Poraďte mě SW který mě otestuje stav zákl. desky

Se Socketem 370, Slotem 1, Socketem 7, starší a ostatní.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Poraďte mě SW který mě otestuje stav zákl. desky

Příspěvek od Luk »

Ahoj.potřeboval bych program který se dá volně stáhnout a otestuje mě v jakém stavu je základní deska.Zrovna mám koupeno starší pc
asi tak stářím 1,5roku.Chtěl bych nejen na tomto pc ale i na příadně jiných ozkoušet nějaký spolehlivý program který si otestuje desku v jakém je stavu a vyzkouší její stabilitu.Vše mě pak nějak dobře vypíše.

Takže pokuď někdo máte tipy tak prosím hlavně o název programu a o případný link.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

3D Mark , sisoft sandra , aida , everest , trebars si zahraj nejaku hru stav dosky sa neda otestovat jednorazovym testom za 5 minut ako stav HDD , doska sa testuje casom ,,,
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Díky za tip ten sw cos vyjmenoval znám a zkouše jsem h už na několika pc.snadra je dorbá ale obas plácá nesmysly jedině snad 3D Mark ten otestuje ja vga,ram,cpu tak i defakto základní desku.

Myslel jsem jestly není nějaký scan prográmek přímo na test desky.
Který by zhruba řekl jak na tom je,např.:b ji nějak zatížil vytížilv několika směrech.Nevím no...
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Luk píše:Díky za tip ten sw cos vyjmenoval znám a zkouše jsem h už na několika pc.snadra je dorbá ale obas plácá nesmysly jedině snad 3D Mark ten otestuje ja vga,ram,cpu tak i defakto základní desku.

Myslel jsem jestly není nějaký scan prográmek přímo na test desky.
Který by zhruba řekl jak na tom je,např.:b ji nějak zatížil vytížilv několika směrech.Nevím no...
Taky program nie je.... Mozno sa celkom hodi PCMark04... Otestuje cely PC vo vsetkych smeroch....

http://www.futuremark.com/download/?pcmark04.shtml
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Díky.Ten znám,uvidíme.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“