teplota vs stabilita

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: ???

Příspěvek od -HoNY- »

crashPC píše:tak to je super! takze je mozny ze mi to slape tak na 85 pri burningu??? sekeeec.... +,- :-)) loool
sahni na zakladnu chladice. pri jakym je to napeti?
neriskuj
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

-HoNY- píše:
Dr Meduza píše:nevite nekdo jak moc presne meri dioda v jadru?
tipl bych ze podle toho jak se to zrovna povede vyrobit :oops: a jak to veme deska (pricte si svych +- 10°C a je z toho nesmysl)
no ukazuje to u me tak +6 az 9 proti teplote WB podle zateze coz by mohlo odpovidat skutecnosti :)
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

teploty

Příspěvek od crashPC »

no tak to asi varim... Zakladna je docela horka - jeste na ni udrzim ruku :-) programy hlasej 57 stupnu iddle a 68 burning - uz radsi jedu na defaultnich nastavenich... bez chladice ani ranu...
Mnemonic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mnemonic »

Vždycky záleží na konkrétní sestavě, jaxe vyrovná s vyšší teplotou. Nedávno si stěžoval kámoš, že mu padá comp a padalo mu to na 53 stupňů. U dost lidí, jako i třeba u mě je 53 stupňů teplota, kdy proc ještě naprosto v pohodě jede a ještě ani dalších 5-7 stupňů ho nerozhodí. Jinak jako pohodovou teplotu pro tbreda bych ještě viděl tak 50, maximálně 60 stupňů, ale každá deska měří jinak a to ví asi každej.
Chieftec MX01, C2D E6420@3500(7*500), 2x2GB Patriot 1066MHz, Gigabyte GA-965P-DS4, Hitachi 320GB 16MB SATAII, WD 1TB FBYS SATA II, ATI Sapphire Radeon HD 2900Pro, Audiotrak Prodigy HD2, DVD-RW NEC ND-3520A, DVD-R Plextor PX-116A, Seasonic S12 500W
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

Mnemonic píše:Vždycky záleží na konkrétní sestavě, jaxe vyrovná s vyšší teplotou. Nedávno si stěžoval kámoš, že mu padá comp a padalo mu to na 53 stupňů. U dost lidí, jako i třeba u mě je 53 stupňů teplota, kdy proc ještě naprosto v pohodě jede a ještě ani dalších 5-7 stupňů ho nerozhodí. Jinak jako pohodovou teplotu pro tbreda bych ještě viděl tak 50, maximálně 60 stupňů, ale každá deska měří jinak a to ví asi každej.
50-60 ?? to mně když jede kompl 5 hodin při zátěži tak 65-70 stupňů
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Teplota hodně ovlivnuje stabilitu.(ale v tvém případe to tak být nemusí)
Já mám vodníka-prodcák je naprosto stabilní
Ale!! pokud tam dám obyč. ventilátor na pasivu tak teplota leze pres 50 stupnů a pri tech 50 stupnich už se restartne kompl.

jinak s vodou mam tak 41 stupnu.

tech 66 stupnu by tu stabilitu ovlivnit mohlo.
Kup dobré chlazení a pak uvidíš.
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

...vřele doporučuju AC Freezer. pokud máš místo v case, můžeš ho s malinkou troškou šikovnosti upravit i pro socket A a odměnou ti bude MOOOOOC muziky za málo peněz...
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Já mám bartona 2500+ a přetaktěnej se při 60 stává nestabilním..je to kus od kusu.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Mnemonic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mnemonic »

No psal jsem že jako pohodová teplota mi přijde 50-60 stupňů, ne že to při 70-ti nepojede. Tak záleží na tom, kolik do toho procu rveš, při mejch 1.8V už bych asi teplotu nad 70 stupňů nerad viděl. A ty možná taky, třeba by to byl poslední údaj, kterej bys o tom procu zahlídnul :) Jak jsem psal už dříf, záleží na sestavě, ale určitě se tu všichni shodneme, že telota stabilitu ovlivňuje dost zásadně.
Chieftec MX01, C2D E6420@3500(7*500), 2x2GB Patriot 1066MHz, Gigabyte GA-965P-DS4, Hitachi 320GB 16MB SATAII, WD 1TB FBYS SATA II, ATI Sapphire Radeon HD 2900Pro, Audiotrak Prodigy HD2, DVD-RW NEC ND-3520A, DVD-R Plextor PX-116A, Seasonic S12 500W
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“