WinFastDV2000
- Buchta
- Nováček

-
WinFastDV2000
Na počítači mám operační systém Windows XP Professional. Koupil jsem si tunerovou kartu od Leadteku pod označením WinFast DV2000. Při instalaci ovladače mi to hlásí, že je nekompatibilní s tímto operačním systémem. Můžete mi poradit, co mám s tím dělat?
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Buchta
- Nováček

-
Při instalaci systému, v procesu instalace zařízení se objeví hláška:Dzin píše:Nainstaluj je pokud to jde a uvidíš.Jak přesně zní ta hláška? Zazálohuj OS tak jako tak kdyby něco.Ale z TV kartama je občas problém ikdyž wokna toto hlásí skoro furt
WinFastDV2000VDM Capture (PAL) neprošel testem pro získání loga systému Windows a nebyla tak ověřena kompatabilita se systémem Windows XP.
Pokračováním v instalaci tohoto softwaru můžete poškodit nebo omezit systém nyní i v budoucnosti. Společnost Microsoft doporučuje instalaci tohoto softwaru nyní ukončit a vyžádat u dodavatele hardwaru software, který úspěšně prošel testem pro získání loga systému Windows.
Chcete pokračovat v instalaci softwaru pro tento hardware? Ano
Pak se objeví stejná hláška ještě 2x u
WinFastDV2000TV Tuner (PAL) a
WINFastDV2000WDM Crossbarr
Na závěr instalace u ukládání nastavení opět hláška:
Neprošel testem pro získání loga systému Windows a nebyla tak ověřena kompatabilita se systémem Windows XP. Tento software nebude nainstalován. Obraťte se na správce systému.
- Shit
- Odborník PCT

Ty hlášky ignoruj, klepni na "Ano" - popř.si stáhni z Leadteku WHQL drivery - nebo linky na drivery jsou i tady na fóru ...Buchta píše:Při instalaci systému, v procesu instalace zařízení se objeví hláška:Dzin píše:Nainstaluj je pokud to jde a uvidíš.Jak přesně zní ta hláška? Zazálohuj OS tak jako tak kdyby něco.Ale z TV kartama je občas problém ikdyž wokna toto hlásí skoro furt
WinFastDV2000VDM Capture (PAL) neprošel testem pro získání loga systému Windows a nebyla tak ověřena kompatabilita se systémem Windows XP......................
- Buchta
- Nováček

-
Což o to. Nainstalovat to jde. Když pustím TV, tak naskočí obraz. Za chvíli se objeví hláška, že se objevila kritická chyba a že chce přes internet poslat oznámení na Microsoft. Hlášku dám na lištu a mohu se klidně dívat. Dam-li však neodesílat, okamžitě se resetuje počítač.Shit píše:Ty hlášky ignoruj, klepni na "Ano" - popř.si stáhni z Leadteku WHQL drivery - nebo linky na drivery jsou i tady na fóru ...Buchta píše: Při instalaci systému, v procesu instalace zařízení se objeví hláška:
WinFastDV2000VDM Capture (PAL) neprošel testem pro získání loga systému Windows a nebyla tak ověřena kompatabilita se systémem Windows XP......................
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Buchta
- Nováček

-
Re: WinFastDV2000
Problém je vyřešen. Stáhl jsem si nový driver od Leadteku. Sice se při instalaci objevují hlášky, že hardware neprošel testem pro získání loga Microsoftu. Ale vše ignoruji. A hle, tuner funguje. Díky všem, kteří mi chtěli pomoci.Buchta píše:Na počítači mám operační systém Windows XP Professional. Koupil jsem si tunerovou kartu od Leadteku pod označením WinFast DV2000. Při instalaci ovladače mi to hlásí, že je nekompatibilní s tímto operačním systémem. Můžete mi poradit, co mám s tím dělat?