Jak změnit umístění dukumentů v průzkumníkovi

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Lister
Začátečník
Začátečník

Jak změnit umístění dukumentů v průzkumníkovi

Příspěvek od Lister »

Potřeboval bych v průzkumníkovy změnit umístění dokumentů, protože nemám dokumenty standartně v C/dukuments and setings atd, ale na disku D:...
Když dám vlastnosti tak tam nemůžu přepsat umístění cíle. Dá se to nějak udělat.
Naposledy upravil(a) Lister dne úte 3. kvě 2005, 23:53, celkem upraveno 1 x.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

určitě tohle umí změnit tweakery, jako MS Tweak UI, mám pocit že to jde i někde ve windows ale nevím kde přesně, složku Dokumenty nepoužívám :oops:
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

jakou mas verzi windows? Ve vlastnostech je tam normalne tlacitko "presunout"
Naposledy upravil(a) Dony dne úte 3. kvě 2005, 19:20, celkem upraveno 1 x.
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ja jsem prepsal umistění u zastupce na plose a vsechno se presunulo. Nebo si to jen myslim? :?
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

zombux píše:určitě tohle umí změnit tweakery, jako MS Tweak UI, mám pocit že to jde i někde ve windows ale nevím kde přesně, složku Dokumenty nepoužívám :oops:
Sorry mám XP profi SP1. To tlačítku přesunout je ve vlastnopstech zástupce na ploše, přes to jsem to taky přesunul, takže zástupce na ploše funguje správně, ale pokud otevřu Tento počítač a tam kliknu na ikonu mojich dokumentů tak mě to hodí do těch standartních v dokuments and setings. Potřeboval bych změnit cíl právě tohodle zástupce. Ještě zkusím ten MS Tweak.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Ve WinXP klepneš pravým na složku Dokumenty, zvolíš vlastnosti, tlačítku Přesunout. Tady vybereš nový umístění.

V ostatních Win (nebo pro úpravu jiných systémových složek) hledej a upravuj v

Kód: Vybrat vše

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders
pro uživatele, případně totéž v HKLM globálně.
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Lemra píše:Ve WinXP klepneš pravým na složku Dokumenty, zvolíš vlastnosti, tlačítku Přesunout. Tady vybereš nový umístění.

V ostatních Win (nebo pro úpravu jiných systémových složek) hledej a upravuj v

Kód: Vybrat vše

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders
pro uživatele, případně totéž v HKLM globálně.
Jak jsem psal přes to tlačítko přesunoutjsme to změnil, v registrech vše taky v pořádku, ale přes Tento počítač mě to furt hází blbě.
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Tak jsem použil tu funkci Přesunout ještě jednou tak že jsem to nedjřív vše vrátil do původního umístění a pak zase tam, kde to chci mít a už to jede tak jak má. Tak díky všem za rady. Pokud už nemá nikdo žádné připomínky tak klidně Lock :D
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“