Hraje tu někdo Lineage 2 ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Zamčeno
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Wuuduu píše:a co bys chcel na 13. lvl prejst celu mapu bez zranenia?
ale houby, ale pokud je ta potvora bílá nebo zelená (její jméno), tak bych měl mít alespoň šanci ji killnout, ne? Tak jsem to alespoň pochopil od průvodce ve vesnici. Ve vesnici jsem se naučil už vše, co jsem se naučit mohl. Nebo to jako mám trávit celý dny vybíjením impů abych se dostal alespoň na nějaký level 20?? Teď už ty expirience přibývají pomalu, takže pochybuju, že po stém zabitém impovi budu stále se zájem sledovat jak se sune k zemi. :( A navíc ty questy jsou v tom případě opět nevhodně navržený. Přijal jsem quest, kde mne vyslali právě do okolí School of Dark Arts. Pakliže teda ten quest můžu vzít, tak bych měl splnit nějaké podmínky pro to, abych měl reálnou šanci to přežít. Což při koncentraci Orců v okolí bažin je unreal.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

TomV píše:2 shadow : detail... :)
Wallpapery jsou ale o detailech :)
show must go on..
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Meridius píše:...Přijal jsem quest, kde mne vyslali právě do okolí School of Dark Arts. Pakliže teda ten quest můžu vzít, tak bych měl splnit nějaké podmínky pro to, abych měl reálnou šanci to přežít. Což při koncentraci Orců v okolí bažin je unreal.
Asi sa budeme musiet stretnut a spolu ako dvaja 14th levelaci to hadam zvladneme.

Lenze kua, GuildWars nepusti... ale mozeme sa dohodnut, hodinku-dve...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

2 Meridius : Mně je nějaký divný, jak se na tebe lepí ty mrchy, jak říkáš... Napiš mi zprávu, až budeš ve hře (já tam jsem právě teď), já za tebou přidju a budu tě jistit... a kouknu se, proč ty mrchy tak přitahuješ... :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

asi sa dlhsie nesprchoval...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

dnes tam už asi nebudu. Uvidím. Nechápu to. Prostě jdu a najednou za mnou cválají dva Orci. U vlků a keltirů nic. To vracení do vesnice a pak dlouhé přemísťování zpět je taky grrrrrrrrr :?
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Meridius píše:dnes tam už asi nebudu. Uvidím. Nechápu to. Prostě jdu a najednou za mnou cválají dva Orci. U vlků a keltirů nic. To vracení do vesnice a pak dlouhé přemísťování zpět je taky grrrrrrrrr :?
A ukazuje se ti, jestli jsou ty mrchy A (agressive), nebo P (passive) ?
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

TomV píše:
Meridius píše:dnes tam už asi nebudu. Uvidím. Nechápu to. Prostě jdu a najednou za mnou cválají dva Orci. U vlků a keltirů nic. To vracení do vesnice a pak dlouhé přemísťování zpět je taky grrrrrrrrr :?
A ukazuje se ti, jestli jsou ty mrchy A (agressive), nebo P (passive) ?
jestli se to má ukazovat někde nad nimi nebo u nich, tak neukazuje. není na to nějaký patch? jenže i kdyby ukazovalo, tak je to k ničemu...je jich tam tolik, že ikdybych chtěl jít jinudy, tak na nějakého narazím. Jednou mi pomohl jeden týpek. Pak to bylo v poho. A taky jednou jsem prchal před Orcem a jak mne mijel druhej boreček, tak se ten Orc přilepil za něj. Uffff :)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Takhle, potvory jsou buď pasivní, nebo agresivní. Rozdíl je v tom, že zatímco pasivní je flegmouš a můžeš kolem ní panáčkovat jak chceš a je jí to fuk, tak agresivní mrcha je sviňucha a jak se přiblížíš na určitou vzdálenost, tak po tobě vystartuje...

Je na to patch, který kromě toho i zobrazuje levely mrch, takže vidíš, jestli na ně máš, nebo ne... Pošlu mailem...
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? btw, ten patch by bodol myslim viacerym, tak ak vies ho niekam uploadni Tome :)

dnes som dal v kuse 6hodin, nice drvenie, skoda ze musim do skoly zajtra :)

:? btw, meridius na 13lv ti ostava len zabijat zajaciky a vlckov a nie vyskakovat na orcov :lol:

:? inak by ma zaujimalo ako to pojde kamsoovi na R9200SE :lol:
krillicane
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krillicane »

TomV: ja chci taky na fotku....... vy se fotite a me nedate vedet kdy, stydte se ;)
RYAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RYAN »

mal si citat dve strany do zadu..... Inac aj ja som chcel foto ale nejak som to nestihol.... nevadi sak nabuduce ked budeme setci 65+ :twisted:
Intel Core 2 Duo E6300@3220Mhz,Asus P5B Deluxe,2GB DDR2 800MHz CORSAIR TWINX XMS2@1150MhzCL4,MSI OC 8800GT,250GB 7200.10 16MB Seagate SATA2,320GB 16 MB Samsung Sata2,Audigy 4+Logitech Z5500,DSL 4 MB 1:1
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Joži píše: meridius na 13lv ti ostava len zabijat zajaciky a vlckov a nie vyskakovat na orcov :lol:
jenže zabíjení vlků a impů už mne právě neba. A jak jsem psal vejš. Je trochu divný, že jsou přístupný questy, když na to teda nemám level. To považuju za hodně negativní záležitost.
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? mam v inventari nejaku bakulu pre carodejov za 160k damage 22 tusim a taktiez nejaku tuniku, mal by som z toho asi 200k ked to predam, ale ak ta to vytuni mozem ti ich dat a niekto by s tebou mohol lozit kym sa nevysplhas na nieco vyssie , to mas hodinku subojov :? :)
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? btw, lineage je uplne free? :?
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

TomV píše:Takhle, potvory jsou buď pasivní, nebo agresivní. Rozdíl je v tom, že zatímco pasivní je flegmouš a můžeš kolem ní panáčkovat jak chceš a je jí to fuk, tak agresivní mrcha je sviňucha a jak se přiblížíš na určitou vzdálenost, tak po tobě vystartuje...

Je na to patch, který kromě toho i zobrazuje levely mrch, takže vidíš, jestli na ně máš, nebo ne... Pošlu mailem...
Taky me to prosim posli.Taky bych potreboval neco abych nemel u obleceni v inventari jen ty cerny ctverecky,co s tim PLS :worship:
Jeste mam problem jek zachazet s portalem,funguje to az od urciteho levelu?
Ja hraju za Dark Mystic lvl.15 a mam kamarada ktery je trpaslik a chtel bych se dostat k nemu ale nevim jak :(
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

další věc, co mi vadí..nedostatečný popis kouzel. Naučil jsem se Battle heal v domnění, že se budu léčit rychle během boje a ono houby. Takže SP v pr... a o jedno zbytečný kouzlo navíc. Asi je dobrý při grupenbattle. A takových mám víc. Ale naštěstí jsem o dvě bojová kouzla bohatší, ale pořád nic moc...už jsem skoro 15 lvl.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

je to zvláštní, ale některým lidem stačí C1-C3tex, jiní s touhle kombinací stále vidí čtverečky (jako třeba já), takže bych si dovolil sdělit definitivní a všefungující postup instalace pro hru na server(u/ech) lineage2world...

C1 client
C2 textury
C3 textury
Lineage2World patch
NPClvl patch
odmazat obscene-e.txt ve složce System (filtruje anglická sprostá slovíčka, bohužel solidně ku*ví vyjadřování v češtině, např. místo "jizva" se vám vypíše pouze "va", jelikož "jiz" je slangový výraz pro mr*ku ;) )
spouštět pouze L2.exe ve složce System!!!!

//ty nedostatečné informace o kouzlech, questech apod já naopak vítám, člověk si ty informace musí vyzjistit sám, žádný šipky a křížky na mapě tu nejsou, tudíž "rozmazlení" uživatelé chvilku tápou (nechci tím některé lidi urážet, ale je to prostě fakt)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Meridius píše:další věc, co mi vadí..nedostatečný popis kouzel. Naučil jsem se Battle heal v domnění, že se budu léčit rychle během boje a ono houby. Takže SP v pr... a o jedno zbytečný kouzlo navíc. Asi je dobrý při grupenbattle. A takových mám víc. Ale naštěstí jsem o dvě bojová kouzla bohatší, ale pořád nic moc...už jsem skoro 15 lvl.
Battle heal je opravdu podstatně rychlejší, než heal... A dokonce i přidává víc, takže heal, nebo self heal brzo přestaneš používat... Nicméně spellsinger na vysoké úrovni už healovací kouzle neupgraduje, takže s přibývajícími HP je pak lepší kupovat flaštičky, než se sám healovat...
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Panebože. Je mi to hrozně líto ale zažívám jednu z debilních cvil v životě. Díky Eccia, za money, ale příští den jsem přišel domů, a Z Otce vypadlo, že vlastně odpojili net (Chello) a že už ¨druhý měsíc neplatí internet. Takže asi hodně dlouho nebudu moci hrát DOKONALOU HRU. Můt táta nepracuje, Dluží pojišťovně, atp. Jinak je skvělej. Takže se hezky rozvedou, prodáme rodinný dům, přestěhujeme se Já, moje vadná máma, Aa postižený strejda do paneláku kde bude NETBOX protože jinam nejdu. Tam se zabarikáduju v pokoji. Doufám že to bude hodně moc brzo. Sry že vám tady vykládám Průsery ale někomu to říct musím. :) Kdyžtak se klidně přihlaste na můj üčet v Lineage2, heslo jsem poslal TomVmu.
Zamčeno

Zpět na „Hry a zábava“