Traktor Dj Studio

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Boresprut
Začátečník
Začátečník

Traktor Dj Studio

Příspěvek od Boresprut »

Zdravim. Sháním někoho kdo umí s programem Traktor Dj Studio. Jde mi o to jak si můžu nahrát nebo nějak uložit výsledný set třeba do Wave abych si ho potom mohl kdykoliv pustit.
Abit NF7-S - nVidia nForce2, Athlon XP 2800+ Barton @2300MHz, Sapphire Atlantis ATI Radeon 9800 Pro, 2x 512MB DDR 450MHz A-DATA, Seagate Barracuda - 120GB SATA, Combo Teac DW-548DB , FDD mechanika, ,KME MiddleTower ATX CX-5759 P4-400W, Windows XP Profesional, Logitech Z-2200 http://boresprut.borec.cz/
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Co mas za verzi.. Vychazim z verze 2.6.1.022
Ve vyberu paneluu (mixer, loop, browser,....) si zapni master.. a tam uz mas tlacitko record.. zmacknes record a michas.. po skonceni mixu record vypnes..
V browseru mas polozku "Mix Recording" na kterou kdyz kliknes tak ti browser zobrazi okno s tvymi mixy.. muzes si je libovolne ukladat.. strihat a exportovat.. do wavu...
Boresprut
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boresprut »

Maxtor píše:Co mas za verzi.. Vychazim z verze 2.6.1.022
Ve vyberu paneluu (mixer, loop, browser,....) si zapni master.. a tam uz mas tlacitko record.. zmacknes record a michas.. po skonceni mixu record vypnes..
V browseru mas polozku "Mix Recording" na kterou kdyz kliknes tak ti browser zobrazi okno s tvymi mixy.. muzes si je libovolne ukladat.. strihat a exportovat.. do wavu...
Sorry asi sem fakt blbej nebo nevim, mám verzi 2.5.1 a žádný tlačítko "Mix Recording" nemůžu najít
Abit NF7-S - nVidia nForce2, Athlon XP 2800+ Barton @2300MHz, Sapphire Atlantis ATI Radeon 9800 Pro, 2x 512MB DDR 450MHz A-DATA, Seagate Barracuda - 120GB SATA, Combo Teac DW-548DB , FDD mechanika, ,KME MiddleTower ATX CX-5759 P4-400W, Windows XP Profesional, Logitech Z-2200 http://boresprut.borec.cz/
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Hmm to je vono, no.. v ty 2.5 to jeste nebylo.. :) Zkusim nainstalovat a kouknu.. uz si nepamatuju jak jsem to delal..
Boresprut
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boresprut »

Maxtor píše:Hmm to je vono, no.. v ty 2.5 to jeste nebylo.. :) Zkusim nainstalovat a kouknu.. uz si nepamatuju jak jsem to delal..
Hmm dofám že mi to nějak vyřešíš. Páč mě to už docela štve :x
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Boresprut píše:Hmm dofám že mi to nějak vyřešíš. Páč mě to už docela štve :x
Hehe... :) Řešit to máš ty, a ne ostatní... :) Když to neumí ta verze Traktoru, co máš, tak buď updatni na novější, nebo já osobně bych to řešil tak, že bych si na pozadí pustil SoundForge a do něj to nahrával... :) Tohle zvládne i blbej editor zvuku co je u Nera...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Vyreseno novou verzi.. :wink: takze klido lock
Jinak s tou starou jsem to delal tak, ze jsem to musel vysamplovavat prez soudforge.. :(
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“