Rameček na disk pres USB 2.0 bez napájení
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Rameček na disk pres USB 2.0 bez napájení
Chtel bych se zeptat jestli je potreba k tomuto http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=38591 ramedku nejaky napajecí zdroj do 220V?
Máte s tím někdo zkušenosti?
Je to kvalitní?
A funguje to vůbec jako Flash Disk?(potreboval bych to pripojit ke kompu kde nelze nainstalovat nejaky ovladac)
Kdyžtak nabídněte něco jiného.
Máte s tím někdo zkušenosti?
Je to kvalitní?
A funguje to vůbec jako Flash Disk?(potreboval bych to pripojit ke kompu kde nelze nainstalovat nejaky ovladac)
Kdyžtak nabídněte něco jiného.
- cabman
- Středně pokročilý

No tak nikdo se toho nechytl takže:
šuplík přez USB, který by nepotřeboval externí napájení asi neseženeš. Důvod je jasný - USB není schopné takový proud poskytnout. Kdyby jse četl, tak na stránkých firmy píší: System requirements ...220-240 VAC power... . Takže je to jasné.
šuplík přez USB, který by nepotřeboval externí napájení asi neseženeš. Důvod je jasný - USB není schopné takový proud poskytnout. Kdyby jse četl, tak na stránkých firmy píší: System requirements ...220-240 VAC power... . Takže je to jasné.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
- Johny_g
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přenosné boxy pro 2,5" disky se obejdou bez přídavného napájení. navíc na přenos sou mnohem lepší (menší, taková placatá krabička cigaret). Jestli to rozjedeš na konkrétním počítači záleží na OS který tam je.
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
- Maxtor
- Začátečník

-
No.. co ja jsem zatim videl..
Obejdou se bez 220V.. Spousta jich funguje tak, ze maji dva USB konektory (jeden slouzi ciste jako podpora napajeni).. pokud zapojis jeden, disk funguje v rezimu USB 1.0.. coz je samozrejme pomalyy.. pokud pripojis oba jede to v rezimu USB 2.0.. proste pohoda..
Abych pravdu rekl, tak jsem se jeste s 220V diskem nesetkal..
Obejdou se bez 220V.. Spousta jich funguje tak, ze maji dva USB konektory (jeden slouzi ciste jako podpora napajeni).. pokud zapojis jeden, disk funguje v rezimu USB 1.0.. coz je samozrejme pomalyy.. pokud pripojis oba jede to v rezimu USB 2.0.. proste pohoda..
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
no tak mi sem hod nejaký link se dvema USBMaxtor píše:No.. co ja jsem zatim videl..
- Maxtor
- Začátečník

-
No myslel jsem samozrejme 2,5" disky.. jak je to u 3,5" netusim..
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... isky%5CUSB
si to proklikej.. vsechny Teacy napriklad..
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
No ale já potrebuju BOX na 3,5 palce.Maxtor píše:No myslel jsem samozrejme 2,5" disky.. jak je to u 3,5" netusim..
Bud bez napájení nebo na baterky(akumulator)
- masakr_cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: