Hraje tu někdo Lineage 2 ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Zamčeno
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Takže, přátelé, sosejte pozadí na plochu... :) :) Doufám, že se vám bude líbit... :wink:

Obrázek

Plná verze zde : http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... sitors.jpg (1280x1024, 283 KB)

//Edit : popisky jsem tam nechal proto, aby bylo poznat, kdo je kdo, a hlavně proto, že z tohohle obrázku dost dobře nejdou odstranit... :-D
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

TomV píše:Takže, přátelé, sosejte pozadí na plochu... :) :) Doufám, že se vám bude líbit... :wink:

http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... sitors.jpg

Plná verze zde : http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... sitors.jpg (1280x1024, 283 KB)

//Edit : popisky jsem tam nechal proto, aby bylo poznat, kdo je kdo, a hlavně proto, že z tohohle obrázku dost dobře nejdou odstranit... :-D
:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:
uz je to na plose :roll:
to nema chybu ! necekal bych ze se v tom zmatku neco takovyho povedlo :lol:
Tome dekujem Tome Dekujem :razz:
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Není zač... :) Šlo to rychleji, než jsem čekal, sežralo mi to jen hodinu a půl... :lol: Nicméně jste mě tam děsně štvali, jak jste se furt vrtěli a hejbali... kdo to má fotit... :roll: A nejlepší byl ten lowlevel borec, co si sedl čelem k nám a zůstal sedět... z toho jsem kvet... :)
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

TomV píše:Není zač... :) Šlo to rychleji, než jsem čekal, sežralo mi to jen hodinu a půl... :lol: Nicméně jste mě tam děsně štvali, jak jste se furt vrtěli a hejbali... kdo to má fotit... :roll: A nejlepší byl ten lowlevel borec, co si sedl čelem k nám a zůstal sedět... z toho jsem kvet... :)
ja bych byl v klidu, ale kdyz ona mi Eccaia stala na noze :roll:
jinak z toho borce jsem mel taky dost, padlo tam neco v tomhle smyslu:
nekdo : pod do rady
on: co ?
*po pul minute si seda do rady , ale otocenej jinak nez vsichni ostatni :lol: *
nekdo : otoc se!!!
on:proc?
nekdo: fotime si ksichty, ne prdele....

jeste ze nakonec zmizel... :roll:

//TomV : jj... to byla síla... kde jste ho nabrali ? :)

//ja nevim, videl jsem ho poprve :shock: :lol:, a doufam ze naposled :cry:
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

čí je ten pes? :-D :-D

jinak dost dobrý. Vypadáte drsně. :wink:
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presidente »

ehc dik a pes je Warscorpiopna, sem si sakra mel vzit toho pantera :)
2all: ochuravel sem a nevim jestli se na L2 vubec kdy dostanu, takze vrchni spravu prejima tom s bratrem a mojim bratrem, kdyby cokoli napiste trebas tomovi a on hilfne(coz stejne dela :) ) zadalsi cleny az za tech 5 dni, tak se zatim dejte sraz s nasima trebas v gludinu a dete expit spolu i kdyz ne v clanu thx pomuze to :) . Ja se tu objevim mozna obcas mozna az ke konci tydne. mozna az o vikendu :( Tak se mejte a zdar
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

vypadá to na nějakej bug....ve vesnici nikdo, ani vlci ani žádný goblini prostě lautr nic...procházím se po holých pláních...jsem teď v school of dark arts a procházím se tu nerušen. Co se děje?
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Meridius píše:vypadá to na nějakej bug....ve vesnici nikdo, ani vlci ani žádný goblini prostě lautr nic...procházím se po holých pláních...jsem teď v school of dark arts a procházím se tu nerušen. Co se děje?
To není bug. Zřejmě to spadlo a ještě nejede NPC server... To se stává... :)
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presidente »

bohuzel NPC a monster down, snad to brzo nahodi a prileze taky nakej GM :(
btw to me napada, kdybych se tu dlouho neukazoval bracha zna muj loggin, tak mu nekdo napiste a hodi vam veci ze skladu....
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

co se přesně nachází v tom school of dark arts? není to náhodou orčí základna? já jen, že při dřívějších sektáních to nebylo zrovna přátelský. No co, počkám si tady. Třeba se stane něco pozitivního. Když chcípnu, už se nepolezu.
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Ty jmena na pozadi docela vadi takze jsem si s tim chvili pohral. Ovsem jsem graficky antitalent takze to zdaleka neni perfektni.

Obrázek

//TomV: Hezky... :) Ale ten velkej nemůžu otevřít, nepustí mě tam...

//miho: fixed
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Dobrý... vyjeď mi to v PNG24 a pošli na mail, pls, dodělám kosmetický úpravy... :)

//Edit : pokud máš PSD, tak je to ještě lepší... :)
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:xmas: vdaka Tom, moc nice, ide na plochu :)
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

na první sraz to nebylo špatný, ale chce to někdy kompletní účast :devil:, jinak před stisknutím spouště (PrtScr ;) ), doporučuju přehodit na 1600x1200, nebo na to nejvyšší rozlišení komu kdo co zvládne monitor...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Je to pěkné, jen taková malá poznámka: czech se píše anglicky správně s velkým C, tedy Czech.
show must go on..
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

NoTHX píše:n...jinak před stisknutím spouště (PrtScr ;) ), doporučuju přehodit na 1600x1200, nebo na to nejvyšší rozlišení komu kdo co zvládne monitor...
Myslis, ze 1280x1024 a 4xFSAA nestaci?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

2 shadow : detail... :)

2 Wuuduu : FSAA se na screenshotu neprojeví, ten je nevyhlazovanej. To pak dělám já ve Photoshopu... :)
Naposledy upravil(a) TomV dne úte 3. kvě 2005, 13:48, celkem upraveno 1 x.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

NoTHX píše:na první sraz to nebylo špatný, ale chce to někdy kompletní účast :devil:
Lidi, neříkejte, že jste o víkdnu všichni pryč. Tak holt jednou nepůjdete v pátek večer chlastat :lol:
Goldnoob team proud member!
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Hmm, tak třetí dnešní návštěva okolí School of Dark Arts a opět death. Jak je možný, že kolem vesnice si tě nikdo ani nevšimne, ale jakmile jdeš dál od ní, tak Orcové jsou jak mouchy na mucholapku, to samý ti velcí pavouci a jakési létající hajzle rovněž. Samozřejmě já se 13 levely bych možná jednoho sejmul, ale když oni jsou tam snad na každým kroku dva orci, jeden pavouk atd atd. Zda se mi ta pařba lehce nevyvážená. Další věc, co mne zarazila je, že jak jsem prchal před pavoukem (zbytečně, je rychlejší), tak jsem doběhnul k nějakému obelisku a tam stáli dark elfové, tak jsem si říkal, že to bude fungovat jako "domeček" kam ten pavouk nemůže, ale houby. Elfové si stáli, jak přibití a houby na práci. Pavouk mne sejmul u jejich nohou.
Začínám na té hře vidět i nedostatky. A hlavně...pro samotného je to téměř nehratelné. Lehce to nudí, když už po xté vybíhám z vesnice a po dlouhém běhu si mne Orc dá k večeři či snídani.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

a co bys chcel na 13. lvl prejst celu mapu bez zranenia?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Zamčeno

Zpět na „Hry a zábava“