Pomaly zapis na Seagate JoJo 5GB 1" Pocket drive

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
bobbik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pomaly zapis na Seagate JoJo 5GB 1" Pocket drive

Příspěvek od bobbik »

Poridil jsem si tuhle roztomilou vecicku a potykam se s rychlosti zapisu. Melo by jet pres USB2, v jednom testu ( http://pocitace.sme.sk/c/1979414/Jojo-s ... ajtov.html ) udavaji rychlost cca 6 Mb/s zapis, ale mne jede jen okolo 400 kb/s :(( Cteni je v pohode, kopiruje cca 7Mb/s. Pohoda.
Co s tim? Zatim jsem nezkousel na jinem stroji. 2,5" HDD v USB ramecku mi jede bezne okolo 20 Mb/s. 128MB flash taky jede svizne.
Mam SP1, do SP2 se mi nechce, nejnovejsi drivery na desku jsou.
Co ted? Pomozte lidicky. Za tohoto stavu je mi to prakticky k nicemu - kopirovat jedno giga hodinu :(

EDIT//: Tak jsem to vyzkousel u kamose, kterej ma SP2 a jemu to jede bez problemu :(

EDIT2//: Tak jsem nainstaloval SP2 a veskere mozne updaty a porad to nejede.
A jelikoz sem si koupil take novou ctecku karet XX-DUET 12in1 , tak musim s nemalou nastvanosti prohlasit, ze ta ma uplne stejny problem. Zapisuje pomalu a cte v pohode.[/url]
Abit NF7-S, Athlon 2600+, 1GB DDR 400, Radeon 9600XT, Win XP PRO SP1 is history

Now on: Intel i5-760, Gigabyte P55a-UD3, GTX460 MSI Cyclone 768MB, Win 7 Ultimate 64bit, 4GB DDR3 1333Mhz
bobbik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobbik »

UZ jsem na to prisel, respektive mi bylo dana rada nad zlato... :D :-D

Verte nebo ne, ale problem byl v TOTAL COMMANDERU!!!

Pro vsechny, kdo by nahodou s timhle meli problem..
v nastaveni je treba zaskrtnout "USE COMPATIBILITY MODE..."(pro nasledujici disky pouzivat kompatibilni rezim) a vypsat pismeno toho disku (zalozka COPY/DELETE - kopirovani/mazani).
Abit NF7-S, Athlon 2600+, 1GB DDR 400, Radeon 9600XT, Win XP PRO SP1 is history

Now on: Intel i5-760, Gigabyte P55a-UD3, GTX460 MSI Cyclone 768MB, Win 7 Ultimate 64bit, 4GB DDR3 1333Mhz
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

jeste ze jsem tu pohledal :D nez jsem si poridil novou ctecku

ciste teoreticky bych mel mit USB 2.0 ctecku ale ted na CFko to psalo asi 150 kilo/s a po nastaveni TC to to jede 7MB/s
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“