Modifikace a kombinace ventilatorů

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Houmerco píše:Koncim, nereagujem. 8)
Já taky.

Ale ještě si neodpustím, že vícestupňové čerpadlo, nebo vysavač (ikdyž jsem je neviděl, což ale neznamená, že neexistují) mají své opodstatnění, v tom s tebou souhlasím, to ti nevyvracím. Ale nemůžeš to vztahovat na dva PC větráčky - na dva nezávislé elektromotory, které se vzájemně můžou ovlivňovat. Ale ty se tu pořád bavíš o čerpadlech a vysavačích, kde je to všechno na jedné hřídeli.

Vem si dva naprosto shodné PC větráky. Připoj je na konstatní napětí 12V a změř protékající proud v okamžiku, kdy každý fouká sám. Pak je dej na sebe, aby foukali souhlasně a změř proudy. Víceméně rozumné účinnosti dosáhneš v okamžiku, kdy se ti budou proudy odebírané oběma větráky rovnat. Přeju příjemnou zábavu.

A tohle je ode mně vše, další diskuze už je bezpředmětná.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

souhlasím s TomV pokud jsou to dva úplně stejný větráky tak je to blbost to prostě nic neudělá
a turbínu nebo vysavač sem netahej to je fakt něco jinýho
to letadlo byl jen prototip a stejně nefungovalo to tak jak mělo toť další příklad že dvě stejný vrtule za sebou nemaj cenu
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“