reklamace - crt lg flatron ez t710bh
Moderátor: maXXmilian
- jindra.q
- Začátečník

-
reklamace - crt lg flatron ez t710bh
lg flatron ez t710bh -mam ho 11 mesicu-a obcas se mi stavalo ze mi nastartoval az po opakovanem pokusu , ale bohuzel od vcerejska nastartuje jen bez barev a jasu takze na monitor sotva vidim , teto situaci predchazelo i obcasne chveni obrazu-koupil sem to v ts bobemii tak to du po nedeli reklamovat ? /ucet mam ,ale nemam orazeny zarucak-tak snad nebude problem / nevite co se mohlo stat monitoru ? pripadne jestli pujde do opravy anebo me vymeni novy ? diky
- MaTTo S
- Začátečník

-
NO to s tou opravou alebo vymenou zalezi na vyrobcovi ,, ale zrejme ho poslu vyrobcovi a tam ho opravia ,, ked opravuju LCD tak CRT urcite ,
hmmm
a co sa mu mohlo stat to neviem ale terajsie monitory su tusim bez nejakej zaruky funkcnosti ved som nasiel nejaky 20 rocny monitor co sa stale pouziva v skole a nic mu nieje ,, hh 17 palcovy RELISIS ,,,
a ja mam AOC Spectrum 5Glr 15 palcovy ma 8 rokov a stale intenzivne pouzivanie a ide 1024*768@85 Hz a obraz uplne super , farby tiez .
No ten monitor LG si mal dat do reklamacky uz davno , co si cakal ze sa ti s nim stane uz ked sa na monitore pocas prevadzky prejavi len mala chybicka tak treba reklamovat a to ze ti nesil zapnut by som bral za velku chybu !!!!!!!!
Kamarat reklamoval len preto ze po zapnuti mal 5-10 minut kym sa nezahrial trochu monitor na hornom okraji dost posunuty obraz ,, tak 0,5 cm hore ,,
a dostal ho spraveny a uz mu to nerobi ,, no je to RELISIS taku znacku kupuju len ................
A ja by som typol ze si mal neco s trafom .. chvenie obrazu , zapnutie na niekolky pokus , zle viditelny obraz , len tie farby nechapem ale to je jedno mozno to trafo odbuchlo aj nieco ineho z elektroniky monitora ,,,
hmmm
a co sa mu mohlo stat to neviem ale terajsie monitory su tusim bez nejakej zaruky funkcnosti ved som nasiel nejaky 20 rocny monitor co sa stale pouziva v skole a nic mu nieje ,, hh 17 palcovy RELISIS ,,,
a ja mam AOC Spectrum 5Glr 15 palcovy ma 8 rokov a stale intenzivne pouzivanie a ide 1024*768@85 Hz a obraz uplne super , farby tiez .
No ten monitor LG si mal dat do reklamacky uz davno , co si cakal ze sa ti s nim stane uz ked sa na monitore pocas prevadzky prejavi len mala chybicka tak treba reklamovat a to ze ti nesil zapnut by som bral za velku chybu !!!!!!!!
Kamarat reklamoval len preto ze po zapnuti mal 5-10 minut kym sa nezahrial trochu monitor na hornom okraji dost posunuty obraz ,, tak 0,5 cm hore ,,
a dostal ho spraveny a uz mu to nerobi ,, no je to RELISIS taku znacku kupuju len ................
A ja by som typol ze si mal neco s trafom .. chvenie obrazu , zapnutie na niekolky pokus , zle viditelny obraz , len tie farby nechapem ale to je jedno mozno to trafo odbuchlo aj nieco ineho z elektroniky monitora ,,,
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- jindra.q
- Začátečník

-
- jindra.q
- Začátečník

-
tak mi to doslo ze servisu-pekne rozostrene
tak mi to doslo po trech tydnech ze servisu a zda se me to pekne rozostrene -prosim co s tim ? spravim to v servisnim menu ? vite nekdo jak se tam do toho lg dostat ? diky