router

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Crash Override
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

router

Příspěvek od Crash Override »

Potreboval bych nakej programek na router :-D neco jednoduchyho a aby mi to fachalo chci to nawidle :)
Existujeme bez národnosti, barvy kůže nebo náboženské náklonosti. Vy vyvoláváte války, vraždy, okrádáte nás, lžete nám a chcete abychom vám věřili, že to je pro naše dobro. Ale zločinci jsme my. Ano jsem zločinec a a mým zločinem je zvědavost. Já jsem hacker a tohle je můj manifest. Můžete mě zastavit, ale nemůžete nás zastavit všechny...

CPU: AMD T-Bred 2100+@2145Mhz 1.7V, MB: MSI KT880 Delta-FSR FSB 320Mhz, DDR:FSB+33Mhz 1GB Samsung 3,3,3,8, GF: MSI Starforce 5900XT@ 421/736Mhz, HDD: 160+80Gb SG Bar, MON:Samsung Syncmaster 793df
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

eh. chtelo by to upresnit co to ma delat ... a spoustu dalsich veci ...
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

kerio winroute firewall
Crash Override
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

mno

sem dostal uz typ na winproxy... zkusim :) :oops:
Existujeme bez národnosti, barvy kůže nebo náboženské náklonosti. Vy vyvoláváte války, vraždy, okrádáte nás, lžete nám a chcete abychom vám věřili, že to je pro naše dobro. Ale zločinci jsme my. Ano jsem zločinec a a mým zločinem je zvědavost. Já jsem hacker a tohle je můj manifest. Můžete mě zastavit, ale nemůžete nás zastavit všechny...

CPU: AMD T-Bred 2100+@2145Mhz 1.7V, MB: MSI KT880 Delta-FSR FSB 320Mhz, DDR:FSB+33Mhz 1GB Samsung 3,3,3,8, GF: MSI Starforce 5900XT@ 421/736Mhz, HDD: 160+80Gb SG Bar, MON:Samsung Syncmaster 793df
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

no router na wokna a zadarmo asi jen tak nebude, zrejme chces neco co bude NATovat ze?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

ono ak chces z toho iba cisto aby routoval siet tak potom skor odporucam IPcop je to male cize to das aj na memory kartu takze maly hluk a nizsia spotreba a administracia je cez web cize noproblemo ale maly problem je v tom ze to je linux ale tak to by snad nemal byt problem kedze tam je aj manual viacej http://www.ipcop.org/ :-D
Crash Override
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

...

No potrebuju to rozjet na starsim pc.... s linuxem by to slo nadherne ale ja stim jeste tak neumim... konfigurace je: p2 233Mhz a jen 32Mb ram... tak ja newim estli se mam pokusis tam nasiloit ten linux,...... kdyztak bych nato vital nakej navudek estli toho nechci moc :-D

Odpovědět

Zpět na „Programování a web“