
cize ta to nemusi trapit, na co ti to vlastne je? shadery 3.0 dnes nepouzijes...
Dnes ne ale za rok ano a co si myslite o tom PC ma to cenu kupovat ???
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

no za rok to taky nevyužiješmprotože ty hry podporující ty shadery 3.0 budou tak náročné že to ta karta prostě nebude stíhat,za rok to bude totální low-end vývoj de strašně do předu
pestra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pestra »

Tak CPU je Intel Celeron D 2.93GHz RAM2 x 512 Zakladka je MSI NEO2-PFS
Jde mi hlavne o hru DOOM 3 + datadisk a Chronickles of the Riddick!!A tak nevym jestli toto pc ma sanci jak CPU tak HLAVNE GRAFIKA!!!!!!
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

ny ty hry ti to bude stačit,já to hraju na tom co mám v podpise a jede to v pohodě
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ta grafika neni špatná, ale bez pořádnýho OC a otevření pipek podle mě nemá cenu. Tady bych fakt neštěřil.
pestra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pestra »

Thellwin píše:Ta grafika neni špatná, ale bez pořádnýho OC a otevření pipek podle mě nemá cenu. Tady bych fakt neštěřil.
Nic osobniho a nenadavam ale kde mam jako ty prachy vzit!! Ja si myslim ze ta grafika bude stacit na hodne dlouho protoze mam gForce 2 MX400 a hraju FarCry a Spinter Cell 1 + datazisky atd atd !!! Krome Doom3 Riddick a Life2 TAK VSE!!! Mam CPU 525 MHz a 256 RAM !!!! Takze ted si myslim ze MSI NX 6200Je tak na 2-3 roky!!!-Az bude neco vice nez SHADERy!!
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

pestra píše:Nic osobniho a nenadavam ale kde mam jako ty prachy vzit!! Ja si myslim ze ta grafika bude stacit na hodne dlouho protoze mam gForce 2 MX400 a hraju FarCry a Spinter Cell 1 + datazisky atd atd !!! Krome Doom3 Riddick a Life2 TAK VSE!!! Mam CPU 525 MHz a 256 RAM !!!! Takze ted si myslim ze MSI NX 6200Je tak na 2-3 roky!!!-Az bude neco vice nez SHADERy!!
Je rozdíl hru spustit a kvalitně zahrát... :roll: Docela bych chtěl viděl Far Cry na takové sestavě. 8) Jednou jsem měl půjčenou GF2 MX a hrát se to skoro nedalo...
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

pestra píše:
Thellwin píše:Ta grafika neni špatná, ale bez pořádnýho OC a otevření pipek podle mě nemá cenu. Tady bych fakt neštěřil.
Nic osobniho a nenadavam ale kde mam jako ty prachy vzit!! Ja si myslim ze ta grafika bude stacit na hodne dlouho protoze mam gForce 2 MX400 a hraju FarCry a Spinter Cell 1 + datazisky atd atd !!! Krome Doom3 Riddick a Life2 TAK VSE!!! Mam CPU 525 MHz a 256 RAM !!!! Takze ted si myslim ze MSI NX 6200Je tak na 2-3 roky!!!-Az bude neco vice nez SHADERy!!
V poho ... ale sorry, to bych chtěl fakt vidět jak ti to na tom běhá. To že ta 6200 má shadery 3.0 je jí celkem k ničemu, protože až bude něco co ty shadery bude vyžadovat, tak ta karta už to neutáhne.

EDIT : A vím o čem mluvím, zkoušel jsem Far Cry na Celeru 766, 384 Ram a GF3 Ti 200 a hrát se to nedalo ...
Naposledy upravil(a) Thellwin dne čtv 21. dub 2005, 20:52, celkem upraveno 1 x.
pestra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pestra »

Je rozdíl hru spustit a kvalitně zahrát... :roll: Docela bych chtěl viděl Far Cry na takové sestavě. 8) Jednou jsem měl půjčenou GF2 MX a hrát se to skoro nedalo...[/quote]

Ale dalo ale na VERI LOW!!! AZ moc LOW !!! Ale jde to!!!
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

pestra píše:
Ale dalo ale na VERI LOW!!! AZ moc LOW !!! Ale jde to!!!
A co je to pak za herní požitek, když to vypadá k zeblití a ještě to jede v pár FPS ?? To už neni hraní ale masochismus :twisted:
pestra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pestra »

Thellwin píše:
pestra píše: A co je to pak za herní požitek, když to vypadá k zeblití a ještě to jede v pár FPS ?? To už neni hraní ale masochismus :twisted:
Tjn ale co mi zbiva??? JA nevim kolik Shaderu potrebuje Doom3??? Pokud treba 1,5 Tak chci videt 3 protoze jsem videl ukazky z Noveho unrealu A ted pardon no TY VOLE KAM SE HRABE DOOM3
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

myslím že Doom 3 používá 2.0
na shadery 3.0 prý budou málo i 6800 :shock:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ty Shadery nejsou o počtu ... prostě máš shadery třeba 2.0, 3.0 což neznamená že jsou 2 nebo tři :)

Kupovat dneska kartu na Unreal engine je zbytečný, když nikdo zatim přesně neví na čem to bude pořádně běhat.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“