Kvalita vypálení Nero vs Alcohol 120%

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kvalita vypálení Nero vs Alcohol 120%

Příspěvek od ka-spel »

Jak v jedné diskuzi napsal Bathory, že Alcohol dává lepší výsledky, tak jsem to otestoval a musím potvrdit. Pálil jsem (kopie DVD uložená na DVD+RW) na Verbatim DVD+R 8x DataLifePlus Advaced AZO (stříbrné, cake 10 ks) nejdříve v Alcoholu a počet chyb PI max 10, PIF max 2. Přestože jsem nastavil rychlost na 4x, tak Alcohol povolil jen rychlost 3,2x. V Neru stejný počet max. chyb, ale 3x větší celkový počet chyb, rychlost vypalování 4x.

Alcohol 3,2x
PI max 10, Av. 0,51, total 8543
PIF max 2, Av. 0,02, total 399

Nero 4x
PI max 10, Av. 1,34, total 22447
PIF max 2, Av. 0,03, total 428
Naposledy upravil(a) ka-spel dne pát 29. dub 2005, 16:13, celkem upraveno 1 x.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

no nevím, já jsu s nerem naprosto spokojenej a nemůžu říct že by mě ničilo CD nebo dělalo chyby na CD :razz:

//edit: eh sry to sem jaxi přehlídl, že se mluví o DVD....tak sry.... :wink: :roll:
Naposledy upravil(a) Rammstein dne pát 29. dub 2005, 13:09, celkem upraveno 1 x.
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

Rammstein píše:no nevím, já jsu s nerem naprosto spokojenej a nemůžu říct že by mě ničilo CD nebo dělalo chyby na CD :razz:
Nic proti,ale tady se mluvi o kvalite vypalenych DVD, nikoli cd. 8-)
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
sid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sid »

no moje zkušenosti zatím mluví, že téměř jakýkoliv jiný vypalovák je na DVD lepší jak Nero, nevýhoda Alcoholu je , že umí jen image
doporučuji vyzkoušet Padus Discjuggler
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

sid píše:nevýhoda Alcoholu je , že umí jen image
A120% je "pouze" duplikační soft..... no comment ;-) Jablka s hruškami taky nemícháme, že.. :wink:
sid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sid »

ale proč bych míchal jablka s hruškami , když už zakladatel tématu srovnává Nero s Alcoholem, jen jsem napsal tip na soft. který umí nejen pálit image, ale v podstatě to samé , co Nero a hlavně tu byla řeč o kvalitě vypalování DVD a tu je Padus jeden z horkých favoritů
kdybych si vystačil s duplikačním softem na DVD, tak je free DVD Decrypter
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

ja bych rekl ze rozdil zde bude hlavne proto, ze Nero palilo urcite kapku vyssi rychlosti a mozna taky melo nastaveny jiny typ zapisu.. ale kdyby palilo pri naprosto shodnych parametrech, tak imho DVD musi byt stejne.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“