Nejsou ovladace na W98?

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
smates
Začátečník
Začátečník

Nejsou ovladace na W98?

Příspěvek od smates »

Potreboval bych sehnat ovladace na starou desku P1 na W98,ale jedine ktere
jsem nasel jsou na W95.Chipset je to nejaky Intel SB82437VX.Ani na strankach Intelu jsem to nenasel.Pls HELP co mam delat?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

No, je nejlepsi polozit dotaz do spravne sekce (to uz jsem vyresil)...

Jinak je nejlepsi hledat ovladac na strankach vyrobce desky. Pro info - tvuj cipset je Intel 430VX - ovladace take viz stranky Intelu.
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

Wilik píše:No, je nejlepsi polozit dotaz do spravne sekce (to uz jsem vyresil)...

Jinak je nejlepsi hledat ovladac na strankach vyrobce desky. Pro info - tvuj cipset je Intel 430VX - ovladace take viz stranky Intelu.
Sry za spatne zarazeni.Ja z toho nepoznal co je to za chipset.Na Intelu je ale jen chipset Intel 430,neni tam to VX.Vadi to?Bude to fungovat?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
seuss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seuss »

seuss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seuss »

a tady přímo na intelu.com
ftp://download.intel.com/design/softwar ... t_3302.zip

jenom link pro tebe http://www.intel.com/design/software/dr ... tm#VERSION
máš tam i víc možností, pokud by tenhle nefungoval, ale podle mě bude. 8)
lama_xxx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lama_xxx »

smates píše:
Wilik píše:No, je nejlepsi polozit dotaz do spravne sekce (to uz jsem vyresil)...

Sry za spatne zarazeni.Ja z toho nepoznal co je to za chipset.Na Intelu je ale jen chipset Intel 430,neni tam to VX.Vadi to?Bude to fungovat?
Bude to fungovat.
[PC1: CelCoppermine FC-PGA 766MHz na MB ECS P6S5AT/1.0, 320 MB SDRAM, 8GB HDD WDC AC284R, _NEC DV-5700A, 17" Siemens-Nixdorf MCM1755 na 32MB AGP NVidia GeForce2 MX/MX400
NB: Compaq Presario 12XL202 (cel566/128RAM/5GB HDD..)
1Mbit net via ADSL
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“