VT8237

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
ludo
Nováček
Nováček

VT8237

Příspěvek od ludo »

Mam prosbu. Vie mi niekto poradit ci sa da zmenit firmware na VT8237, alebo sa to da len biosom zakladnej dosky? Mam dosku asus k8vdeluxe se.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: VT8237

Příspěvek od Shit »

ludo píše:Mam prosbu. Vie mi niekto poradit ci sa da zmenit firmware na VT8237, alebo sa to da len biosom zakladnej dosky? Mam dosku asus k8vdeluxe se.
Jelikož Asus má zašifrovaný BIOSy, tak jedině až "aušus" vydá nový BIOS MB s novým SATA BIOSem. :( Pokud by nebyly zašifrovaný, tak by to šlo...... (Byl o tom loni článek na SHW).
ludo
Nováček
Nováček

problem

Příspěvek od ludo »

A nexistuje nejaky modifikovany napr. ako je na asus a7n8x-deluxe uber bios. Lebo mam dost problem ked kopcim DVD na disk. Akonahle dam do oboch mechanik dvd a chcem to skopcit dvd decrypterom tak nenormalne to dlho trva. A nie len to ked kopcim z disku na disk (logickeho) mam raidko tak 3 giga 32 minut sa mi zda dost. Disky mam v raid 0 2x maxtor 120gb sata. Na inteli 865 to nerobilo. A ani na nforce2.
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Doporučuji u DVD jednotek kontrolu, že běží jako UDMAx, tohle by mohlo ukazovat na PIO režim.
ludo
Nováček
Nováček

udma

Příspěvek od ludo »

Su udma. Teraz som to hodil na nforce 3 a robi to to iste. Asi to bude diskami. Ale system ide v pohode. Len to ide lenivo. Kazdopadne to islo lepsie. Mozno by som mal naformatovat disky low level formatom
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“