Problém se zasouváním dvířek u LITE-ON CD-RW - vyřešeno
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- AndreFox
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Problém se zasouváním dvířek u LITE-ON CD-RW - vyřešeno
Je to starsi mechanika ale palila 100% pokud se neco zkazilo nebylo to jeji vinou
ale jde o to ze bratr se z ni snazil sundat predni panel a dat si tam cernej... nevim co s tim delal ale zasekla se a nechtela vyjizdet, resp. o malej kousicek... rozbral jsem skoro co se dalo, ne uplne, ale kdyz se snazim vysunout takhle rucne tak dojde ven o 1 cm max, pri tomto pohybu se zaroven oddaluje cocka... pak se sekne a dal nechce potvora... nemate nejake napady jak resit mimo vyhozeni?
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- AndreFox
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- AndreFox
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ach jo. Mě se tohle stalo taky, neboj. Dvířka maj vevnitř ozubení a to zase zapadá do převodu v mechanice. V tom místě, kde zuby dvířek zapadají do zubů dalšího mechanismu uvnitř (nejspíš ozubené kolečko nebo něco podobného) došlo k přehození zubů a opravdu stačí jen o jeden zub. Mě se mechanika vysouvala asi o 2 cm. Musíš si s tím pohrát, zkoušet. Tohle už se tady taky řešilo. 
Bathory
- AndreFox
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- AndreFox
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dnes malinko postoupil. kolecka to nejsou, podarila se mi vytahnot s trochou sily, takze ted ji mam venku ale kdyz chci aby zajela tak se zaroven rovnou zacne priklapet cast s cockou a tim zabrani zajeti, tahle cast bz se mela priklapet az uplne v posledni casti zajizdeni... zkousel jsem to trochu ovlivnit ale nedala si rict...
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No to přiklápění čočky přímo souvisí s těma dvířkama, vyřeš dvířka a to ostatní se taky srovná. Ono asi stejně budeš muset ta dvířka celý vyndat a ten mechanismus natočit a pak je tam zasunout. Ale čert ví, jak je to u tvý mechaniky udělaný, ani jsi nenapsal, o jaký se jedná typ a to už jsem tě o to jednou žádal, já mám totiž jednu CD-RW od Lite-Onu už pár dní doma, dnes po obědě ji budu vracet, mohl jsem se podívat. Mám LTR-52327S.
Naposledy upravil(a) Bathory dne úte 26. dub 2005, 01:16, celkem upraveno 1 x.
Bathory
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zaujala mě tato debata, protože by mohla souviset s mým problémem s palírnou. Poslední dobou nejsem spokojen s proměnlivou kvalitou pálení a dávám si to do souvislosti s trayem. Např. DVD+R Arco Circle (Princo) dosahuje někdy mizerné a jindy naopak solidní výsledky.
Někdy po vložení disku to při zasunutí těsně před úplným dovřením zarachotí. (tehdy obvykle dojde k mizernému vypálení). Je docela možné, že jde taky o ty zuby, protože palírnu mě jako dvd často využívají děcka a někdy jí místo tlačítkem zasunují rukou.
Může vychýlení traye mít vliv na kvalitu pálení. Že už pak nestíhá přiklápění čočky? Je to na uznání reklamace?
Někdy po vložení disku to při zasunutí těsně před úplným dovřením zarachotí. (tehdy obvykle dojde k mizernému vypálení). Je docela možné, že jde taky o ty zuby, protože palírnu mě jako dvd často využívají děcka a někdy jí místo tlačítkem zasunují rukou.
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to hledal před pár dny, ale nenašel, přitom se jednalo o stejný problém. Ale je možný (velmi pravděpodobné), že se to řešilo jen tak mimoděk v nějakým threadu s úplně jiným problémem. Takhle to dopadá, když se OTčkuje v threadech, není možný pak zpětně nic dohledat, nebo to dá hrozně moc práce. 
Bathory
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- AndreFox
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak dnes jsem to koumal hodinu, uz jsem to mel upne venku ty dvirka a pak jsem to videl, jenze porad to neslo tak jak jsem chtel... bud sla cocka hned takze branila aby zajely nebo nesla vubec coz jsem nevedel proc... uz to jede! aspon neco povzbudujiciho kdyz mi vcera okna zatuhnuly 5x po startu a neslo nic... disk se podelal atd... data jsem zachranil na 2. pc nastesti... dik za rady, nikdy jsem to jeste nerozebiral tak jsem nejak nevedel kam sahnout...
- MikeSt
- Nováček

-
Re: Problém se zasouváním dvířek u LITE-ON CD-RW - vyřešeno
Ahoj, mám podobný problém s LiteOn LDW-851S, jak konkrétně mám zuby posunout?
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém se zasouváním dvířek u LITE-ON CD-RW - vyřešeno
No to musíš vyzkoušet... a zkoušet tak dlouho, až správně zaklapnou.
Bathory