Ahoj.potřeboval bych program který se dá volně stáhnout a otestuje mě v jakém stavu je základní deska.Zrovna mám koupeno starší pc
asi tak stářím 1,5roku.Chtěl bych nejen na tomto pc ale i na příadně jiných ozkoušet nějaký spolehlivý program který si otestuje desku v jakém je stavu a vyzkouší její stabilitu.Vše mě pak nějak dobře vypíše.
Takže pokuď někdo máte tipy tak prosím hlavně o název programu a o případný link.
Poraďte mě SW který mě otestuje stav zákl. desky
Moderátor: Eddward
- Luk
- Mírně pokročilý
-
Poraďte mě SW který mě otestuje stav zákl. desky
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
- MaTTo S
- Začátečník
-
- Luk
- Mírně pokročilý
-
Díky za tip ten sw cos vyjmenoval znám a zkouše jsem h už na několika pc.snadra je dorbá ale obas plácá nesmysly jedině snad 3D Mark ten otestuje ja vga,ram,cpu tak i defakto základní desku.
Myslel jsem jestly není nějaký scan prográmek přímo na test desky.
Který by zhruba řekl jak na tom je,např.:b ji nějak zatížil vytížilv několika směrech.Nevím no...
Který by zhruba řekl jak na tom je,např.:b ji nějak zatížil vytížilv několika směrech.Nevím no...
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
- Spirit
- Středně pokročilý
-
Taky program nie je.... Mozno sa celkom hodi PCMark04... Otestuje cely PC vo vsetkych smeroch....Luk píše:Díky za tip ten sw cos vyjmenoval znám a zkouše jsem h už na několika pc.snadra je dorbá ale obas plácá nesmysly jedině snad 3D Mark ten otestuje ja vga,ram,cpu tak i defakto základní desku.
http://www.futuremark.com/download/?pcmark04.shtml