winamp a prehravani ruznych radii
- Smithfield
- Začátečník

-
Mam taky dotaz lze z winampu kdyz mam pusteny online radio z toho vytahnout tu hudbu na hadr nejakym programem? Jestli to dejte mi nejaky tip diky moc.
- Rammstein
- Začátečník

- Mastero
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník

to je blbý ne ? neslyšet co nahráváš ?Mastero píše:Plugins-> Output-> Nullsoft Disk Writer Plugin.
Až znovu zmáčkneš play, tak se začne kopírovat na disk to, co právě hraje... Akorát v tu chvíli nic neuslyšíš
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- Smithfield
- Začátečník

-
- Mastero
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Rammstein píše:to je blbý ne ? neslyšet co nahráváš ?Mastero píše:Plugins-> Output-> Nullsoft Disk Writer Plugin.
Až znovu zmáčkneš play, tak se začne kopírovat na disk to, co právě hraje... Akorát v tu chvíli nic neuslyšíš
\( ^_^)Λ(^_^ )/
- Rammstein
- Začátečník

- danton
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nahrávání inter radio
Pro mně nej program je BOOMBox Internet Radio Player 1.0, najdeš na http://www.jajsoft.com/products.html. Spolupracuje s WinAmpem, nahrává do mp3, automaticky rozsekává skladby a POPISUJE!! Je free. Má vlastni databázi stovek stanic.
DanTon
Zatím, jdu škrábat brambory...
- Rammstein
- Začátečník

Re: nahrávání inter radio
to by mohlo bejt gůůddanton píše:Pro mně nej program je BOOMBox Internet Radio Player 1.0, najdeš na http://www.jajsoft.com/products.html. Spolupracuje s WinAmpem, nahrává do mp3, automaticky rozsekává skladby a POPISUJE!! Je free. Má vlastni databázi stovek stanic.
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- danton
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A ještě takový tip. Když ti začne vybraná stanice hrát ve WinAmpu, ülož si ji jako playlist *.M3U, když si jich uložiš vice a dáš na plochu zástupce, tak pak stačí na zástupce toho kterého playlistu tuknout a zacne hrat ta ktera stanice. Nemusis tedy spoustět ten BOOMBox Internet Radio Player 1.0
DanTon
- howard
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- danton
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Neni zac. Ja mam zas jiny problem, treba poradis. Jak bez dekomprese do WAV ubrat, nebo přidat basy v MP3? Některé skladby jsou tak přebasované, že málem spadnou bedny. Nějaký program, jako je třeba na normalizaci. Na Netu už hledám a ptám se snad tři roky a nikdo nic neví.
DanTon
- howard
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem vzdycky hudbu upravoval v programu Sound Forge. Ten samozrejme umi normalizaci, ktera je zvlast patrna a uzitecna, kdyz nahravas z ruznych zdroju a nejsou stejne hlasite apod... ty basy muzes snizit pomoci zpracovani ekvalizerem. Az budes se svym dilem spokojen, muzes to ulozit do mp3.
EDIT:
Joj. Mam pocit, ze s tamtim programem zvednu traffic ve firme
me uz mp3 na disku nudi 
EDIT2:
Coze? Ted jsem si precetl jeste jednou tvuj popis toho programu. On automaticky rozsekava skladby a popisuje je? Jezismarja. Ale to muzu nektery stanice jak to tak posloucham nahravat od rana do vecera...jeeee to si budu muset poridit diskovy pole.
EDIT3:
Bohuzel mi to pise tuhle chybu tak cca po 5 - 15 sekundach nahravani
EDIT4: Ten program ma jednu desne neprijemnou vlastnost. Ja totiz pouzivam virtualni plochy a tento se cpe na vsechny, neda se schovat

EDIT:
Joj. Mam pocit, ze s tamtim programem zvednu traffic ve firme
EDIT2:
Coze? Ted jsem si precetl jeste jednou tvuj popis toho programu. On automaticky rozsekava skladby a popisuje je? Jezismarja. Ale to muzu nektery stanice jak to tak posloucham nahravat od rana do vecera...jeeee to si budu muset poridit diskovy pole.
EDIT3:
Bohuzel mi to pise tuhle chybu tak cca po 5 - 15 sekundach nahravani
Kód: Vybrat vše
---------------------------
Recording Error
An Error has occured while trying to log into the server.
Either the server has moved, or is not currently streaming.
There are currently no other station servers to log into
Error Code: RECCON001
OK
---------------------------- danton
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
net radio
Jo, naporcuje a popise. Proto jsem o nem psal. Z žádným jinym podobných vlastností jsem se nesetkal. Alespon na tech 12 stanicích, co mam ja vybrané. To co mi popisujes, znam. To je to, co nechci. Rozbalit a zbalit. Tak jak normalizatory maji předdefinované parametry, tak jsem myslel nejaky podobný program, ktery ma uz nachystane od-do kolika Hz- KHz. Na normalizaci používám už jen výhradně MP3Gain 1.4.3 http://mp3gain.sourceforge.net/download.php
DanTon
- howard
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tady mame jen jeden server pripojenej na Bluetone angel. Zadna tuna zarizeni.
Zasadni dotaz - kdyz ten program nahrava, tak uskutecnuje dalsi pripojeni k zvolenemu radiu? On to nenahrava z winampu?
Jestli jo, tak je to spatny, protoze mam tim padem dvojnasobny traffic. Koukal jsem na traffic na serveru a asi to tak bude.
No ale zatim mi nikdo nenadava a ty skladby jsou skvely, asi budu nahravat celej den
Navic na serveru to pise upozorneni, ze ja pravdepodobne pouzivam P2P sit. Ono je to tim, ze to radio jede na portu, ktery server povazuje za P2P.
To je zaroven upozorneni pro ostatni pracujici - dejte si pozor, abyste nemeli problemy.
Doma mam Karneval 1000/200, tam to nebude nikomu vadit, ale zase projedu svuj mesicni 10GB limit asi hodne rychle
Zasadni dotaz - kdyz ten program nahrava, tak uskutecnuje dalsi pripojeni k zvolenemu radiu? On to nenahrava z winampu?
Jestli jo, tak je to spatny, protoze mam tim padem dvojnasobny traffic. Koukal jsem na traffic na serveru a asi to tak bude.
No ale zatim mi nikdo nenadava a ty skladby jsou skvely, asi budu nahravat celej den
Navic na serveru to pise upozorneni, ze ja pravdepodobne pouzivam P2P sit. Ono je to tim, ze to radio jede na portu, ktery server povazuje za P2P.
To je zaroven upozorneni pro ostatni pracujici - dejte si pozor, abyste nemeli problemy.
Doma mam Karneval 1000/200, tam to nebude nikomu vadit, ale zase projedu svuj mesicni 10GB limit asi hodne rychle
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
- howard
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sorry, ale podle toho, cos napsal, jsem to nepochopil. Podle toho, co vidim, tak winamp prijima, zesiluje i reprodukuje. Otazka je, kze BoomBox bere signal, jestli ho stahuje sam taky, nebo beze z winampu.
btw: za hodinu nahravani 128kbps mam ~ 50 MB
Ale ty konce pisnicek jsou vetsinou ustreleny. A nektery zacatky taky. Holt nic neni dokonale.
btw: za hodinu nahravani 128kbps mam ~ 50 MB
Ale ty konce pisnicek jsou vetsinou ustreleny. A nektery zacatky taky. Holt nic neni dokonale.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
- howard
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tady je spousta softu na prehravani radii:
http://www.download.com/Streaming-Audio ... ag=stbc.gp
V tom BoomBoxu se asi neda pridat vlastni stanice, ze ne?
http://www.download.com/Streaming-Audio ... ag=stbc.gp
V tom BoomBoxu se asi neda pridat vlastni stanice, ze ne?