nedokoncena instalacia a nasledny problem
Moderátor: Loki5567
- lobik
- Nováček

-
nedokoncena instalacia a nasledny problem
Moj sladky
brat sa snazil nainstalovat nejaku verziu windows xp propri mojej fungujucej verzii win xp profesional. Samozrejme ta instalacia sa niekde nezdarila a momentalne mi to pri boote vypisuje volbu medzi dvoma systemami a to windowsami mojimi a tou jeho nedokoncenou instalaciou, ktora je stale len instalaciou ale potrebne cd samozrejme uz nema a ja neviem presne co je to zas, lebo skusal som asi tri versions a stale nic. Moja question je ci existuje nejaky program co by odstranil instalacny odpoad z widli prec, pretoze mi dokola pri starte vypisuje nestabilnost systemu a spusta mi to checkdisk. Skusal som uz par programov, ale bohuzial ziadny mi problem nevyriesil 
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- lobik
- Nováček

-
- johny128
- Začátečník

hmm...otazka.. to instaloval na aky oddiel?nemozes mat predsa na Ccku 2 windowsi, nie?alebo hej..
..zacal by som editom boot.ini , searchni to, nedavno som pisal ako sa k nemu dostanes...tam vymaz nech na zaciatku dava moznost medzi brachovim winom...no a ak potom si povol aby si videl aj systemove subory, priprav tlacitko delete..... 
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no to úřece není problém, jednak zedituj boot.ini a znič tam informace o té druhé kopii windows (už se to na nic ptát nebude) a nasledně vymaž co to při instalaci vyrobilo, neměl by být žádný problém to najít (doufej, že instaloval do jiného oddílu než Tvého systémového)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- lobik
- Nováček

-
no chalaniska, nemate pravdu... ked som menil boot.ini tak mi nesiel system vobec a vypisovalo to errory.. siel som na to jak vy, selskou logikou, ale daleko som nezasiel
samozrejme ze do mojho
, proste to ja mam taketo stastie vzdy. v tom je problem, ked som aj mazal par suborov cisto len z adresaru win, ja mam windows, tak mi to robilo blbiny. no stale hladam nejaky programik, co by odstranil vsetko nepotrebne z disku a zmazal pritom aj niektore tie nepotrebne subory a snad by sa to opravilo. realne si ale myslim, ze som hodne naivny a bude to aj tak koncit zasranym format c: 
samozrejme ze do mojho
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to nebude tím, že nemáme pravdu, ale tím, že jsi to měnil blbělobik píše:no chalaniska, nemate pravdu... ked som menil boot.ini tak mi nesiel system vobec a vypisovalo to errory.. siel som na to jak vy, selskou logikou, ale daleko som nezasiel![]()
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- lobik
- Nováček

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to není tak jednoduché, záleží na jakých oddílech máš ty okna nainstalované, to co Tě musí zajímat je sekce:lobik píše:ok chlapi, ak to neni problem, hodte mi sem obsah boot.ini je to textak, tak by nemal byt. skusim to upravit podla toho a dufam, ze to nastartujem
Kód: Vybrat vše
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect /NoExecute=OptInPavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- johny128
- Začátečník

no..radsej nam posli ako si to ty upravil
)
moj boot.ini vyzera takto
pricom windows mam na C;cku
// pavel bol rychlejsi...dokonca ked som ho videl v sekci tak som si este daval bacha ci uz na to neodpovedal a odpisal som az ked som videl ze nie...a nakoniec ma aj tak predbehol
))
2pavel : aha
...vlastne mas pravdu ako sa nad tym tak zamyslam...thx 
moj boot.ini vyzera takto
Kód: Vybrat vše
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect// pavel bol rychlejsi...dokonca ked som ho videl v sekci tak som si este daval bacha ci uz na to neodpovedal a odpisal som az ked som videl ze nie...a nakoniec ma aj tak predbehol
2pavel : aha
Naposledy upravil(a) johny128 dne úte 26. dub 2005, 22:23, celkem upraveno 1 x.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- lobik
- Nováček

-