Přehrávání DVD

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Aderon
Začátečník
Začátečník

Přehrávání DVD

Příspěvek od Aderon »

Mám problém s přehráváním DVD filmu na mém počítači. Konkrétně film běží v pohodě, ale nejde mi zvuk. Mám programy MV2 Player a Micro DVD Player.
Nemůžu nastavit audio. U MV2 mám audiodekodér NERO DIGITAL, ale nejsou zde možné žádné nastavení. Vše je prošedivělé. Mám sice dost slabý počítač, ale obraz mi jde v docela dobré kvalitě. Může ten zvuk mít vliv když jsem nainstaloval Nero Media Player? Děkuji za každý podnět.
Zákl. deska ASUS M2N-E ultra 570,zdroj 400W,RAM GEIL 2GB/677Mhz CL3,ATI Radeon 1950 GT 256MB RAM, disk Samsung 160GB,case ASUS
Aderon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aderon »

Nyní jsem naistaloval K-Lite Codec, začal fungovat zvuk ale zase nejde obraz v MV2 playeru mi píše Line21 decoder error. Jsem už z toho celý špatný.
Zákl. deska ASUS M2N-E ultra 570,zdroj 400W,RAM GEIL 2GB/677Mhz CL3,ATI Radeon 1950 GT 256MB RAM, disk Samsung 160GB,case ASUS
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Zkus nainstalovat indeo kodek a na balíčky se vykašli.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

vsechny kodeky odinstaluj a pak nainstaluj jeden balik, urcite se ti to hada
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Fukso
Nováček
Nováček

AC3

Příspěvek od Fukso »

Balíky kodekov sú na dve veci... :love: :onfire: Prečo inštaluješ video kodeky keď ti nejde zvuk. DVD ná v drvivej večine AC3. Zožen si kodek naň a na video nešahaj... :wink:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nebo vykopat všechny kodeky a nainstalovat ffdshow... je to bez problémů s kompatibilitou a všechno jednoduchý jak facka a přitom mocný :roll: kodek packy sux, ffdshow rulez :twisted:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“