Jakou DVD mechaniku o délce max 17cm?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- QUERCUS
- Začátečník

-
Jakou DVD mechaniku o délce max 17cm?
Zdravim všechny. Potřeboval bych radu, která už z názvu diskuze je jasná. Sháním DVD mechaniku( nemusí bejt vypalovačka) která bude nadélku maximálně 17 cm (klidně kratší
) Jedinej nárok by byl aby četla pořádně a jakýkoliv médium včetně dvouvrstvejch. Vim že Lite-oni jsou krátký, to už jste mi poradili, ale většinou jsem o nich četl jen samé špatné věci.
Duron MORGAN 7,5*166MHz ECS K7S5A 256MB 333MHz vodní chlazení
Sempron 2400+ ASRock K7S41
samé lepší
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Třeba tuhle. http://www.cdrhard.com/recenze/dvdrw_li ... -1673s.htm
Oni všechny Lite-Ony nejsou špatný, ale u těhle značek je mnohem větší pravděpodobnost, že chytíš šmejd, se kterým budeš mít problémy a nakonec to skončí reklamací. Já do toho s tímhle šel (koupil jsem ji kvůly testům) a hned u první jsem taky narazil a reklamoval. Ta druhá je velmi dobrá.
Oni všechny Lite-Ony nejsou špatný, ale u těhle značek je mnohem větší pravděpodobnost, že chytíš šmejd, se kterým budeš mít problémy a nakonec to skončí reklamací. Já do toho s tímhle šel (koupil jsem ji kvůly testům) a hned u první jsem taky narazil a reklamoval. Ta druhá je velmi dobrá.
Bathory
- QUERCUS
- Začátečník

-
Jo jo, o týdle mechanice jsem uvažoval. V podstatě pálení bude na LG 4163 na jiném kompu, todle by byl jen dvd přehrávač. Takže by mi stačíl i jen DVD-ROM, ale podmínka je aby byl 17cm dlouhej a přečetl všechna média bez ňákejch problémů.
Duron MORGAN 7,5*166MHz ECS K7S5A 256MB 333MHz vodní chlazení
samé lepší