Thimy píše:Takže,Reptile píše:A ještě dotaz. Někde jsem viděl parametry LCD a psali tam jen 24bitovou hloubku barev.. To jakok že na nich nejde zobrazovat 32bit rozlišení? A s příchodem win XP 64bit ani 64bitové rozlišení?? To je docela blbý ne??
áno, keď je tam napísané, že vie zobraziť 24bit tak s trochov šťastia z neho polezie max len tie 24bitové FARBY. To ale neznamená že keď si nastavíš 32bit FARBY (32bit rozlišenieneexistuje je to blbosť) tak ti to LCD bude normálne ukazovať, akurát budeš vydieť "len" 24bit FARBY. Zobrate +- v bežnej praxi je rozdiel 32bit vs 24bit zhruba nulový, lebo to vôbec nerozoznáš.
Ďalej príchod 64bit Windowsov ťa tiež trápiť nemúsí, pretože tu sa už nejedná o farby ale o ARCHITEKTÚRU , to je niečo úplne iné a monitora sa to vlasne netýka!
Inak hukotmáš v tom celkom bordel
!!!
Tak já v tom mam bordel??? Jo? Tak se koukni sem http://graphics.tomshardware.com/displa ... cd-11.html
a řekni že kecam. Jinak asi s těma barvama jsem to tak myslel že je zbytečný mít nastavení 32bit když uvidim jen 24. Tak asi takhle.