voltaz

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
david99
Začátečník
Začátečník

voltaz

Příspěvek od david99 »

Ahojte

Ako by bolo mozne znizit voltaz CPU na mensiu ako default, mam procesor Sempron 3000+ a dosku ASUS A7N8X-E deluxe, v biose mi nejnisiu hodnotu da default 1,6V dalo by sa to este nejako znizit?
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Re: voltaz

Příspěvek od robocop »

david99 píše:Ahojte

Ako by bolo mozne znizit voltaz CPU na mensiu ako default, mam procesor Sempron 3000+ a dosku ASUS A7N8X-E deluxe, v biose mi nejnisiu hodnotu da default 1,6V dalo by sa to este nejako znizit?
Možná můstkama.
JanoS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JanoS »

Máš najnovší bios s podporou sempronu ? Ten by mal dať nastaviť i 1.55 V.
Lenovo T61p (2.4GHz, 4GB, 160GB 7200rpm, 250GB 5400rpm, 512MB FX-570M, 15.4"WUXGA, 9cell)

Lenovo Advanced Mini Dock, L220x
SMC WGBR14-N, Back-UPS RS 1000
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

JanoS píše:Máš najnovší bios s podporou sempronu ? Ten by mal dať nastaviť i 1.55 V.
to je taky pravda.stahni si novy bios
david99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od david99 »

Bios mam najnovsi 1013 a nepusti mi menej ako 1,6V ked som tam pred tym mal durona tak tam povolilo 1,5V ale teraz nie.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

david99 píše:Bios mam najnovsi 1013 a nepusti mi menej ako 1,6V ked som tam pred tym mal durona tak tam povolilo 1,5V ale teraz nie.
a na co potřebuješ snižovat napětí??akorát to budeš mít nestabilní,když budeš snižovat napětí!
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

Highlander píše:a na co potřebuješ snižovat napětí??akorát to budeš mít nestabilní,když budeš snižovat napětí!
asi aby měl co nejmenší spotřebu
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

david99 píše:Bios mam najnovsi 1013 a nepusti mi menej ako 1,6V ked som tam pred tym mal durona tak tam povolilo 1,5V ale teraz nie.
Starsi Asus desky v oficialnich biosech vetsinou mene nez default nepusti. Jedine zkusit nejaky modnuty bios nebo to zadratovat.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
david99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od david99 »

No nad tym modnutym biosom som uz tiez uvazoval lenze som zatial nenasiel taky ktory by toto umoznoval. Chcem znizit napatie kvoli spotrebe tym padom aj mensia produkcia tepla, nestabilne to nebude lebo ked som to v systeme nastavil cez nvidia system utility na 1.45 V tak to slapalo v pohode aj Prime95 bol stabilny.
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“