wmp padá

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

wmp padá

Příspěvek od Delited.Dragons »

neustále neodpovídá a padá, neinstaloval jsem žádné kodeky, mám nějaké nainstalovat?
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

aky os?aka verzia?skusal si poslednu verziu sosnut?aku chybu ti to hadze?mrkni eventlog...komp je v poho?nepada nic ine?
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

johny128 píše:aky os?aka verzia?skusal si poslednu verziu sosnut?aku chybu ti to hadze?mrkni eventlog...komp je v poho?nepada nic ine?
mám tu verzy jak je v SP 2 pro Xp takže asi 9.Nic to nehází, prostě se to občas někdy i vícekrta kousne nebo spadne, i po reinstalaci XP ček
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

může to dělat třeba nějaký VIA 4in1 driver ?
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Delited.Dragoons píše:mám tu verzy jak je v SP 2 pro Xp takže asi 9.Nic to nehází, prostě se to občas někdy i vícekrta kousne nebo spadne, i po reinstalaci XP ček
no najnovsia je 10na , http://www.microsoft.com/windows/window ... fault.aspx ale ta je uz standartne vo sp2...kodekmi to imho nebude..ak mas inac stabilny system, radsej by som presiel na iny prehravac.. :roll: ale este vyskusaj memtest napr...a mrkni ten eventlog, nieco tam bude urcite :wink:
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

johny128 píše:
Delited.Dragoons píše:mám tu verzy jak je v SP 2 pro Xp takže asi 9.Nic to nehází, prostě se to občas někdy i vícekrta kousne nebo spadne, i po reinstalaci XP ček
no najnovsia je 10na , http://www.microsoft.com/windows/window ... fault.aspx ale ta je uz standartne vo sp2...kodekmi to imho nebude..ak mas inac stabilny system, radsej by som presiel na iny prehravac.. :roll: ale este vyskusaj memtest napr...a mrkni ten eventlog, nieco tam bude urcite :wink:
já mam 3 přehrávače ale jen media player se mi hroutí
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

tak sa nan vykasli...
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

johny128 píše:tak sa nan vykasli...
dobře ale stejně by mě zajímalo proč se hroutí
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

a mrknes uz ten eventlog? :))) prave tlacitko na tento pocitac, spravovat, event viewer(prehliadac udalosti ci ako je to po sk/cz) a najdi tam v tom case kedy ti to padlo naposledy ci nieco hlasi
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

johny128 píše:a mrknes uz ten eventlog? :))) prave tlacitko na tento pocitac, spravovat, event viewer(prehliadac udalosti ci ako je to po sk/cz) a najdi tam v tom case kedy ti to padlo naposledy ci nieco hlasi
je toho tam celekm dost ale nevím jak tam mám najít wmp
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Co ti to shazuje ? Pořád ten samej soubor, nebo to padá náhodně ? Já měl jeden poškozenej AVI soubor, kterej dokázal shodit WMP, WinAmp, MDVDP i VirtualDub...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

TomV píše:Co ti to shazuje ? Pořád ten samej soubor, nebo to padá náhodně ? Já měl jeden poškozenej AVI soubor, kterej dokázal shodit WMP, WinAmp, MDVDP i VirtualDub...
myslím že mi to taky schazuje avi
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“