Hraje tu někdo Lineage 2 ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Zamčeno
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Jiri Drak píše:
smates píše:HM,jak to vypada?Zatim jsem tam nikoho nevidel cestovat zadnym portalem.Je to podmineno nejakym levelem,jak se pouziva?
Je to vetsinou zenska, co se jmenuje Gatekeeper
Tak tak... A podmíněno je to akorát tím, abys měl u sebe nějaký ten bakšiš za přepravu... maximum, co jsem viděl, bylo 12 000 Ad, a to z Adenu do Orenu, což tě myslím zatím netrápí... :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

Jak zautocim na jineho hrace?Uz asi 2x me tem sejmu ten samej PK.Normalne jako na ty mrchy mi to nejde,neobevi se tam ta sipka na utok.Jak se to dela?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

smates píše:Jak zautocim na jineho hrace?Uz asi 2x me tem sejmu ten samej PK.Normalne jako na ty mrchy mi to nejde,neobevi se tam ta sipka na utok.Jak se to dela?
Pretahni si na listu ikonku atack
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Jiri Drak píše:
smates píše:Jak zautocim na jineho hrace?Uz asi 2x me tem sejmu ten samej PK.Normalne jako na ty mrchy mi to nejde,neobevi se tam ta sipka na utok.Jak se to dela?
Pretahni si na listu ikonku atack
Nebo lépe : Drž stisknutej Ctrl. :)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Fcera som si kvoli ciernym stvorcekom (nepomohol ani subor od Kellyho, dik) stiahol 1.7GB verziu priamo z original stranky (za 2 hodky to bolo doma). Tato verzia obsahuje uz C2 a C3?

Prepokladam, ze staci tam dal patch na Lineage2World... a svistim, ne?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

Wuuduu píše:Fcera som si kvoli ciernym stvorcekom (nepomohol ani subor od Kellyho, dik) stiahol 1.7GB verziu priamo z original stranky (za 2 hodky to bolo doma). Tato verzia obsahuje uz C2 a C3?

Me ten soubor pomohl :D .Mam tam jen C3,protoze se psalo ze to staci.C2 jsem vubec nestahoval.
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Wuuduu píše:Fcera som si kvoli ciernym stvorcekom (nepomohol ani subor od Kellyho, dik) stiahol 1.7GB verziu priamo z original stranky (za 2 hodky to bolo doma). Tato verzia obsahuje uz C2 a C3?

To nerozjedes ani nahodou, na ofigo strankach je C2 klient, lineageworld je ale pouze C1 + se tam davaji textury z C2 nebo C3.
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:) teleport na ostrov, neviem ako vola ma raz vysiel 18k
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

lidi, taky mám v inventory černý čtverečky...dělají mi to sebrané boty, náramky a různé chrániče. Jinak mám dotaz....vždy když ke mně přiběhne potvora a začne mne mrvit, tak nejsem schopen dokončit kouzlo. To dokáže pěkně nasr.... když kouzlím a ORC mi to přetrhne a potom kvůli tomu chcípnu. Je v tom nějaká zákonitost? třeba když klesne život pod určitou úroveň, tak jsem méně koncentrovaný nebo tak něco?
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

Meridius píše:lidi, taky mám v inventory černý čtverečky...dělají mi to sebrané boty, náramky a různé chrániče. Jinak mám dotaz....vždy když ke mně přiběhne potvora a začne mne mrvit, tak nejsem schopen dokončit kouzlo. To dokáže pěkně nasr.... když kouzlím a ORC mi to přetrhne a potom kvůli tomu chcípnu. Je v tom nějaká zákonitost? třeba když klesne život pod určitou úroveň, tak jsem méně koncentrovaný nebo tak něco?
tohle
http://forum.pctuning.cz/lineage/Icon.rar rozbal do lineage/systextures
a prepis ten starej melo by t v poho jet....
Wuuduuu: daals ten soubor do spravne slozky ? ostatnim to jede a tobe ne ? divny...
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

2 Meridius : tak musíš kouzlit co nejefektivněji... Když ti mrcha zcanceluje kouzlo, tak než ho můžeš zase použít, tak musíš počkat na reload. To není zrovna optimální. Vždycky se to dá udělat tak, že máš od začátku dvě útočná kouzla, jedno silnější a pomalejší (třeba Wind Swirl) a druhé slabší, ale rychlejší (Ice bolt). Hned po přerušení zakouzlíš to druhé kouzlo a v podstatě nemáš v kouzlení díru. Než skončí vyvolávání toho druhého, tak už máš zase připravený to první. Je to udělaný tak, že na všech úrovních, kdy dostáváš nová útočná kouzla, si můžeš takovohle dvojici vytvořit.

Na vyšší úrovni máš pak skill Concentration (česky "soustředění"), kterej podstatně zkrouhne pravděpodobnost, že ti něco zcanceluje kouzlo...

Btw, všetečná otázka : používáš Blessed Spiritshoty ? Pokud ne, tak koukej začít, hned se ti bude bojovat líp... :)
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:) este stale nefim co je Lineage, ci je to free, alebo z coho to financuju :?
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Joži píše::) este stale nefim co je Lineage, ci je to free, alebo z coho to financuju :?
Oficiální servery se platí, free servery (jako Lineage2world) jedou z příspěvků uživatelů a ze sponzorů... :)
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:) super system, mali by to vsade robit takto :)
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? ma napada dalsia vec...

http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 00015a.jpg

to je tvoj screen Tome ??? :? :?

to ten AA tomu tolko prida? :? :?

alebo si to robil v Adobe :? :roll:
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? ja som to nakopol s 6xAA a 16xAF a ono mi to slo celkom plynule na R9550@maly OC :roll:
:? nejake cudne nie?
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

2 Joži : Jo, to je můj screen... ALE : screeny jsou típaný bez AA, prostě natvrdo bitmapa. Tohle je po cca hodince strávené ve Photoshopu... :)
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

TomV píše:2 Meridius : tak musíš kouzlit co nejefektivněji... Když ti mrcha zcanceluje kouzlo, tak než ho můžeš zase použít, tak musíš počkat na reload. To není zrovna optimální. Vždycky se to dá udělat tak, že máš od začátku dvě útočná kouzla, jedno silnější a pomalejší (třeba Wind Swirl) a druhé slabší, ale rychlejší (Ice bolt). Hned po přerušení zakouzlíš to druhé kouzlo a v podstatě nemáš v kouzlení díru. Než skončí vyvolávání toho druhého, tak už máš zase připravený to první. Je to udělaný tak, že na všech úrovních, kdy dostáváš nová útočná kouzla, si můžeš takovohle dvojici vytvořit.

Na vyšší úrovni máš pak skill Concentration (česky "soustředění"), kterej podstatně zkrouhne pravděpodobnost, že ti něco zcanceluje kouzlo...

Btw, všetečná otázka : používáš Blessed Spiritshoty ? Pokud ne, tak koukej začít, hned se ti bude bojovat líp... :)

Já to tak ale dělám, že vezmu jedno delší a silnější (wind strike) a potom zakouzlím většinou vampire touch.....hmm, jenže na levelu 16 není žádný kouzlo tak rychlý, aby mi ho nezcancelovala nějaká mrcha než ho vypustím. A když jsem u bažin, tak mne třeba duch rozhodí už během druhého máchnutí kosou a to už nezakouzlím nic. Každé následující kouzlo mi zruší.

Blessed Spiritshoty? ehm, možná jo, ale pokud je k tomu potřeba něco koupit, tak asi ne. Respektive cíleně je určitě nepoužívám.

EDIT: kde se dá sehnat nějaký obleček na mého poutníka? Dá se třeba nechat vyrobit? Dost super by bylo kdybych si mohl obleček navrhnout sám.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Meridius píše:Já to tak ale dělám, že vezmu jedno delší a silnější (wind strike) a potom zakouzlím většinou vampire touch.....hmm, jenže na levelu 16 není žádný kouzlo tak rychlý, aby mi ho nezcancelovala nějaká mrcha než ho vypustím. A když jsem u bažin, tak mne třeba duch rozhodí už během druhého máchnutí kosou a to už nezakouzlím nic. Každé následující kouzlo mi zruší.

Blessed Spiritshoty? ehm, možná jo, ale pokud je k tomu potřeba něco koupit, tak asi ne. Respektive cíleně je určitě nepoužívám.

EDIT: kde se dá sehnat nějaký obleček na mého poutníka? Dá se třeba nechat vyrobit? Dost super by bylo kdybych si mohl obleček navrhnout sám.
Kdyz zakouzlis tak je pak lepsi popobehnout, aby do tebe pri vyvolavani kouzla nemlatil, ale uplne nejlepsi je spojit se s nejakym fighterem, ktery ti bude delat tank.

Blessed Spiritshoty ti daji dojnasobny demage, musis mit akorat zbran, ktere je umi vyuzivat (62k a vsechny drazsi), takze se to celkem vyplati.

A oblecek si sam opravdu navrhou nemuzes :)
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

No dobře, já mám teď kouzelnickou hůl za 175000 a vypdá to, že rychlost kouzlení se rapidně zvýšila. Přímo bohovsky. Obleček jsem si už také koupil a jsem skoro lvl 17. Ty spirit shoty se nějak vyvolávají? nějak jsem o tom nic nenašel. Respektive našel jsem co to je, ale nevím, jak to použít. Ta hůl má spiritshot consumption 2x, takže předpokládám, že by mohla být v poho. Jak tedy na to? V bažinách jsou teď předemnou všichni malí, ale dva duchové mne vždy sejmou..ještě je nestihnu killnout.
Zamčeno

Zpět na „Hry a zábava“