priorita při zavádění programů

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
plevel
Začátečník
Začátečník

priorita při zavádění programů

Příspěvek od plevel »

Zdar, dá se nějak v XP určit priorita (pořadí) při zavádění programů po startu ? Stalo se mi toto: Chytil jsem do PC trojáka, který pokaždé po startu (restartu) těsně před tím, než se inicializoval firewall ZoneAlarm lognul se na nějaký server a bleskově do PC stáhnul další svinstvo. Vyřešil to Ghost, ale stejně mi to vrtá hlavou....
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

co takhle mrknout do msconfig záložka Po spuštění jestli tam není a zaškrtnout to?nebo pomocí HiJack
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
plevel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od plevel »

to bylo to první, co jsem udělal... :)
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

stacilo mit pri odstranovani odpojenou sit, pripadne ji pripojit az po inicializaci firewallu
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
plevel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od plevel »

nezajímá mě způsob odstraňování virů, ale to napsáno výše...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

pokud program nenabíhá jako služba, systém podle ničeho nepozná, jestli už proběhla jeho úplná inicializace, nebo jestli ještě neco dělá, pokud se firewall inicializuje třeba 20s a trojan zvládne za 10 i něco stáhnout z netu, pomůžeš tomu jen vypojením sítě a likvidací...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
plevel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od plevel »

jo, aha, dík...
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“