LOTR: Battle for Middle Earth

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luke píše: Mordor má hordy, takže když dojdou peníze, tak posílá tuny skřetů a každý jim jednou podlehne. :twisted:
Každej snad ne :)

Ale dá se na tom dobre vycvičit a pak už je posílat bonusový jednotky :-) Jinak "atomovka" Balrog, kterej se zjeví fakt tesne vedle armády co se chystá k utoku moc nepoteší :( Uz se mi to stalo podruhý... No, aspon se ta bitva protahla, pac jsem musel vybudovat novou army a trochu vycvičit :lol: Zbyl jen Gandalf, Faramir a hrstka dezerterů co se zrovna valela kousek opodál od hlavní skupiny ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:Zbyl jen Gandalf, Faramir a hrstka dezerterů co se zrovna valela kousek opodál od hlavní skupiny ...
Se nediv, že ti dezertujou. Když je necháš "útočit" na Balroga :lol: :lol:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nééé, já se chystal k utoku na zakladnu, ten Balrog byl zcela neočekávanej a taky to podle toho dopadlo... Nektery vycvičeny lučistníci to přežili (udelali jen pár kotrmelců a rozchodili to) ale novačci v první linii si ani nevystrelili a byly zpopelněný, no stane se ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:Nééé, já se chystal k utoku na zakladnu, ten Balrog byl zcela neočekávanej a taky to podle toho dopadlo... Nektery vycvičeny lučistníci to přežili (udelali jen pár kotrmelců a rozchodili to) ale novačci v první linii si ani nevystrelili a byly zpopelněný, no stane se ...
Já to pochopil. :roll: Tohle je největší sranda. Hodil balroga k nepřátelským jednotkám... :lol: :lol:
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Vyšel patch 1.02, kterej krom jinýho opravuje chybku, kdy Gandalf tím zpropadeným světlem zabije Witchkinga! Už ho někdo vyzkoušel???
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já ne :-)

Zato jsem celej pátek a sobotu pařil s kamošem po síti :) Nejdřív proti PC, pak jsme zkusili proti sobě a už jsme nechteli jinak :lol:

Kamoš mel nejdriv rohan a ukazala se jasná převaha Gondoru :roll: On více mene nemel nic, čim by dobyl muj castle, a po vycvičení lučištníku s trebuchetama v zádech jsem z nej udelal fašírku, nekolikrat :-)

Pak přesedlal na Mordor a uz to bylo zajímavější, ja do Mordoru nevidim, ale rikal, ze mel jednotky zadarmo, Nazguly pak snad taky, takze uz mi občas zatopil ... ve finale byl ale nechutne vydrcen. Po síti je to jeste lepší jak normalne :-)

Nejlepší okamžik víkendu - mel jsem Gandalfa na devatym levelu u jeho zakladny, uz to mel namále a kamoš zapnul nejakej (nevim jakej) bonus, kterej mu začil nechutně "vařit" jednotky, prostě se na mě totalně sesypali .. vyrabel jednu skupinu za druhou, v ty chvili dostal Gandalf 10ku a použil svuj super bonus :lol: To ticho, který přišlo bylo nadherny, základna prazdná 8) Lučištníci to tam dočistlili a hotovo.

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

2 Sent: Tak to musim taky zkusit. zatim hraju jen s compama. V sobotu mi na mapě naháněli Balrog a duchové Gandalfa. Ale zdrhnul. :lol:
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

O víkendu jsem zkusil hrát proti Rohanu. A proti Gondoru neměli šanci. Jen jsem se jednou zapotil, když mi ty proklatý duchový lezli hradem. Je to normální, nebo jen bug???
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ted nevim jak to myslíš, ale army of the dead umí přelezt hradby jako nic :) Jediny na koho nezautoči je Nazgul a Witch-King, leda ze on sam na ne zautočí na zemi, pak se se zlou potáže :lol:

Jinak jestlis porazil s Rohanem Gondor PC, tak se nedivim, proti človeku je to trochu neco jinyho :-)

Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Luke píše:O víkendu jsem zkusil hrát proti Rohanu. A proti Gondoru neměli šanci. Jen jsem se jednou zapotil, když mi ty proklatý duchový lezli hradem. Je to normální, nebo jen bug???
Jo duchové můžou lezt normálně přes hradby, ale nastěstí nejsou moc účinní na budovy, ale jestli tam jsou jednotky tak je to špatný :( . Jo a ten patch vyzlouším zítra s kámošem po netu tak se pak ozvu, ale potřeboval bych vědět co se tam ještě změnilo našel jsem sice seznam změn, ale moje angličtina je na úrovni mateřské školky :-D . Tak bych potřeboval aby se na to někdo mrknul.
Dávám odkaz http://www.hrej.cz/lotrbfme/?p=downloady&id=3560. Dík
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Hmm, tak to čtu a tech zmen je opravdu hodne - prevazne se zamerili na vyvaženost, spousta jednotek ma pozmeneny hodnoty utoku atd. Celkove ten patch oslabil Gondor ( :sad: trochu jsem to čekal, jsou fakt silný). + jim zdražily upgrady.

Věže se daj ted obsazovat prej temer jakoukoli pěší jednotkou.

Nejvíc zmen se ale asi týká jednotek a hrdinů.
Naposledy upravil(a) Sentenced dne pon 25. dub 2005, 15:10, celkem upraveno 1 x.

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Ne ne, já jsem přesedlal na Gondor. Dle mně nejsilnější rasu :roll: Ale ten novej patch by je měl hodně zkrouhnout. :)

EDIT: Sent mě předběhl :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Souhlas :-)

Jeden dotaz mam taky - jak maj Mordoři ten bonus - tma, bouře nebo co to je - to je dočasný nebo je to napořád dokud nekdo za dobro nespustí "cloud break" ?

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:Jeden dotaz mam taky - jak maj Mordoři ten bonus - tma, bouře nebo co to je - to je dočasný nebo je to napořád dokud nekdo za dobro nespustí "cloud break" ?
Podle mě to je napořád, dokud někdo za dobro nespustí "cloud break".
Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Tak díky za tak rychlou odpověd s kámošem to zkusíme. Tak jste mě potěšily. Hraju za Mordor a proti Gondoru se to fakt nebalo teďka snad budu mít víc šanci :twisted: .
A pokud to v tom patch nezměnily tak ta tma vydrží napořád.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No v tom popisu prave píšou že to zkratili z 10 minut na 6 (nebo podobne, uz si to nepamatuju presne). Takže možná ze to bylo takhle omezený. Já nikdy tu tmu tak dlouho nemel, to uz jsem ji "prorazil" cloud breakem.

Já se v tech bonusech zla moc nevyznam, prijde mi, ze tam máte ty bouřky 2 :?

Občas je totiž uplna tma (taková rudá) a občas zase jen prší - nebo jestli jedno patrí k Isengard a druhy k Mordoru ??

btw. tenhle patch mi nesmí do LAN hry, to by byla moje smrt :lol:

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:...
Podle mě ne, tohle je druhej patch. V tom prvnim to zkrouhli z neomezeně na 10 minut a ted na 6... asi. Stejně to nikdy moc dlouho nevydrží. :)

V podstatě máme dvě. Ten "freezing rain", nebo jak se to jmenuje je na prd. Přesně nevim, ale nepoužívám.

Naopak, tenhle patch musí do LAN hry! :twisted: :lol:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jeste me napadla jedna vec - hodný maj bonus tý zelený trávy (přidává tušim armor bonus a nepratelum neco ubírá) - zlý maj tu vyprahlou zem.

Pusobí tenhle bonus jen dočasne nebo trvale ?Já myslim,ze trvale (dokud ho nekdo neprekryje opačnym).

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:Jeste me napadla jedna vec - hodný maj bonus tý zelený trávy (přidává tušim armor bonus a nepratelum neco ubírá) - zlý maj tu vyprahlou zem.

Pusobí tenhle bonus jen dočasne nebo trvale ?Já myslim,ze trvale (dokud ho nekdo neprekryje opačnym).
Já bych řekl, že to působí trvale, dokud tam stojej jednotky. Mě by spíš zajímalo, jestli maji ten bonus jen moje jednotky??? Nebo třeba i compa - když já hraju za Gondor a comp za Rohan... Aby ten parchant neměl u mýho hradu bonusy! :)
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

2 mods: navrhuji udělat hlasování. Jen nevim jestli o postavu, nebo o stranu. Ikdyž nejspíš vim, kdo vyhraje :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“