Co mi chybí v krabici s novým 710T?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
HAL9000
Začátečník
Začátečník

Co mi chybí v krabici s novým 710T?

Příspěvek od HAL9000 »

Mám dotaz, mám nově koupený SAMSUNG 710T a v krabici není žádný český návod :o - může to být O.K.?

Záruční list v krabici je čistý WARRANTY CARD ( SAMSUNG EUROPEAN BLOC WARRANTY ) v několika jazycích, ale česky nou.

Pak je tu 1 rozkládací arch formátu A3 QUICK SETUP GUIDE v mnoha jazycích vč. polštiny, maďarštiny ap., čeština nou.

Pak malý návod Kratkoe spravočnoje rukavodstvo, dále barevná brožura PIVOT PRO s CD, modré CD s drivery a šmytec.

Česky ani ťuk. Dodává se ten 710T takhle? :o
HAL9000
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HAL9000 »

Jo samozřejmě síťová šňůra + DVI kabel tu je.
sleepise
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sleepise »

ja mam tento isty monitor a mal som tam toto vsekto co ty, ale bez navodu v rodnom jazyku. Je to paradox ale tieto monitory sa vyrabaju v Sali na Slovensku.
Asus P5K PRO, Intel E2160, 2x1GB ADATA PC 6400 CL5, ATI RADEON HD2600PRO OC DDR3, WD 160GB SATAII 8MB CACHE, LG 62N DWDRW, WIRI TOPCOM SKYCER 4001g, SAMSUNG SYNCMASTER 710T, MX1000LASER, CHICONY BEZDRAT KEYBOARD
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

Neviem kde vidite problem ,, stazovat sa v predajni oni nemozu predavat vyrobky bez navodu k obsluhe v rodnom jazyku . To keby zistila obchodna inspekcia ale maju vyhradeny cas niekolko dni dokedy im musi od vyrobcu dôjst navod v rodnom jazyku . Na SLOVENSKU je to tak a hotovo .
Keby som v predajni vedel ze k mojmu SIEMENSU CX65 mam len nemecko-anglicky navod tak ...
Ale co sa da robit ked som ho dostal o tri tyzdne na vianoce .. To uz je neskoro :old9:
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

Neviem kde vidite problem ,, stazovat sa v predajni oni nemozu predavat vyrobky bez navodu k obsluhe v rodnom jazyku . To keby zistila obchodna inspekcia ale maju vyhradeny cas niekolko dni dokedy im musi od vyrobcu dôjst navod v rodnom jazyku . Na SLOVENSKU je to tak a hotovo .
Keby som v predajni vedel ze k mojmu SIEMENSU CX65 mam len nemecko-anglicky navod tak ...
Ale co sa da robit ked som ho dostal o tri tyzdne na vianoce .. To uz je neskoro :old9: No proste pri kupe treba poziadat a hotovo . A zarucny list mam taky pocit ze ti potvrdia do 30 dni od nakupu ... teda aspon v SR
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Český návod je tuším ve formátu PDF na přiloženém CD, a jako záruka je prodejka + karta bezstarostný servis která by měla být přilepená na krabici.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
sleepise
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sleepise »

si spominam. dostal som taku malu ofotenu kopku listov a tam to bolo po slovesnky
Asus P5K PRO, Intel E2160, 2x1GB ADATA PC 6400 CL5, ATI RADEON HD2600PRO OC DDR3, WD 160GB SATAII 8MB CACHE, LG 62N DWDRW, WIRI TOPCOM SKYCER 4001g, SAMSUNG SYNCMASTER 710T, MX1000LASER, CHICONY BEZDRAT KEYBOARD
HAL9000
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HAL9000 »

Jája píše:Český návod je tuším ve formátu PDF na přiloženém CD, a jako záruka je prodejka + karta bezstarostný servis která by měla být přilepená na krabici.
Našel jsem to v tom pdf 8) - it is fantastic. Ovšem kartu bezstarostný sevis jsem neviděl ještě ani z rychlíku :o .

jinak jsem provedl LCD test. exe a žádné vadné pixely :onfire:

:lock:
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“