WinFastDV2000

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Buchta
Nováček
Nováček

WinFastDV2000

Příspěvek od Buchta »

Na počítači mám operační systém Windows XP Professional. Koupil jsem si tunerovou kartu od Leadteku pod označením WinFast DV2000. Při instalaci ovladače mi to hlásí, že je nekompatibilní s tímto operačním systémem. Můžete mi poradit, co mám s tím dělat?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Nainstaluj je pokud to jde a uvidíš.Jak přesně zní ta hláška? Zazálohuj OS tak jako tak kdyby něco.Ale z TV kartama je občas problém ikdyž wokna toto hlásí skoro furt :lol:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Buchta
Nováček
Nováček

Příspěvek od Buchta »

Dzin píše:Nainstaluj je pokud to jde a uvidíš.Jak přesně zní ta hláška? Zazálohuj OS tak jako tak kdyby něco.Ale z TV kartama je občas problém ikdyž wokna toto hlásí skoro furt :lol:
Při instalaci systému, v procesu instalace zařízení se objeví hláška:
WinFastDV2000VDM Capture (PAL) neprošel testem pro získání loga systému Windows a nebyla tak ověřena kompatabilita se systémem Windows XP.
Pokračováním v instalaci tohoto softwaru můžete poškodit nebo omezit systém nyní i v budoucnosti. Společnost Microsoft doporučuje instalaci tohoto softwaru nyní ukončit a vyžádat u dodavatele hardwaru software, který úspěšně prošel testem pro získání loga systému Windows.
Chcete pokračovat v instalaci softwaru pro tento hardware? Ano
Pak se objeví stejná hláška ještě 2x u
WinFastDV2000TV Tuner (PAL) a
WINFastDV2000WDM Crossbarr
Na závěr instalace u ukládání nastavení opět hláška:
Neprošel testem pro získání loga systému Windows a nebyla tak ověřena kompatabilita se systémem Windows XP. Tento software nebude nainstalován. Obraťte se na správce systému.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Buchta píše:
Dzin píše:Nainstaluj je pokud to jde a uvidíš.Jak přesně zní ta hláška? Zazálohuj OS tak jako tak kdyby něco.Ale z TV kartama je občas problém ikdyž wokna toto hlásí skoro furt :lol:
Při instalaci systému, v procesu instalace zařízení se objeví hláška:
WinFastDV2000VDM Capture (PAL) neprošel testem pro získání loga systému Windows a nebyla tak ověřena kompatabilita se systémem Windows XP......................
Ty hlášky ignoruj, klepni na "Ano" - popř.si stáhni z Leadteku WHQL drivery - nebo linky na drivery jsou i tady na fóru ... :wink:
Buchta
Nováček
Nováček

Příspěvek od Buchta »

Shit píše:
Buchta píše: Při instalaci systému, v procesu instalace zařízení se objeví hláška:
WinFastDV2000VDM Capture (PAL) neprošel testem pro získání loga systému Windows a nebyla tak ověřena kompatabilita se systémem Windows XP......................
Ty hlášky ignoruj, klepni na "Ano" - popř.si stáhni z Leadteku WHQL drivery - nebo linky na drivery jsou i tady na fóru ... :wink:
Což o to. Nainstalovat to jde. Když pustím TV, tak naskočí obraz. Za chvíli se objeví hláška, že se objevila kritická chyba a že chce přes internet poslat oznámení na Microsoft. Hlášku dám na lištu a mohu se klidně dívat. Dam-li však neodesílat, okamžitě se resetuje počítač.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Nakopnutý kodeky, jak sem psal já a potom Shit ty hlášky jsou pro nepodepsané ovladače u XP normální.Přendat kartu do jiného slotu a pokud nic nepomůže tak jedine clean win.....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Buchta
Nováček
Nováček

Re: WinFastDV2000

Příspěvek od Buchta »

Buchta píše:Na počítači mám operační systém Windows XP Professional. Koupil jsem si tunerovou kartu od Leadteku pod označením WinFast DV2000. Při instalaci ovladače mi to hlásí, že je nekompatibilní s tímto operačním systémem. Můžete mi poradit, co mám s tím dělat?
Problém je vyřešen. Stáhl jsem si nový driver od Leadteku. Sice se při instalaci objevují hlášky, že hardware neprošel testem pro získání loga Microsoftu. Ale vše ignoruji. A hle, tuner funguje. Díky všem, kteří mi chtěli pomoci.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“