LiteOn 1653s v rezimu Multiword DMA 2.Co to znamena ??
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- pinnacle_micro
- Nováček

-
- spajk
- Začátečník

- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Tak to ti drzim palce
, hlavne at te nepodelaj, ze to je tvoji vinou nebo tak neco.Nemas tam neoficialni firmware ???Jestli jo tak ho supem preflashni na oficialni.Voni by ti taky mohli rict, ze sis to zkurvil tim firmwarem.A hlavne nebud mekejs az jim to budes vykladat.Jdi do nich hezky tvrde. 
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- spajk
- Začátečník

- pinnacle_micro
- Nováček

-
- spajk
- Začátečník

No ja tam mel jeden s prvnich firm co vysli, uz nevim kterej to presne byl a jelo to dobre.Pak jsem flashnul novejsi a zacali blbnout DVD-R zpet na starej firm nepomahalo tak jsem palil +.Dal jsem flashoval i neofficiali s nadeji ze z novejsim firmem prijde kvalita i na -.Prubezne to palilo dobre a spatne(spis spatne) pak i ty +.Ted jsem se vratil ke starsimu firmu se kterym mi to jelo celkem dobre.No ale jak jsem ted koupil ty printable DVD+R tak konec.Je fakt ze je to taky tim ze ten LiteOn je hrozne vybiravej na media.
Nic
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: