Traktor Dj Studio
- Boresprut
- Začátečník

Traktor Dj Studio
Zdravim. Sháním někoho kdo umí s programem Traktor Dj Studio. Jde mi o to jak si můžu nahrát nebo nějak uložit výsledný set třeba do Wave abych si ho potom mohl kdykoliv pustit.
Abit NF7-S - nVidia nForce2, Athlon XP 2800+ Barton @2300MHz, Sapphire Atlantis ATI Radeon 9800 Pro, 2x 512MB DDR 450MHz A-DATA, Seagate Barracuda - 120GB SATA, Combo Teac DW-548DB , FDD mechanika, ,KME MiddleTower ATX CX-5759 P4-400W, Windows XP Profesional, Logitech Z-2200 http://boresprut.borec.cz/
- Maxtor
- Začátečník

-
Co mas za verzi.. Vychazim z verze 2.6.1.022
Ve vyberu paneluu (mixer, loop, browser,....) si zapni master.. a tam uz mas tlacitko record.. zmacknes record a michas.. po skonceni mixu record vypnes..
V browseru mas polozku "Mix Recording" na kterou kdyz kliknes tak ti browser zobrazi okno s tvymi mixy.. muzes si je libovolne ukladat.. strihat a exportovat.. do wavu...
Ve vyberu paneluu (mixer, loop, browser,....) si zapni master.. a tam uz mas tlacitko record.. zmacknes record a michas.. po skonceni mixu record vypnes..
V browseru mas polozku "Mix Recording" na kterou kdyz kliknes tak ti browser zobrazi okno s tvymi mixy.. muzes si je libovolne ukladat.. strihat a exportovat.. do wavu...
- Boresprut
- Začátečník

Sorry asi sem fakt blbej nebo nevim, mám verzi 2.5.1 a žádný tlačítko "Mix Recording" nemůžu najítMaxtor píše:Co mas za verzi.. Vychazim z verze 2.6.1.022
Abit NF7-S - nVidia nForce2, Athlon XP 2800+ Barton @2300MHz, Sapphire Atlantis ATI Radeon 9800 Pro, 2x 512MB DDR 450MHz A-DATA, Seagate Barracuda - 120GB SATA, Combo Teac DW-548DB , FDD mechanika, ,KME MiddleTower ATX CX-5759 P4-400W, Windows XP Profesional, Logitech Z-2200 http://boresprut.borec.cz/
- Maxtor
- Začátečník

-
- Boresprut
- Začátečník

Hmm dofám že mi to nějak vyřešíš. Páč mě to už docela štveMaxtor píše:Hmm to je vono, no.. v ty 2.5 to jeste nebylo..Zkusim nainstalovat a kouknu.. uz si nepamatuju jak jsem to delal..
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hehe...Boresprut píše:Hmm dofám že mi to nějak vyřešíš. Páč mě to už docela štve
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou