Každej snad neLuke píše: Mordor má hordy, takže když dojdou peníze, tak posílá tuny skřetů a každý jim jednou podlehne.
Ale dá se na tom dobre vycvičit a pak už je posílat bonusový jednotky
Moderátor: Baneshee

Každej snad neLuke píše: Mordor má hordy, takže když dojdou peníze, tak posílá tuny skřetů a každý jim jednou podlehne.

Se nediv, že ti dezertujou. Když je necháš "útočit" na BalrogaSentenced píše:Zbyl jen Gandalf, Faramir a hrstka dezerterů co se zrovna valela kousek opodál od hlavní skupiny ...

Já to pochopil.Sentenced píše:Nééé, já se chystal k utoku na zakladnu, ten Balrog byl zcela neočekávanej a taky to podle toho dopadlo... Nektery vycvičeny lučistníci to přežili (udelali jen pár kotrmelců a rozchodili to) ale novačci v první linii si ani nevystrelili a byly zpopelněný, no stane se ...

Jo duchové můžou lezt normálně přes hradby, ale nastěstí nejsou moc účinní na budovy, ale jestli tam jsou jednotky tak je to špatnýLuke píše:O víkendu jsem zkusil hrát proti Rohanu. A proti Gondoru neměli šanci. Jen jsem se jednou zapotil, když mi ty proklatý duchový lezli hradem. Je to normální, nebo jen bug???

Podle mě to je napořád, dokud někdo za dobro nespustí "cloud break".Sentenced píše:Jeden dotaz mam taky - jak maj Mordoři ten bonus - tma, bouře nebo co to je - to je dočasný nebo je to napořád dokud nekdo za dobro nespustí "cloud break" ?

Podle mě ne, tohle je druhej patch. V tom prvnim to zkrouhli z neomezeně na 10 minut a ted na 6... asi. Stejně to nikdy moc dlouho nevydrží.Sentenced píše:...

Já bych řekl, že to působí trvale, dokud tam stojej jednotky. Mě by spíš zajímalo, jestli maji ten bonus jen moje jednotky??? Nebo třeba i compa - když já hraju za Gondor a comp za Rohan... Aby ten parchant neměl u mýho hradu bonusy!Sentenced píše:Jeste me napadla jedna vec - hodný maj bonus tý zelený trávy (přidává tušim armor bonus a nepratelum neco ubírá) - zlý maj tu vyprahlou zem.
Pusobí tenhle bonus jen dočasne nebo trvale ?Já myslim,ze trvale (dokud ho nekdo neprekryje opačnym).