Otravné hlášení "Připraveny soubory pro zápis na disk&q

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
fr.franta
Nováček
Nováček

Otravné hlášení "Připraveny soubory pro zápis na disk&q

Příspěvek od fr.franta »

Přiznám se že jse si trochu hrál s nastavením XP Home (přesunul jsem Dokumenty na jiný oddíl a zkoušel jsem Zálohování) a od té doby mě při každém startu otravuje hlášení, že " jsou připraveny soubory pro zípis na CD" údajně ve složce C:\Doc a settings\uživatel\\Loc.settings\Data aplikací\Zápis na CD\Dokumenty - když tam klepnu, tak je složka prázdná, navíc podle Průzkumníka vůbec nexistuje. Dokážu se toho zbavit tím, že ve Vlastnostech příslušné vypalovačky na kartě Záznam zruším zaškrtnutí Povolit zápis na CD... Je to jediná cesta, jak se toho zbavit?
Díky
franta
rumbo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Otravné hlášení "Připraveny soubory pro zápis na di

Příspěvek od rumbo »

fr.franta píše:Přiznám se že jse si trochu hrál s nastavením XP Home (přesunul jsem Dokumenty na jiný oddíl a zkoušel jsem Zálohování) a od té doby mě při každém startu otravuje hlášení, že " jsou připraveny soubory pro zípis na CD" údajně ve složce C:\Doc a settings\uživatel\\Loc.settings\Data aplikací\Zápis na CD\Dokumenty - když tam klepnu, tak je složka prázdná, navíc podle Průzkumníka vůbec nexistuje. Dokážu se toho zbavit tím, že ve Vlastnostech příslušné vypalovačky na kartě Záznam zruším zaškrtnutí Povolit zápis na CD... Je to jediná cesta, jak se toho zbavit?
Díky
franta
zbavis sa toho tak, ze ked otvoris cd (aj ked tam nie je cd) a nalavo by si mal mat nieco ako "zmazat subory na zapis" alebo tak nejak. alebo vypni priamo vo windows vypalovanie a hotovo.. :wink:
PC: i5-2500K, AsRock P67 Performance, Kingston 2x4gb HyperX, Crucial M4 64 gb + WD 640gb, Seasonic S12II-620W, Ati HD 3870, Fractal Core 3000
Nbook: IBM Thinkpad T60 typ 1951-A47
fr.franta
Nováček
Nováček

Aje pokoj...

Příspěvek od fr.franta »

Jednotka DVD/CD(H:) - byl tam zástupce Dokumentů, čertví, kde se tam vzal, tak jsem ho vyhodil a je pokoj.
Díky
franta
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“