TotalTrum píše:ale za 1) obtížnost nulovou to nema , má to 3 obtížnosti , normal, nightmare, hell
za 2) príběh je to dost silnej, (nebudu to komentovat)
za 3) zksu si zahrát multiplayer v diablu II lod a ani tam nemusíš "mlátit" ale třeba kouzlit, vyvolávat pomocníky atd atd
1)
2) ROFL - tomu říkáš příběh????
3) hm jenže to co se v diablu děje v multiplayeru, je u RPG běžný v singlu je vidět žes asi moc nepochopil co to vlastně RPG znamená. to znamená Role Playing Game, ne Rapid Clicking Game
Naposledy upravil(a) zombux dne pát 6. kvě 2005, 13:10, celkem upraveno 1 x.
Delited.Dragons píše:ale za 1) obtížnost nulovou to nema , má to 3 obtížnosti , normal, nightmare, hell
za 2) príběh je to dost silnej, (nebudu to komentovat)
za 3) zksu si zahrát multiplayer v diablu II lod a ani tam nemusíš "mlátit" ale třeba kouzlit, vyvolávat pomocníky atd atd
1)
2) ROFL - tomu říkáš příběh????
3) hm jenže to co se v diablu děje v multiplayeru, je u RPG běžný v singlu je vidět žes asi moc nepochopil co to vlastně RPG znamená. to znamená Role Playing Game, ne Rapid Clicking Game
NE NE NE, to co se děje při pořádnejch bitkách v diablu II lod v multiplayeru, třeba 5 hráčů 5act.To v žádný hře neni v singlu..................
Delited.Dragons píše:...
NE NE NE, to co se děje při pořádnejch bitkách v diablu II lod v multiplayeru, třeba 5 hráčů 5act.To v žádný hře neni v singlu..................
ale dopr... to neni to o co jde v rpg !!!
to Delited.Dragons - jen me tak napadlo, hral si nekdy nejaky nepocitacovy rpg?
ale dopr... to neni to o co jde v rpg !!!
to Delited.Dragons - jen me tak napadlo, hral si nekdy nejaky nepocitacovy rpg?
jak to myslíš ? nějak tě nechápu : ale dopr... to neni to o co jde v rpg !!!
hrál jsem hafa rpgček na pc ale nejvíc mě baví série Diablo a World of Warcraft
Totaltrum píše:NE NE NE, to co se děje při pořádnejch bitkách v diablu II lod v multiplayeru, třeba 5 hráčů 5act.To v žádný hře neni v singlu..................
tak ted si nasadil korunu tomu tvrzeni ze nemas ani zdaleka paru co je to vlastne rpg a taky asi tomu ze naroky na dohrani diabla jsou doopravdy minimalni .
//edit: jelikoz nejses schopnej odpovedet ani na zakladni otazky, nejses schopnej prijmout ani fakta ktera ti ostatni predkladaji, povazuji tuto diskuzi za temer zbytecnou, verim ze zajimavejsi diskuze by dala vest aj s psim lejnem.
Naposledy upravil(a) Coololooser dne pát 6. kvě 2005, 13:35, celkem upraveno 2 x.
Delited.Dragons píše:NE NE NE, to co se děje při pořádnejch bitkách v diablu II lod v multiplayeru, třeba 5 hráčů 5act.To v žádný hře neni v singlu..................
tak ted si nasadil korunu tomu tvrzeni ze nemas ani zdaleka paru co je to vlastne rpg a taky asi tomu ze naroky na dohrani diabla jsou doopravdy minimalni .
že nemám páru,
rpgček jsem už dohrál tak přes 30 (balrdus gate,icewing dale,SW:KOTOR,Fallouty,Jagget aliance........................................)
že nemám páru,
rpgček jsem už dohrál tak přes 30 (balrdus gate,icewing dale,SW:KOTOR,Fallouty,Jagget aliance........................................)
tak jak sakra muzes rict ze diablo je rpg? to opravdu nechapu
že nemám páru,
tak jak sakra muzes rict ze diablo je rpg? to opravdu nechapu
sakra já už nevím, u mě je to rpg a nejsem jedinej............
Když se řekne Diablo II LOD tak nemyslím na nic jinýho než na to že to je rpg, nevím jak to mám vysvětlit.