Taktování AMD Athlon XP 2200+__ Padá mi to!! Máte ho někdo??

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

myslím že tady brzo s takovým přístupem skončíš hochu :-D
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Krysa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krysa »

Az me nechaj bejt na pokoji tak toho necham taky!!!!! Mi tady proste nekdo radi bez jakejch koliv potizi a nikomu tim neublizuju/e!!! tak nevim co resite??? KRYSA RULEZZZZZ
CPU Type AMD Athlon XP, 2000 MHz (6.75 x 296) 2400+
512 MB (PC2700 DDR)
NVIDIA GeForce FX 5700LE (128 MB)
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

to krysa: myslim ze takovej "odkaz" nepotreboval nikdo z tech co ti radily, pokud tomu nerozumis tak to nech byt, zkus si nejdrive projit nejaky clanky nebo precist nejaky knihy urcite to pomuze, nadavat umi kazdej, ale poradit to uz je neco jinyho :roll:
Krysa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krysa »

Vis co mas pravdu!!! Ale radit tady omi akorad robocop. A nadavt umej ti vsichni ostatni!!!! Jo a ten odkaz pomohl!!! tak se do tohohle theradu nekoukejte a budete mit klid na dusi!!!! budu tady akorad ja kdyz se bude chtit robocopovi mi jeste poradit tak sem muze vlezt i robocop!!! Díky vsem!!!! KRYSA RULEZZ
512 MB (PC2700 DDR)
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Kurňa, už se na to vykašlete a řešte problém.

A jestli nekoho tenhle thread nezajímá,tak nechápu proč sem píše takové sračky.
Pokud je vidět že se tady něco řeší, tak není potřeba někomu říkat ať si prečte FAQ.
Krysa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krysa »

asi to neflashnu!!! nefunguje mi discetovka!!!!! a nez si koupim novou bude to par let trvet!!! A kdyz bdu mit new discetovku tak staci ten awd flash a ten muj nvej bios na ni nahrat, restartovat dat bootovani z discaty a uz flashuju??? a proc na kazdejch strankach o flashovani pisou- "NAJEDTE DO CISTEHO BIOSU"?????? diky a sorry

To s tim monitorem delam taky ale nepomaha!!!!
512 MB (PC2700 DDR)
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Krysa píše:asi to neflashnu!!! nefunguje mi discetovka!!!!! a nez si koupim novou bude to par let trvet!!! A kdyz bdu mit new discetovku tak staci ten awd flash a ten muj nvej bios na ni nahrat, restartovat dat bootovani z discaty a uz flashuju??? a proc na kazdejch strankach o flashovani pisou- "NAJEDTE DO CISTEHO BIOSU"?????? diky a sorry

Tohle už tu jednou bylo ne?
Krysa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krysa »

jj ale ty si mi na to nic neodpovedel!!! :)
512 MB (PC2700 DDR)
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Krysa píše:Vis co mas pravdu!!! Ale radit tady omi akorad robocop. A nadavt umej ti vsichni ostatni!!!! Jo a ten odkaz pomohl!!! tak se do tohohle theradu nekoukejte a budete mit klid na dusi!!!! budu tady akorad ja kdyz se bude chtit robocopovi mi jeste poradit tak sem muze vlezt i robocop!!! Díky vsem!!!! KRYSA RULEZZ
Když takovejch dementu tady bude víc,tak celý forům bude plný sraček od takovejch jako seš ty!!!
DPC proč si neco nepřečteš než se začneš ptát na takový ptákoviny!!???Neumiš čist nebo co?
Od toho tady jsou admini aby takovy sračky zamkly!
To je to stejny kdybych tady založil thread o tom jak se zapíná monitor:D
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Krysa píše:asi to neflashnu!!! nefunguje mi discetovka!!!!! a nez si koupim novou bude to par let trvet!!! A kdyz bdu mit new discetovku tak staci ten awd flash a ten muj nvej bios na ni nahrat, restartovat dat bootovani z discaty a uz flashuju??? a proc na kazdejch strankach o flashovani pisou- "NAJEDTE DO CISTEHO BIOSU"?????? diky a sorry

Ja nevim co to znamená.Ja bych to ignoroval a postupoval dal.
Krysa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krysa »

Hale tak flashovat bios nebudu nefunguje mi discetovka??? Nedalo by se jeste s mym taktovanim delat neco jinyho???
512 MB (PC2700 DDR)
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Krysa píše:Hale tak flashovat bios nebudu nefunguje mi discetovka??? Nedalo by se jeste s mym taktovanim delat neco jinyho???
Na flashování nepotrebujes disketovku.
Flashovat se dá i z HDD.

Udelás velkou chybu pokud neflashnes nový BIOS.

Jinak už si asi vyčerpal všechny možnosti taktování.
presscott
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presscott »

Ja mam Athlona 2200+ bez zvýšení napětí na 2400+/148fsb a paměti ddr 400 běží na 370mhz. S tim násobičem jen tak nic nenaděláš. Já sem to zkoušel pomocí L3 můstků přímo na procáku, ale nic. Jo a desku mám KT 400.
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“