LOTR: Battle for Middle Earth

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luke píše: Mě by spíš zajímalo, jestli maji ten bonus jen moje jednotky??? Nebo třeba i compa - když já hraju za Gondor a comp za Rohan... Aby ten parchant neměl u mýho hradu bonusy! :)
Jo, tak to je zajímava otazka :) Ta trava by mela logicky pomahat i Rohanu, ale myslim, ze tady se to bere proste jako nepřítel a nepomůže mu to, ale tohle me dost zajímá :) Melo by se to dát poznat jestli jsou jeho jednotky krasne zbarveny do žluta (nadopovaný) :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Sentenced píše:
Luke píše: Mě by spíš zajímalo, jestli maji ten bonus jen moje jednotky??? Nebo třeba i compa - když já hraju za Gondor a comp za Rohan... Aby ten parchant neměl u mýho hradu bonusy! :)
Jo, tak to je zajímava otazka :) Ta trava by mela logicky pomahat i Rohanu, ale myslim, ze tady se to bere proste jako nepřítel a nepomůže mu to, ale tohle me dost zajímá :) Melo by se to dát poznat jestli jsou jeho jednotky krasne zbarveny do žluta (nadopovaný) :)
No souhlasím taky si myslím že to na něho nepůsobí je to sice Rohan, ale zase nepřítel.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

NO,sice jsem neměl moc času,ale přece jenom jsem si chvilku na to našel...Ten Helmův žleb opravdu nebyl marnej :-D :-D ...i když jsem ho ubránil až na podruhý :oops: :oops: ...teď hraju ty mise s gondorskou armádou...celkem se jim nepovedla mise u Železnýho pasu-tam jsem jenom vzal asi šest entů a bez potíží jsem prolomil hráz a konec...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Dneska pri skirmishi me PC uz jasne presvedčil ze cheatuje jak prase :) Přece jen pri lance nemel kamos nikdy Balroga a to jsem posilal jednotky celkem i na smrt, proti PC jsem to dost hlídal, neposílal bonusovy jednotky a najednou se tam ten nukleární Balrog stejne zjevil ... proste si PC mirne pomáhá, kdyz je v uzkych :(
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Sentenced píše:Dneska pri skirmishi me PC uz jasne presvedčil ze cheatuje jak prase :) Přece jen pri lance nemel kamos nikdy Balroga a to jsem posilal jednotky celkem i na smrt, proti PC jsem to dost hlídal, neposílal bonusovy jednotky a najednou se tam ten nukleární Balrog stejne zjevil ... proste si PC mirne pomáhá, kdyz je v uzkych :(
No je to možné, ale aspoň je to trochu těžší :twisted: .
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

No pc si jasne pomaha i v Generalsovi si dost pomahal...

Jinak dobre proti Gondoru jsou ty bomby co ma Isengard ... rozbiji 1/4 hradeb ... nebo 3 budovy naraz ... raz mi ji znicili pri Barlogovi a ubralo mu to 1/2 zivota ...
par takychto bombicek a je po gondory :lol: ... bylo to proti PC na medium...myslim ze clovek by na to dbal lepe... :wink:

Jo a jeste jedno si neodpusim, ale proc je Saruman proti gandalfovi mene vybaveny kouzlama ... mel sem ho na 10 a zadne nove kozla to nedalo...
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Mtex píše:Jo a jeste jedno si neodpusim, ale proc je Saruman proti gandalfovi mene vybaveny kouzlama ... mel sem ho na 10 a zadne nove kozla to nedalo...
To je tím že vývojáři moc fandí dobru :-D. Ale nový patch posiluje zlo a oněco oslabuje dobro.
2Sent: Předtím jsi si stěžoval na pomalost hry, v patchi je hra ohodně svižnější a lepší tak doporučuju.

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2Sebo:

To je těžký... Já si stežoval na pomalost v prvních 15ti minutách, to opravdu jen piju kafe a čekam az neco vydelám :) Jakmile začne první utok tak uz má hra dost tempo až do konce, takze zrychlení by me asi štvalo....

Me by ke štestí asi stačílo, kdyby mel kazdej na začatku misto 1000 tak 10 000, na zacatku by nebyla taková nuda, ta pozdější faze bitvy mi dost vyhovuje, nerad bych pri clickání dostal infarkt :lol:

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Zkusil jsem umístit Legolase na hradby k lučištníkům. Je to dábel, střílí do tmy. Blbý ale je, že lučištníci moc nepostoupej. Většinu zlikviduje sám. :)

btw. Faramir na hradbách taky neni špatnej, ale proti legolasovi je to máslo :)
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Luke píše:Zkusil jsem umístit Legolase na hradby k lučištníkům. Je to dábel, střílí do tmy. Blbý ale je, že lučištníci moc nepostoupej. Většinu zlikviduje sám. :)

btw. Faramir na hradbách taky neni špatnej, ale proti legolasovi je to máslo :)
Hraješ s patchem? Protože jestli ne tak se ti bude vtom novém patchy líbít Legolas jěště víc je tam totiž strašně silnej.

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sebo píše:Hraješ s patchem? Protože jestli ne tak se ti bude vtom novém patchy líbít Legolas jěště víc je tam totiž strašně silnej.

Ne, ještě ne. Hraju hlavně za Gondor :oops: Ještě silnější, tak to mi pak bude stačit jen Legolas na hradbách! :lol:
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No jo, i v kampani byl Legolas ultimatní vraždící mašina :) Kdyz se hrnula zaplava orků, on je zrubal snad sám :) Faramir na 10ce se mu trochu blíží, ale neni to ono ...

Kdyz ma človek nabušeny hrdiny, je schopnej to dohrat temer jen s nima :)

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Legolas a Gandalf - podle mě nejlepší hrdinové. Aragorn stojí za prd. Je hrozně pomalej. Oproti gandalfovi na mustangu 8)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luke píše:Legolas a Gandalf - podle mě nejlepší hrdinové. Aragorn stojí za prd. Je hrozně pomalej. Oproti gandalfovi na mustangu 8)
Já hrdiny na kone nedávám, at to pekne šlápnou po svejch - takze si nestežuju. :)
Aragorn je taky v pohode, zvalst na posledním levelu, ale jak hraju z Gondor, tak jsem Aragorna nevidel uz celou večnost :)

Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Můžu hodit jednu totálně lamovskou otázku. Nějak jsem nepřišel na to jestli se dají ve hře používat nějaké klávesové zkratky. Třeba nadefinovat si skupinu několika různých jednotek a dát jim nějakou klávasovou zkratku. Na jednom webu jsem četl, že to jde. Pokud chci vést někam ůtok za dvou směrů tak musím pořád označovat a klikat abych je někam posunul. Lze nějak alespoň skrolovat mezi jednotkama. Pokud chci třeby označit včechny lučičtníky tak musím na nějakého kliknout a pak zmáčknout E. Nelze nějak přepínat přímo mezi těmi typy jednotek.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No jestli jdou přepínat i jednotlivy druhy jednotek, to fak nevim, ale vždy mi stačilo udelat skupinu a označict Ctrl+ číslo .. pak samozrejme vyvoláš jen poklepáním na číslo :) Ale to asi neni to, co hledáš ...

Když si ale skupiny udelas presne podle toho jak potrebuješ, nemel bys mít s orientací problem a samozrejme neni problem si jednotlivym druhum jednotek dát vlastní čísla.

Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Sentenced píše:No jestli jdou přepínat i jednotlivy druhy jednotek, to fak nevim, ale vždy mi stačilo udelat skupinu a označict Ctrl+ číslo .. pak samozrejme vyvoláš jen poklepáním na číslo :) Ale to asi neni to, co hledáš ...
.
Díky to je přesně to co hledám. Sorry za blbý dotaz ale já jsem totální strategická lama. Poslední realtimeovka co jsem hrál tak byla Duna 2000 :D

Jsou ještě nějaké zkratky, třeba dá se přepínat mezi budovami a tak. Myslím že tu někdo psal že ne.

Jinak hra se mi moc líbí, vyhovuje mi i její obtížnost, hraju na střední a zatím to jde. Nevím jak ostatní, ale pro mě má naprosto skvělou atmosféru a jako fanouška Tolkiena mě to fakt chytlo za srdce. Teď už jen trochu vylepšit mašinku a už to bude v pohodě. Hlavně RAMka hodně chybí, ale bude se přidávat tak to pak bude lepší :-) .Teď se podruhé chystám na Helmův žleb. Nějak jsem si smazal savy, tak jsem to musel hrát znova, ale zase už se v tom trochu orientuju, tak to bylo jednodužší.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Vzhledem k tomu, ze v tyhle hre jsou všechny budovy kolem citadely, tak stačí asi jedna klavesa a to H - ta te vrátí primo nad základnu, to by melo taky stačit :)

Pokud budes mít pod palbou nejakej outpost, tak na nej proste kliknes na mape a si tam :) Jestli jsou i další klaves. zkratky na budovy fakt nevim :oops:

Jinak to, že to hraješ po druhy, myslim vůbec nevadí - ja uz se na to chystam asi po čtvrtý :lol:

3482
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3482 »

Tak jem to dohrál za dobro mám 5 732 224 bodů. Chvíly počkám až si koupím GF 6800 a 17Lcd a začnu hrát za ZLO.
p.s. Od půlky nuda= postav tábor znič všechny nepřátele a vycvič někoho o úrověň.
Jinak pro mě nejlepší RTS vede spolu s C&C Generals.
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

cau mohl by mi nekdo prosim poradit jak se da zvisit populace ve hre s patchem 1.2 nejak to nejde pri spusteni to hlasi nejakou chybu v adresari ini coz mi pred tim nedelalo :? s puv patchem 1.1 a pridanym adresarem ini .
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“