Splinter Cell Pandora Tomorrow
Moderátor: Baneshee
- Logue
- Začátečník

Ide to pomaly
Ked som prvy krat spustal hru vypisalo mi ze nemam konfiguraciu ktora splna minimalne poziadavky..
Pocas hry mam FPS okolo 35 a niekedy klesne aj pod 30 !
FW 71,84,AA a AF Disabled
Je to normalne ?(ja myslim ze nie)
Moja zostava:AMD Athlon XP 2800+,MB MSI KT4V Via KT400,768 MB DDR SDRAM 333Mgh CL2.5,
MSI GF 6600GT 128 MbRAM AGP 8x ,HDD WD 200 GB,SoundBlaster Live! Audio,
Moja zostava:AMD Athlon XP 2800+,MB MSI KT4V Via KT400,768 MB DDR SDRAM 333Mgh CL2.5,
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ide to pomaly
ja mam fps v poriadku(cez 80) ale ze nesplnam minimalnu konfiguraciu sa vypisalo aj mne, asi nejaky bug v hre (ovladace xtreme76.50)Logue píše:Ked som prvy krat spustal hru vypisalo mi ze nemam konfiguraciu ktora splna minimalne poziadavky..
inak hra nepodporuje AA
skontroluj to agp(staci aj tych 4x ale musi byt funkcne) alebo ine ovladace tych 30fps je malo
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja sem zase tuhle hru vubec nerozchodil.. 
Nejsem admin mi vypisuje hra..myslite ze to je hrou nebo neco jinyho?
Pls poradte..dostal sem ji ke karte ale lezi mi na stole
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pokial viem vatsina hier vyzaduje admin prava, aspon je to v readme.txt takmer vzdyJackiii píše:Ja sem zase tuhle hru vubec nerozchodil..
prihlas sa ako admin
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dexterav píše: pokial viem vatsina hier vyzaduje admin prava, aspon je to v readme.txt takmer vzdy
prihlas sa ako admin
Reknu to takhle je to jedina hra co mi tohle udelala a ja se ptam proc mi to hazi chybu s adminem...to si mam snad udelat jeste jeden ucet "ADMIN" nebo co?
Mam jedinej ucet na svem PC a pokud ja vim tak sem administrator
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak to je problem, ale odkial som to mal vediet zeJackiii píše:dexterav píše: pokial viem vatsina hier vyzaduje admin prava, aspon je to v readme.txt takmer vzdy
prihlas sa ako admin![]()
![]()
![]()
Reknu to takhle je to jedina hra co mi tohle udelala a ja se ptam proc mi to hazi chybu s adminem...to si mam snad udelat jeste jeden ucet "ADMIN" nebo co?
Mam jedinej ucet na svem PC a pokud ja vim tak sem administrator
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem tuto hru přibalenou ke grafice. Dneska jsem chtěl zkusit multiplayer, ale chtělo to serial. Ale jaksi když jsem mrkl na obálku, ve ktere to bylo, tak tam byl serial na WinFast DVD
Asi jsem obálku od SC někde ztratil...
Nevíte kde by se dal sehnat nový klíč? Popřípadě vy, kdo máte grafiku leadtek s bundle SC: PT, nepamtujte si kde byl ten klíč napsaný?
Nevíte kde by se dal sehnat nový klíč? Popřípadě vy, kdo máte grafiku leadtek s bundle SC: PT, nepamtujte si kde byl ten klíč napsaný?
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a vis cim to je? protoze vsichni maji jen Winfast key...a nato je potreba Winfast serverJasper píše:Ne z toho WinFastu nefungujeAle už jsem sehnal nové číslo od človeka co to měl taky bundle a nehraje to...
Ale stejně to nikdo přes online multiplayer nehrál...
jinak jj, ja jsme taky hledal nekoho kdo by hral MP ale nic jsme nenasel, a u CH.theory jsem se nejak nemohl pripojit
- Ruka
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, tak jsem si tuto hru po dlouhe dobe nainstaloval a je ponekud divna, v normalnim rezimu videni ma rozliseni 1440x900 (muj LCD), ale v rezimech videni noktovizoru i termovizoru ma vnitrne , rekl bych tak 640x480, rozliseni LCD obrazu zustava stejne, je to teda mnohem horsi jak v jednicce, ani antialiaz tam nejde.
Kdyz, ale zapnu multiplayer mod, tak tam je vse ok. i detaily jsou lepsi, i antialiaz jde. Poradte, cim to?
Mozna to je tim ze jsem ji dostal ke grafice a vyrobce se chtel vyvarovat toho ze by hra sekala, tak ji nejak poupravil, nebo mate neco lepsiho? Doufam ze poradite, rad bych to dohral v poklidu. Diky.
Kdyz, ale zapnu multiplayer mod, tak tam je vse ok. i detaily jsou lepsi, i antialiaz jde. Poradte, cim to?
Mozna to je tim ze jsem ji dostal ke grafice a vyrobce se chtel vyvarovat toho ze by hra sekala, tak ji nejak poupravil, nebo mate neco lepsiho? Doufam ze poradite, rad bych to dohral v poklidu. Diky.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
- fps
- Začátečník

Jak dál poraďte
Jsem zeseknutý úplně skoro na konci a nejde to dál ani podle návodu jsem v druhé části Saulnierský Kryogenický Laboratoř v Paříží, Francie toto je návod ( V místnosti s laboratorními myškami se můžete vyléčit, pak běžte do místnosti za sklem, kde vylezte po bednách do větrací šachty. V šachtě jsou mříže, přes které můžete vidět, jak se tam chlápkové dobývají do nějaké místnosti, zabte je pak pokračujte dále k zraněnému, předá vám materiál a vy se dáte šachtou až k východu, kde na vás čeká odvoz.) dostal jsem od zraněného material jdu do leva šachtou ale proti mne sičí z kohoutu pára a nejde jí projít vždy jsem mrtev a kohout na uzavření nikde ani jse nedá jít nikudy jinudy poraďte jak pokračovat díky předem za rady.
C2D E8200 2.6@3.2GHz, FREEZER 7 PRO, GB965P-DS4 rev.3.3 Bios F12, Powercolor HD5850, 3xSEAGATE 250GB BARRACUDA, 2x2GB CORSAIR DDR2 800@1000MHz, DVD Samsung+ASUS, THERMALTAKE SOPRANO, CORSAIR 550W, W7 64bit, TV LED LCD LG42SL9000, BlackBerry 9700+4GB KINGSTON Micro Secure Digital
- fps
- Začátečník

Re: Jak dál poraďte
tak už jsem na to přišel pokud to někoho zajimá tak to je asi chyba protože v šachtě jsou mříže, přes které můžete vidět, jak se tam chlápkové dobývají do nějaké místnosti a já je hnet všechny sejmul a to je ta chyba má jse nejdříve prolest šachtou k zraněnému vzit od něj materiali a pak jse vrátit do šachty je video jak chlápkové připravují sudy z bombou a teťka je sejmu sudy bouchnou a odpálí kohout z párou teť jse dá projít venfps píše:Jsem zeseknutý úplně skoro na konci a nejde to dál ani podle návodu jsem v druhé části Saulnierský Kryogenický Laboratoř v Paříží, Francie toto je návod ( V místnosti s laboratorními myškami se můžete vyléčit, pak běžte do místnosti za sklem, kde vylezte po bednách do větrací šachty. V šachtě jsou mříže, přes které můžete vidět, jak se tam chlápkové dobývají do nějaké místnosti, zabte je pak pokračujte dále k zraněnému, předá vám materiál a vy se dáte šachtou až k východu, kde na vás čeká odvoz.) dostal jsem od zraněného material jdu do leva šachtou ale proti mne sičí z kohoutu pára a nejde jí projít vždy jsem mrtev a kohout na uzavření nikde ani jse nedá jít nikudy jinudy poraďte jak pokračovat díky předem za rady.
C2D E8200 2.6@3.2GHz, FREEZER 7 PRO, GB965P-DS4 rev.3.3 Bios F12, Powercolor HD5850, 3xSEAGATE 250GB BARRACUDA, 2x2GB CORSAIR DDR2 800@1000MHz, DVD Samsung+ASUS, THERMALTAKE SOPRANO, CORSAIR 550W, W7 64bit, TV LED LCD LG42SL9000, BlackBerry 9700+4GB KINGSTON Micro Secure Digital
- durod
- Středně pokročilý

Re: Jak dál poraďte
strilis drive nez myslis.... jnak to je stealth akcefps píše:[....
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Vlastik80
- Začátečník

-
SC 2:PT & Windows 10
Zdravím,
neví někdo, jak tuto hru rozchodit pod Windows 10 x64? Instalace z DVD (Steam verze není) proběhla ok, patch 1.31 tuším také ok, hru ale nejde spustit, vždy to spadne. Zkusil jsem i kompatibilitu WinXP SP3, ale nic, rozjedu to do menu v okně (při fullscreen hra hned padá po spuštění), ale jak dám Single Player, tak to padne a konec.
Díky
Edit: Přijde mi to zvláštní, když SC1 jede normálně a 2 díl ne...
neví někdo, jak tuto hru rozchodit pod Windows 10 x64? Instalace z DVD (Steam verze není) proběhla ok, patch 1.31 tuším také ok, hru ale nejde spustit, vždy to spadne. Zkusil jsem i kompatibilitu WinXP SP3, ale nic, rozjedu to do menu v okně (při fullscreen hra hned padá po spuštění), ale jak dám Single Player, tak to padne a konec.
Díky
Edit: Přijde mi to zvláštní, když SC1 jede normálně a 2 díl ne...