Přehrávač pro DVD

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Aderon
Začátečník
Začátečník

Přehrávač pro DVD

Příspěvek od Aderon »

asi to tu jistě bylo hledám , ale nemůžu najít. Co potřebuji k tomu abych mohl přehrát DVD na mojí konfiguraci viz. níže. Chci nějaký freewarový program. Poraďte mi prosím jaký přehrávač a jistě bude potřeba i nějaký kodek. Díky už jsem se s tím natrápil dost. Nejdříve mi šel obraz a po nahrání kodeku K-Lite mi přestal fungovat obraz a šel zase zvuk. Pro přehrání jsem použil MV2 Player. Nyní mi to hází chybu Line21 decoder error.Díky za každou radu.
Zákl. deska ASUS M2N-E ultra 570,zdroj 400W,RAM GEIL 2GB/677Mhz CL3,ATI Radeon 1950 GT 256MB RAM, disk Samsung 160GB,case ASUS
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Co takhle BSPlayer (bsplayer.com) umí i DivX, titulky atd. Jinak asi na DVD nej InterVideo WinDVD.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

v prvni rade zkus odinstalovat vsechny kodeky a pak nahrat jeden pack, pokud toho tam mas vic, pravdepodobne se ti to pere
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Jak se píše výše tak vše prvně odinstaluj aby se to nehádalo. Potom instaluj vše znovu. Já používám toto:
Codecs6024_allin1.exe
RadLight 3.03 (neinstaluj novější verzi než je tenhle - spomaluje a nemá nic užitečnéno navíc)
PowerDVD 6 Deluxe
winamp291_full.exe (neinstaluj novější verzi než je tenhle - spomaluje a nemá nic užitečnéno navíc)
Tento sw balík zvládne 99% videa i audia a to 1% neřeším. Jak je vidět tak nejsem zastáncem novinek u přehrávačů které i v uvedené verzi zvládají úplně vše co potřebuji.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Pokud něco chceš instalovat, tak si předtím zapni firewall. Koukal bys co takové přehrávače zasílají informací ven.
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

To je zajímavá poznámka - ale asi sem moc nepatří?

Je pravda že některé přehrávače instalují jako součásti ledasco, ale většinou se to nechá při instalaci odškrtnout. A jako dnes s internetem komunikuje téměř každá aplikace a dělit přehrávače do skupin podle toho jak moc komunikují je k ničemu. Při nainstalování běžných přehrávačů to není absolutně problém.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

cabman píše:To je zajímavá poznámka - ale asi sem moc nepatří?

Je pravda že některé přehrávače instalují jako součásti ledasco, ale většinou se to nechá při instalaci odškrtnout. A jako dnes s internetem komunikuje téměř každá aplikace a dělit přehrávače do skupin podle toho jak moc komunikují je k ničemu. Při nainstalování běžných přehrávačů to není absolutně problém.
Tak třeba z těch co jsem instaloval chtěli vysílat WinDVD5, Winamp, DivXplayer. Takže jsem jim to v Keriu zatrhl. Proč by měl někdo vědět co si pouštím z muziku a filmy. :x
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Tak jsem to testl v Outpost firewall a:
PowerDVD 6..nic
WinAmp290...nic
RadLight........nic
nechci protestovat nebo vyvolat nějakou OT diskusi, ale není představa že přehrávače odesílají data o tom co přehráváš, trošku paranoidní? No možná nějaké SpyWare přehrávače.
Domnívám se, že jsi spíš neodtrhl aby nehrabalo po aktualizacích, nebo některé přehrávače jako winamp dovolují přiinstalovat plugin který se snaří podle palylistu stáhnout z internetu texty písničky.
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

cabman píše:Tak jsem to testl v Outpost firewall a:
PowerDVD 6..nic
WinAmp290...nic
RadLight........nic
nechci protestovat nebo vyvolat nějakou OT diskusi, ale není představa že přehrávače odesílají data o tom co přehráváš, trošku paranoidní? No možná nějaké SpyWare přehrávače.
Domnívám se, že jsi spíš neodtrhl aby nehrabalo po aktualizacích, nebo některé přehrávače jako winamp dovolují přiinstalovat plugin který se snaří podle palylistu stáhnout z internetu texty písničky.
Možná to je paranoia z RIIA, IFPI atd. :-D. Každopádně nějaké odchozí pakety při přehrávání nepotřebuji.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“