ovislink 1120

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
lukk
Začátečník
Začátečník

ovislink 1120

Příspěvek od lukk »

Mam problem s tym ovisom a to taky: Zruba po 20 hodinach prevadzky mi spadne net. V config menu mi to nenajde ziadnu dostupnu siet. Ked po niekolkych hodinach dam refreshnut list dostupnych sieti zobrazi sa hlaska "Scan request timeout" . Potom musim prepnut AP z rezimu klient do rezimu AP a potom nas5 do rezimu klient a vseto ide normalne ale zas len tych 20 hoin + - . Robi to zhruba od vtedy co som spravil POE (napajanie cez ethernet). Pls poradte kde je chyba :(
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

zkus novej firmware, já tohle AP mám je funguje mi od doby co jsem ho zapojil (cca 4 měsíce) bez toho abych o něm věděl a musel se o něj starat, nicméně nemám PoE
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
lukk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukk »

pavel.minarik píše:zkus novej firmware, já tohle AP mám je funguje mi od doby co jsem ho zapojil (cca 4 měsíce) bez toho abych o něm věděl a musel se o něj starat, nicméně nemám PoE
njn aj mne to fungovalo bez problemov 1 rok ale po tom co som spravil PoE tak to robi haluze. Btw novy firmware tam mam uz cca 2 mesiace a PoE som robil minuly tyzden.
tomm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomm »

čím to napájíš? ta 1120AP se napájí 9V sadou POE-109. existuje víc druhů s různými napětími, máš tu správnou?
lukk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukk »

tomm píše:čím to napájíš? ta 1120AP se napájí 9V sadou POE-109. existuje víc druhů s různými napětími, máš tu správnou?
Nemam original PoE sadu ja to mam spravene z toho adaptera co je original k tomu APecku.
tomm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomm »

to je to dělané podomácku?
lukk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukk »

jj podomacku :)
tomm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomm »

buď to napětí přivádíš na špatné piny, nebo tam dochází k většímu úbytku a chudák AP nemá svých 9V a proto dělá haluze.

zkontroluj, jestli to napětí přivádíš na volný pár.

no a na delší vzdálenosti se to napětí musí transformovat na vyšší a pak zpět.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“