Dobry den, mam problem o kterem vubec nic nevim a muj otec (hrozny nervak)chce abych ho rychle vyresil ?!?! Mam doma Audigy 2 ZS, reproduktory GigaWorks S 750 THX a DVD vypalovacku od Plextor. Jakmile spustim jakikoliv Audio CD, objevi se mi menu v jakem programu chci hubu prehrat, ja si ten program vyberu a hudba hraje nadherne ...... Jenze kdyz dam do mechaniky DVD Audio Disc ktery sem dostal ke Zvukove karte, hudba se mi automaticky zacne prehravat v programu Creative Media Source. Ale !!!! Jakmile mi u hudby zacne pracovat HDD (na zacatku pisnicky, pohyb s mysi, preskoceni pisnicky ...) v reproduktorech slysim takovy (neda se to popsat) cvrkot a sramot dohromady. UPLNE TO PREHLUSUJE PISNICKU. Jine dvd audio disc sem neskousel ale je to opravdu zajimave. V tu chvili kdy mi pracuje HDD (blyka oranzova LEDka na Casu) se ozyva tento sramot v bednach, jakmile prestane HDD pracovat pisnicka hraje smele dal. Audio CD hraje normalne bez problemu, i kdyz pracuje HDD (to je samozrejme) v reproduktorech nic neslsite ............. jen pisnicky. Dekuji za jakoukoliv RYCHLOU pomoc
//zombux - upraven název threadu
problem s prehravanim DVD Audio
- Jan Káňa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jan Káňa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jeste doplnek
dela mi to i u nekterych her - simpsonovi, wormsíci, ghost recon.
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Uprav si nazev threadu a treba ti nekdo pomuze.
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
ja mam zas jiny problem, me se prehravani dvd filmu trha, a windows media player se mi seka
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
- Jan Káňa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: