Live for Speed S2 - alpha FULL
Moderátor: Baneshee
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Live for Speed S2 - alpha FULL
tak nedavno konecne vysla prvni oficialni alpha verze s2 , demo muzete stahovat zde .
tak uz tu mame aj full, stahujte zde
tak uz tu mame aj full, stahujte zde
Naposledy upravil(a) Coololooser dne sob 25. čer 2005, 10:31, celkem upraveno 1 x.
0118 999 881 999 119 7253
- Lukas[CZE]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

uz jsem to hral v zime se sleepym a musim rict, ze pro jako hráče TOCA2 je ta hra totalne nehratelna, nejakej blazen tam asi stokral snizil pomer pocit rychlosti/skutecna rychlost pri ponechaných důsledcích rychle izdy jako smyk, takze pro me osobe je to simulator jizdy na ledu
radsi si stahnete online demo TOCA2 a muzem kalit DTMka
//zase jsem to zkousel a jak TOCA umim jezdit docela obstojne, tak v tomhle ridim jako degen.
Sleepy by mi rekl ze jsem lama, ale kazdej je zvyklej na jinou hru, v TOCA mu taky natrhnu pr.el
radsi si stahnete online demo TOCA2 a muzem kalit DTMka
//zase jsem to zkousel a jak TOCA umim jezdit docela obstojne, tak v tomhle ridim jako degen.
Sleepy by mi rekl ze jsem lama, ale kazdej je zvyklej na jinou hru, v TOCA mu taky natrhnu pr.el
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- BRUCEF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

- BRUCEF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No a to jsi snad poznal ne?
Tocu jsem zkousel demo a jako nic moc. Az ve velikych rychlostech mi nerelane a desne uletelo auto. Zadny naznak a pak sup. Nehlede k tomu, ze S2 demo ma takove vychytavky jako teplotu pneu, nastaveni telemetrie, a vseho na co si vzpomenes. A navic to ma vse i svoji funkci a ucel. Nejde bezhlave pritvrdit auto a myslet si, ze to bude sedet a pojede jako blazen.
I kdyz je tam jen jedna trat, tak se ta clovek docela vyradi. Je fakt, ze platit se mi za to jeste nechce. No pockam jak dopadne finalni verze.
Tocu jsem zkousel demo a jako nic moc. Az ve velikych rychlostech mi nerelane a desne uletelo auto. Zadny naznak a pak sup. Nehlede k tomu, ze S2 demo ma takove vychytavky jako teplotu pneu, nastaveni telemetrie, a vseho na co si vzpomenes. A navic to ma vse i svoji funkci a ucel. Nejde bezhlave pritvrdit auto a myslet si, ze to bude sedet a pojede jako blazen.
I kdyz je tam jen jedna trat, tak se ta clovek docela vyradi. Je fakt, ze platit se mi za to jeste nechce. No pockam jak dopadne finalni verze.
- Killmistr
- Začátečník

Nic moc. Je to docela realný, ale nějak mě na trati nefungovala ruční brzda i když v menu ano (divný). Taky mě tam dost chybý přetočení auta v zatáčce. Dostalo se to smyku jemom, když do mě někdo narazil. To je další věc. Ty ostatní auta se chovaj jako kdybych tam vůbec nebyl. Pořád si jedou svou stopu. Dvakrát jsem dost prudce narazil do jinýho auta a vypadalo to jako bych zrovna vyjel z lakovny
atd... Takhle bych tu hru teda neprezentoval. Aspoň tam mohli dát silnějsí auta a ne takový plečky.
Před časem jsem zkoušel GTR a to se mě zdá o hodně lepší. Ta Toca taky není špatná(aspoň se tam auta chovaj tak jako že tam jedu
)
Tuhle hru bych si rozhodně nekoupil.
Před časem jsem zkoušel GTR a to se mě zdá o hodně lepší. Ta Toca taky není špatná(aspoň se tam auta chovaj tak jako že tam jedu
Tuhle hru bych si rozhodně nekoupil.
- Slezman
- Středně pokročilý

- Killmistr
- Začátečník

- Hard Atack
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja jako licencovany S1 driver Michelin pusobici v klanu Master Czech Team viz podpis..(mam koupenou plnou verzo hry a predplacenou S2) musim hajit S2
Hral sem jak Toca race driver tak GTR samozrejme simulation ne nakou semipro atd.
A musim rici ze S2 se blizi realite nejvice(napr. ohnuti ramen naprav,bouchnuti pneu,prelevani benzinu v nadrzi behem jizdy a spostu dalich veci nehlede na to ze LFs je tezky se naucit a trva to rozhodne dele nez Gtr a podobne veci natoz pak Undergroundy ktere sou vedle toho jen auticka pro "maly" "chlapecky"
http://www.liveforspeed.cz http://www.mcz.wz.cz
Hral sem jak Toca race driver tak GTR samozrejme simulation ne nakou semipro atd.
A musim rici ze S2 se blizi realite nejvice(napr. ohnuti ramen naprav,bouchnuti pneu,prelevani benzinu v nadrzi behem jizdy a spostu dalich veci nehlede na to ze LFs je tezky se naucit a trva to rozhodne dele nez Gtr a podobne veci natoz pak Undergroundy ktere sou vedle toho jen auticka pro "maly" "chlapecky"
http://www.liveforspeed.cz http://www.mcz.wz.cz
Už jen pracovní NTB 
- mutant2
- Nováček

-
- Lukas[CZE]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Killmistr
- Začátečník

- Hard Atack
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel nikdo zatim nevi kdy to vyjde, nevi to ani Eric,Viktor ani Scawen(vyvojari hry) nejdriv rikali ze v lednu 2005, potom to vypadalo na brezen 2005, ale vyskytly se naky problemy s mapama a texturama tak aspon vydali demo aby nas trochu uklidnili
(pac sme jim psali skoro kazdej den) No a ted to vypda tak na prazdniny
(muj osobni odhad je lae prosinec 2005)
(muj osobni odhad je lae prosinec 2005)
Už jen pracovní NTB 
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
novej patch pro lfs2aplhademo http://www.liveforspeed.cz/downloads/LF ... ATCH_L.zip
btw: jaky jezdite casy? blackwood (standart)s gt turbo davam za 1:32:00 s gtickem kolem 1:38
btw: jaky jezdite casy? blackwood (standart)s gt turbo davam za 1:32:00 s gtickem kolem 1:38
0118 999 881 999 119 7253
- dravgunov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: