PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Switcher
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Switcher »

já se těšim na uplně celkový fotky... :D
AMD Athlon XP 2500+@3200+ / Soltek SL-75FRN2-RL - nVidia nForce2 / Corsair DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 / Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600 128MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 200GB 8MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 120GB 8MB / Tv + FM karta Aver TV Studio / Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit 7.1 / Case bigtower CHIEFTEC, modrá, 360W
Motorola MPx/200 powered by WinMobile05
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

Stoobi píše:nasvícení. No uvažoval jsem o tom, ale zase si říkám, aby to nebylo jak kolotoč. :) Ale možná by se tam daly dvě LED hodit. Uvidíme.

Pak ty sponky - nejdříve jsem je chtěl "schovat" dovnitř, ale ty spoje nejsou tak ošklivý, tak jsem je pak nechal venku. Je to i jednodušší na případnou manipulaci.
2 modry ledky.... nebo red to by bylo masooo :twisted: rikam jen takovy lehky nasviceni... ne zadny prehrany bijici do oci... :twisted: mazec!!!
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Drát sice není úplně špatnej nápad. Ale uvidíme, až zrezavím i ty sponky, tak se uvidí. A hlavně, přes to plexi to není zas tak vidět.
A celkový fotky budou snad co nejdříve, tedy rád bych mod dokončil max. do 14dnů.

2master88: Modrý teda ani náhodou. To by byl kolotoč jak sviňa. Jestli tam nějaký dám, tak jedině červený, ale zatím nevím...

btw. už mě zase napadl novej mod. To jsem zvědavej, do čeho se dám, jestli do něj nebo do Stoobi tuning2.0. :oops: :oops: :oops:
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Stoobi píše: btw. už mě zase napadl novej mod. To jsem zvědavej, do čeho se dám, jestli do něj nebo do Stoobi tuning2.0. :oops: :oops: :oops:
Pls, ST 2.0 !!! :sad: :wink:
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

jo. tak cerveny... nak sem nevnimal v jakym stilu to chces mit tak sem navrh i modry.. :)
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

master88 píše:jo. tak cerveny... nak sem nevnimal v jakym stilu to chces mit tak sem navrh i modry.. :)
:twisted:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

Když se člověk podívá na Rustrouter made by Stoobi tak pokud má aspoň trochu vkus tak tam nebude cpát modrý. Buď červený, nebo žlutý nebo oranžový. Ale celkem mazec by byl někam tam narvat něco jako alrmovej maják, ale asi by to byla hrozná diskotéka. :roll:
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty :borg:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50805
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

Když se člověk podívá na Rustrouter made by Stoobi tak pokud má aspoň trochu vkus tak tam nebude cpát majak. hihi :D

Octavia II 2.0 TDI powah
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

master88 píše:Když se člověk podívá na Rustrouter made by Stoobi tak pokud má aspoň trochu vkus tak tam nebude cpát majak. hihi :D
sry, ty jsi ale pěkný vůl :wink: (neber to osobně)

Maják by se tam hodil, pěkné zpestření :)
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

Zbyna píše:sry, ty jsi ale pěkný vůl :wink: (neber to osobně)

Maják by se tam hodil, pěkné zpestření :)
THX to Zbyna. Hodil bych tam něco decentnějšího, žádnou přesvícenou příšernost, něco pomalu se otáčejícího a ne moc výraznýho, stoobi si potrpí na detailech a ne na oslnění světlem že ani neni vidět co to vlatně je.

To master88: pokud nemáš co říct tak mlč. Nemusíš hned shazovat nápady ostatních (možná jsem s tim začal já, ale z tvýho příspěvku jsem měl pocit, že ses na to ani nepodíval).
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty :borg:
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

piranha vs master88: myslím že na kladení jedovatých odpovědí je nejlepší icq nebo férovka v temný uličce a ne stoobiho thread... :)

Jinak s tím majákem to není špatný nápad hodit to tak směrem nahoře k mechanikám aby samotnej maják zakryla mřížka a ještě tam pustit kouř s homemade kouřiče :roll: 8-)

2Stoobi:Narg vymyslel geniální jednoduchej kouřič...
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

.axis. píše:piranha vs master88: myslím že na kladení jedovatých odpovědí je nejlepší icq nebo férovka v temný uličce a ne stoobiho thread... :)
master88 nemá ICQ :) a SZ jsou pomalý, nějak jsou mi nesampatický. Ale když by se myšlenka majáku dotáhla do konce i se zvukovým efektem sirény, hmmmm :inlove: To by mohl být celkem mazec. Zvuk samozřejmě regulovatelný a vypínatelný, stejně jako maják...
Made by Piranha
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

no je to vec vkusu me by se tam obri majak proste nelibyl... :(

a jaky jedovaty odpovedi? jen sranda :)

Octavia II 2.0 TDI powah
Jaitni
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaitni »

piranha píše:
.axis. píše:piranha vs master88: myslím že na kladení jedovatých odpovědí je nejlepší icq nebo férovka v temný uličce a ne stoobiho thread... :)
master88 nemá ICQ :) a SZ jsou pomalý, nějak jsou mi nesampatický. Ale když by se myšlenka majáku dotáhla do konce i se zvukovým efektem sirény, hmmmm :inlove: To by mohl být celkem mazec. Zvuk samozřejmě regulovatelný a vypínatelný, stejně jako maják...
Kolotoče rulezzz :lol: At te to stoobi ani nenapadne :wink: :roll: :)
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

neříkám obří svítící monstrum. něco menšího, decentního s červeným světlem. Prostě sirénovej maják ala stoobi tuning, nějak si stim poradí, teda pokud ho to zaujme, že jo....
Made by Piranha
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no já bych tam maják rozhodne nerval ale nějak bych nasvítil vnitřek takhle tam nebu¨de vydět
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Pánové...kdysy asi před rokem jsem plánoval industrial mod (tedy ne rust) a tam jsem také uvažoval o miniaturním majáku (červenej, jako je ve fabrikách), ale nakonec z jeho realizace bylo upuštěno. A k tomuhle bych to asi necpal. Nevím...ale ne!

A k těm LEDkám. No docela uvažuju o tom nasvícení červenejma.
and 2master88: Příště si prosím přečti text k fotkám. Děláš tady pak hrozně chytrýho, ale nevíš nic a jak je vidět, nějakej vkus ti taky chybí...a to je poslední OT. Pokud chceš postovat podobně i dál, tak raději nepostuj vůbec - prosím.
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

Stoobi píše:Pánové...kdysy asi před rokem jsem plánoval industrial mod (tedy ne rust) a tam jsem také uvažoval o miniaturním majáku (červenej, jako je ve fabrikách), ale nakonec z jeho realizace bylo upuštěno. A k tomuhle bych to asi necpal. Nevím...ale ne!
Tak přesně tohle jsem měl na mysli. Byl to jen návrh.
Made by Piranha
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2piranha: Oceňuju ten návrch. Po dlouhý době to je něco konečně slušnýho a konstruktivního, ale nevím...i když možná vím, kam by se to hodilo...zkus o tom pouvažovat...:)
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

Nevim, napadá mě umístit ho na jeden z boků, půl kryt (rezavej :wink: ) aby maják osvětloval jen spodní část a nesvítil nahoru. Nic velkýho.
Made by Piranha
Odpovědět

Zpět na „Projekty“