Problemy v CS:S s MSI 6600GT...
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Goril
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Problemy v CS:S s MSI 6600GT...
Mam s touhle kartou problemy pri hrani CS:S. Obcas mam celou mapu nafialovelou a nekdy se mi dokonce spoluhraci odhali az na kost...
To znamena, ze normalne vidim zakladni cary, kterymi byli vymodelovani a jsou cely v takovy svetle modry barve. No proste jim chybi ten klasicky potah. Kartu sem netaktoval a teploty se u ni pohybuji pri zavrenym casu ve 2D kolem 60 C a pri zatezi 70-80 C, coz s originalnim chladicem asi nebude nic strasnyho. Ale ty vypadky textur a ta fialova barva ( byva hlavne tam, kde by mely byt odlesky, jako treba tunely v de_dust) se mi zda celkem divna. Jinak marky jsou snad taky v norme: 03-7000 a 05-3000 bodu. Koupil sem ji v Alzaci, tak nevim, jestli by tohle bylo na reklamaci. Jeste bych chtel podotknout, ze kartu sem netaktil, pouze sem flashoval bios za ucelem mereni teploty...Predem dekuji za rady, jdu hledat zarucak...
- Goril
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jeste bych chtel dodat, ze pokud dam v CS:S detaily na high, k tomu 4x antialiasing a anisotopni filtrovani, tak to muj komp ( 2500+, 512 RAM + vyse uvedena 6600GT) zvlada jen ve znacne stisnenych prostorach, jakmile vyjdu do rozlehlejsiho prostranstvi, tak fps trestuhodne klesnou az na nejakych 10 fps (vypada to jako by nestihala ramka, ale navrat do normalu se nekona ani po jejim nacteni) a na standartnich cca 70 fps se vrati az kdyz se opet ocitnu v mensim prostoru. Takhle nastavit grafiku uz je asi celkem zahul pro pocitac, ale myslel sem si, ze by to tahle karta mela zvladnout lepe....
- Jaitni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Athilles
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pak muzes treba vyzkouset jine drivery pro kartu
CPU: Intel Celeron 300A MHz | MB: ALi M1621 ALADDiN-Pro 2 | RAM: 192MB | VGA: MANLi GeForce 2 MX400 32MB | HDD1: Seagate ST34310A 4.3GB | HDD2: Seagate ST32122A 2.1GB | CD: NEC 3002A 52× | CASE: Homemade | CRT: Samtron SC-428PSL | NET: PODA 350/250 kbps | OS: Windows 98SE | WB: Opera 7.54u2 | IM: Trillian 0.74i | FW: ZoneAlarm 5.5.062 ... zmena nicku rufer => Athilles
- lamaman
- Nováček

-
zdravim,
naprosto stejny problem se tu resil asi pred mesicem, kdyz jsem si koupil leadtek 6600gt, fialova dlazba v tunelech, podivne cary v obraze, misty chybely i kusy textur.nakonec mi pomohlo odinstalovani joy padu ze zvukovky a snizeni kvality zvuku v CS-S.nevim jak to stim souvisi ale od te doby vse v poradku i na 4xAA.
naprosto stejny problem se tu resil asi pred mesicem, kdyz jsem si koupil leadtek 6600gt, fialova dlazba v tunelech, podivne cary v obraze, misty chybely i kusy textur.nakonec mi pomohlo odinstalovani joy padu ze zvukovky a snizeni kvality zvuku v CS-S.nevim jak to stim souvisi ale od te doby vse v poradku i na 4xAA.
- Goril
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- trenco
- Nováček

-
Ta teplota je dost vysoka
Zdravim , Ja mam grafiku MSI NX6600 Diamond VTD128 . je to vlastne podtaktovana 6600GT, no mam ju flasnutu na frekvencie 500/1000 a teplotay na nej po zatazeni je 57 stupnov a mam otvorenu case. A to som nad nu pripojil ventilator aby bola chladena z druhej strany. S nim beha v pohode a este pod originalny chladic som dal striebornu pastu. Osobne si myslim ze ten chladic od vyrobcu stoji za hovno, lebo brani v chladeniu pamati a tie sa zbytocne prehrievaju.
Doporucoval by som otvorit case lebo tie teploty co mas na grafike su dost vysoke. A stalo sa mi ze proste koli prehriatiu karty mi napr. zamrzol komp alebo mi pri loadovani hry vyhodilo chybove okno.
Proste tato grafika chce poriadne chladenie.
Doporucoval by som otvorit case lebo tie teploty co mas na grafike su dost vysoke. A stalo sa mi ze proste koli prehriatiu karty mi napr. zamrzol komp alebo mi pri loadovani hry vyhodilo chybove okno.
Proste tato grafika chce poriadne chladenie.
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: re
Tu mas navod na zapnutie ukazovania teploty. Musis to zapnut sam, cize prepisat BIOS tak bacha, ved tu mas vlastne cely navod co ti budem hovorit.tomboss píše:mohol by si poslat link na ten bios pre MSI 6600GT AGP aby to ukazovalo teplotu
diik
http://www.svethardware.cz/art_doc-7FF7 ... 3BBAC.html
- Shit
- Odborník PCT

Re: Ta teplota je dost vysoka
Mně běhá verze do PCI-e 550/1160... Víc jsem to nezkoušel. Ale o to nejde. Chci to flashnout (jsem línej to "nastavovat" RTtrenco píše:...MSI NX6600 Diamond VTD128 .je to vlastne podtaktovana 6600GT, no mam ju flasnutu na frekvencie 500/1000
Napsal bych to sem http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=33883 , ale je to zamknutý....možná zbytečně, jelikož na netu na konkrétní tohle téma je defakto kulový....Nibitoru se to musí "vnutit", jinak ji vidí a pracuje s ní jako z 6600 obyč. .....(@6600GT podle ID), což ve FAQ např. není ...
Ve FAQ taky není všechno, že.... Je to celkem logický....
- Shit
- Odborník PCT