A64 3000+ Winchester & C'n'Q pod W2k

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
darilek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

A64 3000+ Winchester & C'n'Q pod W2k

Příspěvek od darilek »

Ahoj,

právě jsem se stal čerstvým majitelem drobečka uvedeného v nadpise. Chtěl jsem si zprovoznit C'n'Q pod W2k na MB MSI K8T-Neo2-F. Software stažený ze stránek se nainstaluje bez nějaké chyby (verze pro W2k), ale žádná změna se neděje :(

jen připomenu, že v BIOSu je funkce C'n'Q povolena a v Ovládacích panelech je zapnuta volba Minimální spotřeba ... Verze BIOSu je poslední (3.3)

podle toho co jsem viděl na netu, by se ve správci zařízení měla objevit nová položka s informacemi o procesoru, ale nic se neobjeví :shock:

A pak ještě jeden poddotaz: Se standardním box chladičem mi SW pro monitoring hlásí teplotu kolem 40C v idle stavu, ale když totiž sáhnu na chladič, zdá se mi úplně studený!

[UPDATED]: seškrábl jsem z chladiče tu originální "žvejku" a použil pastu od Arcticu která mi zůstala od od koupě VGA Silenceru na grafiku[/UPDATED]

navíc ani v BIOSu pořádně nefunguje monitoring otáček ... resp. chvíli hodnoty kolem 2800, a pak jen samá 0 ... kruci že bych zvolil blbou desku? :?
MaD :: Athlon64 3000+ Winchester :: Epox EP-9HEAI (VIA K8T890) :: 1GB DDR 400 A-Data :: Sapphire Radeon X800GTO2/16p/256MB GDDR3 :: 160 GB HDD Seagate PATA :: LCD AG Neovo F-419 (1280x1024@60Hz)
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Ja som tiez nevedel sprovoznit QnQ a narazil som na utilitku RM CPU utility,pod ktorym to slape lepsie- mozes si nastavit voltaz a nasobic ako sa ti chce...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“