Sestava s LCD

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

pokud nepotrebujes DVD RAM tak toho NECA, lepsi cte poskozeny media
....ze by to byl MELOUN
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Spider píše:Ještě řeším DVD mechaniku. Sice jsem napsal, že chci LG, ale pořád nejsem definitivně rozhodnutej. Mám vzít NEC ND-3520A nebo LG GSA-4163B? Jaký jsou klady a zápory těchto mechanik?
ten NEC umí zapisovat i na DVD-R9

LG podporuje DVD-RAM

to jsou asi jediné rozdíly
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

V zásadě je úplně jedno, pro jakou mechaniku se rozhodneš. LG umí DVD-RAM, ale jen minimum lidí to využije no a NEC umí zase zapisovat na DVD-R DL, ale ty taky zatím nejsou k sehnání. NEC umí asi líp poškrábaný CD, ale zase LG má lepší výsledky ve zdolávání ochran herních CD. Spíš bych si vybral to, co bude levnější
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Spider
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spider »

Nakupovat komponenty budu tak za dva týdny, tak se rozhodnu pro tu, která bude levnější. Jinak obě jsou určitě dobrý, v testu COMPUTERU skončily na 2. a 3. místě.
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

cenova relace mezi nima je cca 20 - 30,-
....ze by to byl MELOUN
Spider
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spider »

Rozhod jsem se pro toho Neca (1481kc- myslím dobrá cena).
Jaký jsou dobrý a levný ventilátory do skříně? Potřebuju jeden na výfuk a druhý na nasávání vzduchu do toho Chifteca. Bohužel nevím, jaký průměr ventilátoru použít.
Ještě ke chlazení CPU. Na BOX se vykašlu a dal bych tam AC Silencer 64 Ultra. Má v tý cenový kategorii konkurenci?
Spider
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spider »

Tak mi dnes přišel ten Chieftec. Vzadu je místo pro 12cm větrák a ve předu pro 8cm větráček. Pls poraďte jaký mám použít dozadu pro výfuk a dopředu pro nasávání. Nějaký kompromis mezi cenou, hlukem a kvalitou. Myslel jsem 12cm Arktic fan 3,ale vážně si nevím rady.
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

120mm fan bych doporučil od Ximy (chlápek z bazaru) a 80mm vem Arctic Cooling Fan PRO TC , popř. Arctic Fan Pro 2 L (manuální regulace, ale bohužel LED diody)
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“