problem s "vyskytl se reset"
- Fabca
- Nováček

problem s "vyskytl se reset"
Mam problem s chybou "vyskytl se reset" pri vypalovani DVD v Neru. Delalo to i kdysi, pak jsem preinstaloval Nero na novejsi, chvili to fachcilo a ted znova. ASPI mam naistalovane, nejnovejsi verzi Nera taky. Na celym netu jsem nenasel jedinej shodnej nazor na to co to zpusobuje a jak to odstranit. 
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Fabca
- Nováček

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Max Casper
- Začátečník

Zkus odinstalovat všechny vypalovací programy (včetně Nera). Znova nainstaluj pouze Nero a zkus to.
Co jsem se dočetl, tak by to mohlo být také datovým kabelem, takže ho zkus vyměnit.
Co jsem se dočetl, tak by to mohlo být také datovým kabelem, takže ho zkus vyměnit.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- Fabca
- Nováček

ASPI jsem zkousel milion, zkusil jsem i komplet nacisto preinstalovat system, moji konfiguraci jsem doplnil do podpisu. Datovym kabelem by to mohlo byt, odpovidalo by to necekanymu objeveni problemu, ale pak zase problem asi na mesic zmizel s novou verzi Nera a zacalo to zlobit zase az ted. Zkusim vymenit kabel ale nemyslim ze to bude tim. Uvidime 
CPU : AMD Athlon XP 2500@3200 MB : Asus A7NX8 -E Deluxe RAM : 512 MB 400 Mhz HDD : 120 GB PATA Seagate 7200/8 MB VGA : Gecube R9550 extr. @450/550 128 MB DVD: Toshiba SD-1602 + LG GSA-4120B OS : XP SP2
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Fabca
- Nováček

presne tak, je to proste chybova hlaska Nera (reset occured v originale), ktera se semtam objevuje. Je mozny ze je to tim datovym kabelem, zkusim ho vymenit a potrapit palenim abych to zjistil. poslal bych ti log Nera ale za posledni dva dny se zase umoudril a dlouho se neobjevil 
CPU : AMD Athlon XP 2500@3200 MB : Asus A7NX8 -E Deluxe RAM : 512 MB 400 Mhz HDD : 120 GB PATA Seagate 7200/8 MB VGA : Gecube R9550 extr. @450/550 128 MB DVD: Toshiba SD-1602 + LG GSA-4120B OS : XP SP2
- Milhaus65
- Nováček

-
Mám velmi podobný problem. Začalo mo to dělat po roce na plně funkční sestavě. Mám taky výpalku LG, to byl poslední komponent, ktarý jsem vyměnil. Osobně jsem měl podezření na druhy HD Samsung, který používám na data. Měl jsem na něj swap soubor XP. Včera jsem vyhodil 3 CD -R ten samý problem. Comp na 3 sec přestane reagovat, ztuhne myš atd. pokud jsem zasunul do výpalky CD-RW vše proběhlo OK. Zkusil jsem swap na C: a zatím to 1 den pálí bez problémů. Přeinstaloval jsem před pár dny celý system, ovladače stejné, myslím že PC je zabezpečené, NOD32 legální, AD aware. atd. Nepomohlo. Osobně si myslím , že problem je buĎ v HD nebo výpalce. Soft jsem vyloučil. Mě to ještě dělalo, před reinstalací při pokusu o otebření složky , že se mi vylila plocha barvou pozadí na cca 3 sec. Složka se neotevřela. Druhý pokus, vše OK.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Milhaus65
- Nováček

-
Nemám přetaktovaný CPU ani Graf. kartu. Dnes jsem vypojil druhy HD (data i napájení) nepomohlo, výpalku -nepomohlo. Nepravidelné zastavování PC po cca 15 minutách. V hrách nic. Problem vylití plochy se po přeinstalaci XP děje v NERU, kde předtím nebyl. Po založení medií, nastavování parametrů má plocha v NERU snahu jakoby roztáhnout plochu monitoru cca 3 sec - potom klid.
- Milhaus65
- Nováček

-
Tak jsem si s tím dnes opět hrál. Zkoušel ladil a nic. Přeinstaloval jsem VIA 4in1 atd. V systemu mi neběží žádná cizí aplikace. Není to závislé na teplotě PC, dnes to udělo 5 min po zapnutí. NIc spuštěno jen ztuhne myš na 10 sec. V neru jsem před chvílí palil DVD+R, skončilo v popelnici. V 45 % probliknutí NERA v horní liště, jako po ALT+TAB a "vyskytl se reset" Poradtě co s tím.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak už mě napadá snad jenom vypnout tenhle blázinec: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ight=imapi
Bathory
- Milhaus65
- Nováček

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: